Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 864
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
добър деееен!
моят мъж днес е именик!и понеже немога да качвам картинки още, моля почерпете се така
http://dramsha.nikola-bg.com/images/nikulden2005%20011.jpg

Марпълче, да сте живи и здрави ти и Ники!много да те радва и слуша!и да продължава да е стриктен, та да се похвали с резултати!весел двоен празник днес!обичам те много! newsm51 Hug

честит имен ден и на Николинчето!май има днес имен ден? newsm78не е писала отдавна и ми липсва!

Банкери имаме ли?честит празник и на тях?а, и на всички моряци и моряшки булки!да са им живи и здрави мъжете!

Лабело newsm59 да си жива и здрава, много щастлива и влюбена!

Варнааа, какво ще кажете за 13.12 за коледна среща? Тонка, заради теб на 13 Hug

# 676
  • Basel
Благодаря ви момичета,направихте ме много щастлива newsm51Честито и от мен на всички празнуващи,много здраве,щастие и късмет   love001.Гарденийка какво направи бе мила,ми ти съвсем ще се стопиш smile3501Марпълче да сте живи и здрави със съпругът ти и много усмивки, и добро настроение smile3525 Лабело nbirthday весел празник.Petenci-cvetenci пусни рецептата за тази красота,че се окапах. newsm22

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 14:20 от Margito

# 677
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet Честит имен ден на всички тайни и явни николинки, на Николинчето специално, защото за нея се сетих, че отдавна не е идвала насам! Бъдете здрави и щастливи, момичета! Брей, много николинки сте, бре!

Гардения, ти както ис ес засилила, да не излезеш от 5-а пейка от другата й страна. Дръжте се, идвам. Тази сутрин съм 60,100 кг!

Да се похваля за пореден път, мъжът ми за пореден път започва режима, засега е режимен, за 1 ден има напредък от 500 г при това на пълно черво  Mr. Green

Аз онзи ден пак имах лекция, ама този път на пазара, с една позната, дюканка,  облъчвахме една друга позната, ама то бая сложно беше! "И сега мед може ли, ами шоколад, ами картофи и ориз, а зехтинче, а поне по половин чашка червено вино вечер?" Ей, откъде ги събра всичките тия идеи? Умът ми не го побира!

Тия дни все по разни поводи пък мен ме облъчват - "винце? ама само 1 чашка бяло вино, а бейлис не искаш ли поне, а бонбон, само 1" и т.н. Обаче аз - не човек, а желязо! Хора, оставете ме на мира, още 1 кило имам да свалям, дайте да довърша започнатото и ще дойде в определен ден да ме почерпите! И ме оставят така.

Нелсън, пускай през няколко дни списъка да се подсещагт хората и да се виждат записали ли са се или само си мислят така! Действа много стимулиращо. Ако си ми видяла постинга, и аз се записах.

Момичета, навила съм се да правя дюкански хляб, обаче в блога много рецепти бе, много чудо! Искам да е нещо като за фурна, достатъчно като за 1 формичка за хляб, да изглежда като пълнозърнест после, а не само да разправяме, че тази палачинка е хляб, да има вкус на нещо подобно, че яйцето ме притеснява, че ще даде отражение яйчено. Има ли го моят фокус или не? На Бачи хлебчето ми изглежда перфект, но с много яйца е, да не е с вкус на омлет? Включете се спешно, че утре са ми го поискали за закуска!

# 678
Тони, калкулатора каза 57кг, но аз не вярвах и до 60 да стигна с олекотена фаза  Rolling Eyes
А иначе преди си бях около 53кг, значи не се лакомя много.... максимум до 55  Blush Обаче и на 57 ще съм Убава  Mr. Green
Честит празник на баща ти   bouquet
Честит да е и на Рени на баща й   bouquet
МисМарпъл, двойна честитка за вас   bouquet Да предадеш и  на мъжа, да не я запазиш само за себе си  Laughing
Nimowe, честит имен ден и честита нова пейка   bouquet

И аз трябва да почерпя - мама има имен ден!

mam4e_mia , нещо не се връзва тука:
Цитат

до сега все гледам да са чисти месата ,ям предимно шунка,филета ,пъстарма,пеперуди на скара ,риба отново на скара
За да е всичко както трябва, трябва да купуваш чисто месо - пилешко (бяло, червено), телешко, заешко, пуешко, дреболийки, риби (всякакви, дори най-мазните) и после разлистваш тук или закованата тема и започваш да приготвяш разнообразно  Peace
Онези там шунки и пастърми са соленички и ще задържаш вода. Не се препоръчват за основно хранене, ползвай ги за залъгалки между храненията  Peace

Petenci-cvetenci , честито и на твойтУ мъж   bouquet
Валентина , правя ти място  Laughing Идвай, чакаме те.

# 679
  • Варна
Гарденийче, любов, да ти е жива и здрава мама!да я поздравиш от нас специално! Hug

Марги, с дюканския си мозък мислих, мислих какво още щях да пиша- честита ти месечинка, миличка!имаш огромна промяна!продължавай все така!няма да се отказваш, ей!след още два месеца съвсем няма да те познаем!прави си снимки за да се вижда разликата!много си хубава! Hugа по повод шарана- не е мое произведение миличка!моят още го правя, та после може да кача някоя снимчица наистина, не бях се сещала!

повтарям си въпроса кам варненки- как ви се струва датата 13 за коледна среща?ще могат ли да дойдат всички?пък ако не всички, то поне повечето!

# 680
Валентина ето и моята рецепта за тричав хляб, за нея гарантирам на 100%, хляба е страхотен, ако искаш да е по ронлив не слагай извара, защото с нея хляба става леко влажничък, аз напоследък го правя без изварата и съм супер доволна, истински хляб си е, няма вкус на яйца, нито на омлет, дозата е за 4 дни, давам ти линк към рецептите ми, хляба се намира някъде по средата на страничката - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.45

Привет момичета! Честити празници на всички!
Марги, супер резултат миличка, изглеждаш чудесно, продължавай все така...Мн успех желая!
Аз съм в канска депресия и затова и не пиша....Напук на всичките комплименти които вече валят ежечасно, аз нещо се схумнах....
Ще направя всичко по силите си да дойда на коледната варненска среща, мн искам да си ви видя....и гушна.....
Обичам ви!

ПП И да ви се похваля, вчера пробвах един хубав костюм от студентските ми години, който преди месец ми ставаше, нооо не се закопчаваше, вчера го извадих пак и какво да ви кажа, ами вече ми е напълно тамън, закопчава си се, стои ми чудесно, много се зарадвах.....мислех, че никога повече няма да мога да го облека, ама ей ти на чудо....стана ми отново.....е кажете как да не се зарадва човек, а.....особено като знаеш, че това се дължи на твоите усилия и воля....ееее наградата и радостта си заслужават всяко усилие......

Редакция: Лоли, ето ти адреса на блога, в дясно са изброени всички категории - http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/18/%D0%B4%D1%8E%D0% … 0%BB%D0%B0%D0%B4/

А ето ти и моите дюкански рецепти - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.0

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:47 от Tumba_lumba

# 681
Здр момичета   bouquet  чета Ви редовно, но нямам време да пиша  Confused  това за чата е мн добра идея  Simple Smile дано да стане реалност  Praynig 

а до тогава имам една молба Embarassed   някой ще ми даде ли адреса на блога  Wink мс предварително  Hug  bouquet bowuu

# 682
Честит Никулден! Честит имен ден на всички, които празнуват! Hug Hug Hug

Labello, честит рожден ден!   bouquet Heart Eyes Бъди здрава и много щастлива!

Люси  Hug Hug Hug! Преди година приспах 19 годишното си куче и знам как се чувстваш!
Gardenia, браво, ама да не изчезнеш  Hug
margito, разликата е гоооооляма Peace
За всички  Hug Hug Hug Hug

Tumba_lumba, аз ще се възползвам от рецептата ти и тези дни ще го сътворя  Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 16:22 от ЦвеTи

# 683
  • Варна
Люска, много силно те прегръщам!знам какво е да загубиш любимец!съчувствам ти много!

Тумбенце, любов моя, искам да се оправиш колкото може по- бързичко, слънчице!дано си струват всичките тия нерви, които хабиш!много те обичам и те подкрепям с цялото си същество!няма да се отчайваш! Hug ще те чакам на срещата!само да не дойдеш!ще те удоша да знаеш! Hug Hugи да си облечеш тоя костюм, за който говориш, да ти се порадваме всички! Heart Eyes

Тончеее Hug

# 684
Петенце-цветенцеее,слънце златно идвам на среща и още как . newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
В колко часа кажете и идвам .  love001 newsm03
Ние похапнахме при тати .Сега през седмицата ще се сваля ама като си помисля че вторник и четвъртък съм на танци ,а събота на банкет с танцовата та ще ги стопя тия качените .Пък и среща с вас ми се очертава ,а от нея се отслабва -знам го аз. smile3508 Та не се кахъря де. Grinning

Айде,сладурчета, казвайте кога и къде да се приготвям! newsm62

# 685
мис Марпъл, нони2009, шушиии, мименсита, кали 08, Гардения, липстик, весито5, нимове, брайт71, Петенци-цветенци, Маргито, ЦвеТиHug Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Исках да Ви почерпя с домашни нещица, ама понеже не са режимни.... си спестявам.

На въпроса на Петенце за срещата - обедна ли ще е по-принцип срещата, да знам дали имам шанс да дойда, защото у дома имаме рожденник на тази дата и или ще празнуваме или ще се подготвяме за вечерта... иначе този път и аз искам на срещаа.. че от кога не съм идвала.. помня всъщност... отдавна беше...  Mr. Green

# 686
labello,от мен малко със закъснение ама Честит рожден ден !Желая ти здраве и любов,другото да можеш да си го купиш!
Айде ,мацки казвайте в колко часа ? Hug Hug Hug

Тумбичка,нали няма да ни лишиш от присъствието си ,ще те чакаме на срещата тази седмица да знаеш.Много ,много искам да се видим. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 21:28 от tonnny_bg

# 687

Сега още един въпрос:
Може ли да се пие следното:
35 kcal
3.8 протеини
4.9 въглехедрати
0 fat
0 захар
на 100 грама
[/quote]
Според мен-не,мила.Доколкото си спомням,Дюкан казва,че трябва да има под 1 ккал на 100 мл.

# 688
Здравейте прекрасни  Hug
Ох докато се наканя денят ще свърши  Laughing
Честит Празник на всички бургаски красавици lovekiss lovekiss lovekiss Най-любимият ми
празник!

Честит празник и на всички именици!

Спецялни поздрави на Мис Марпъл и съпругът и!Наздраве!

Николинче много здраве и усмивки   bouquet

Червилце честита ти годинка!Изглеждаш превъзходно! Hug

Люска  Hug Hug Hug

Мименситка герой си ни ти  Peace Благодаря за разнообразните животинки.Много са сладички  Grinning

Браво на Гардения (нали ти казах, че очаквам супер изненада след задържането.Имам седмо чуство аз  Mr. Green и Маргито  Peace

Лабело - nbirthday Много здраве и любов!

Прегръщам всички!

Весел празник!      ura   dazzler1

От бързане пропуснах моята любима Филюдка  Kissing Heart Да са ти живи и здрави бъдещите младоженци!Поздрави и за Зоритка  Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:49 от tqna

# 689
Паяче, то това е мляко, не е газирана напитка... Дюкан за газираните напитки пише с 1 kcal...

Общи условия

Активация на акаунт