Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 879
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Варненки, какви са тез` срещи без време, ние ви чакаме тук, а вие ще си коледувате самосиндикално  Crossing Arms Къде ги дават тия неща, а!?
     Margito, честита месечинка  Hug
          Аз ще ви пожелавам спокойна нощ и красиви сънища, и ще се гушвам точно като този малък кожух

а докато заспивате може да чуете нещо красиво  http://vbox7.com/play:d172062b

# 691
честит празник на всики именици макар и закъсняло

ЛАБЕЛО Hug ЧЕТИТ РОДН ДЕН МИЛА!  bigdance2 nbirthday Малко закъсняло, но чак сега се добрах до компа Hug Hug Hug

Петито миии Hug Hug Heart Eyesза мен няма проблем, когато и да е, дай да кажем, че е от 12 ч. и само вече да уточним мястото.Да идват вички, а ти Тумбеее ако нИ доДИШ... Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsпУФАЛИ сЪ с нова кУсЪ и сИга Сички дЪ рИвем...ей на  newsm45

Ай лека нощ...мррррр...мяу...(о, сега сме на катерички...ам те как викат newsm78) Joy

# 692
  • София :(
          Добро утро   Hug
      Хайде да пием по кафе за старт на новата седмица  Simple Smile

Моят кантар ме е метнал чак на 78,700  ooooh!Кога успя и каква причина - загадка, но със сигурност ще му мине.

Коледно-новогодишна дюканска среща на 12.12 от 13 часа в Дивака на Гладстон
     Записвайте се, ей! Не остана време!

Усмихнат, спокоен и режимен ден и успешна нова седмица  Hug Hug Hug

# 693
Добрутру и от мен . Hug Hug Hug
mimensita,мерси за кафенцето и закуската.Много си чевръста -пу-пу-пу да не ти е уроки. Joy  love001
Сега да дам отчет.Снощи като се прибрахме бях стигнала до 61,днес-59,400 кг  newsm68 newsm44
Как става туй сваляне за една вечер не мога да си обясня ама аз доволна ,разбира се. Heart Eyes
kris70,12 часа е добре за мен.Само кажете мястото. Hug
Аз имам вече пола за банкета,остава блузка да си намеря или ризка.Ще мисля ,имам още малко време. newsm78
Много целувки и прегръдки от мен за спорна,режимна,прекрасна и отслабваща седмица.
И една песничка за разсънване:
http://vbox7.com/play:f8d6c06c

# 694
  • Варна
а добър ден!
Мименситка, за жалост варненки май няма да могат да присъстват на срещата в София,за което ми е много много мъчно, ама живот и здраве догодина, та решихме паралелно да си организираме на наша територия!

Криска, много си хубава на новия аватар!пу пу пу!

Значи, 13.12 /неделя/ от 12 часа среща варненска, коледна! днес ще отида да видя един специален ресторант какво точно предлагат и ще ви пиша къде!

# 695
Здравейте никулденски шаранчета  Hug Hug Hug Hug Hug
хи-хи-хи...Изпапахте ли рибоците,а?

При мен нищо ново за споделяне.... Crazy

# 696
+ и то голям  ooooh!
Гала, гала, ама айде сега реви на плюса  Twisted Evil
Докато се зарадвам на новите си кила и..... айде пак борба.

# 697
  • София
Здравейте  bouquet,
Хайде аз със закъснение да ви честитя, но пък ще ви припомня за хубавия празник Wink Joy
Честито на всички именници - да са ви живи и здрави имената, да ви носят здраве и успехи  bouquet
Лабело - Честит рожден ден на патеричка - много здраве и късмет, хубавото предстой  bouquet
Аз не съм се мерила, че съм в МЦ и не искам да се стресирам. Днес ще карам протеинов ден Crazy
Лека и хубава седмица  bouquet

# 698
честито и от мен със закъснение на всички именници. аз съм нова в редиците на дюканки и имам един въпрос. започнах 3-та олекотена фаза, защото все още кърмя, обаче ме интересува ако все пак сваля нужните килограми с тази фаза, после на коя трябва да мина, на трета нормална или какво. благодаря предварително

# 699
  • София
Включвам се да се похваля, че днешния ми минус ме закара при петичките! Отчетох стабилни 59,7 кг, не им вярвам много, тъй като бяха след еднократно снощно инцидентно разтоварване, но ще го изографисам на линийката да ме радва и стимулира. Аз така правя, пиша си постигнатото и после си го преследвам като обещано!

Не може същата еуфория да бъде споделена и относно дюканския хлебец, който изглежда отвън зашеметяващо, но вътре остана клисав и направо суров. Е, така е, когато не се поддавам на съмненията си (макар че ми се видя много киселото мляко в рецептата на Бачи, в сравнение на Тумба Лумба, го направих по нейния начин), но аз ще опитвам още, а този пак ще си го изядем като го нарежа на филийки и ги припека във фурната, че в тостера много му изгарят коричките.

# 700
честито и от мен със закъснение на всички именници. аз съм нова в редиците на дюканки и имам един въпрос. започнах 3-та олекотена фаза, защото все още кърмя, обаче ме интересува ако все пак сваля нужните килограми с тази фаза, после на коя трябва да мина, на трета нормална или какво. благодаря предварително

Добре дошла при кърмачкте   bouquet  И аз още кърмя  Wink
Докато суче бебчето, няма друга фаза (освен четвърта  Wink ), няма протеинови дни  Stop
Ако спазваш две гали и две нишестени седмично, хляба и сиренцето всеки ден, няма опастност да се свършиш и да изчезнеш безкрайно   Laughing
А ти малко ли ще сваляш, че се притесняваш? Успех и пиши тук, да ти се радваме.

Валентина, честито   bouquet   Я, кажи с мъжа как вървят нещата  Rolling Eyes
И още нещо да те питам: кой е мъжа ти и възможно ли е да сте идвали в Дряново, преди да родиш второто си дете?
Все си мисля, че съм те виждала  newsm78

А, cvetikf80 е на балконЯ   wavey  Бързо слизай да кажеш как се движат нещата Hug и твоя мъж повярва ли в отслабването?

# 701
Момичета, до колко яйца дневно е позволено да се хапват??

# 702
Здравейте, мен вече ме досрамя да вися на балкона и да не се обаждам, та викам поне да се разпиша за деня. При мен все така нещата са в сериозен застой, мъжа ще го тегля утре, тъй че и за него не мога да дам отчет, отделно в работата съм в голямо напрежение, абе изчерпва ми се енергията направо. Та затуй не мога и да измисля какво да ви кажа, не че съм в депресия, защото нямам време за подобни екстри, ами по-скоро май изнемогвам емоционално.
Не мога обаче да пропусна да благодаря на всички, които поздравиха мен и съпруга ми за вчерашния празник, той също благодари и ви поздравява.
Чакам с нетърпение срещата в събота, да ви се порадвам  Hug
Момичета, до колко яйца дневно е позволено да се хапват??
Съгласно режима яйцата нямат ограничение. Оттам нататък всеки си преценява от гледна точка на холестерола колко може да си позволи. Компромисен вариант е да се отделят жълтъците и да се ядат само белтъци.

# 703
miss Marple, благодаря за отговора. Аз ям по макс. 2, рядко 3, но все пак, никъде не прочетох да има ограничение, та рекох да попитам.   bouquet

# 704
Здравейте Дюканки Heart Eyes
Като сме в ПЗ можем ли да ядем сготвено например спанак с пилешко или тиквички с ориз?

Общи условия

Активация на акаунт