Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 859
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • при моите деца .....
Привет!
Честит имен ден на всички, които празнуват!
Честит професионален празник на всички банкери!
Честит празник на всички!
Много здраве и много пари на всички!
Днес ще правя шаран плакия - режимен да ПЗ дни!
Хубав ден!

# 661
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Ето я и закуската  Simple Smile

Тази сутрин 77.300 - бързо си догоних линийката hahaha Сега ако взема и да я изпреверя...
     Хубав празник на всички празнуващи  Hug.
           Усмихнат и спокоен ден  Hug Hug Hug

# 662
Лабело,  bdbaloni  да си здрава и щастлива! Винаги да има какво да те радва и винаги да има на кого да разчиташ!
Честит Никулден на всички празнуващи!
Честито на банкерите!
Честито на моряците!
Честито на Бургас!
   Animal Tropical Fish

На мен ми трябваше време да повярвам, че съм 59кг, а тази сутрин Кантарев рече 58,8  newsm44
Следователно, имам нови цели  Mr. Green

# 663
Gardenia-ка,стига бе душко,ще изчезнеш вече. Joy
Абе ти калкулатор прави ли си в началото и колко ти показа? И аз съм си мислела да сляза под 58 даже ама мисля ,че ще е грозно вече.То и сега ми казват ,че много съм се хумнала ама аз се харесвам ,обаче за повече май няма да ми отива.А ти не си ли колкото мене висока?Т.е. около 1,65 см. newsm78
Вещи,имам предложение :Защо не си направим чат-канал?За бързи въпроси и отговори .Вместо да се пълни темата,влизаме там питаме нещо дето в момента ни вълнува и продължаваме с готвенето ,примерно.Какво ще кажеш? newsm78
Ние сме на гости днеска на мама и тати ,че тати именник.Сега трябва да идем за подарък ,а нямам идея какъв да му вземем. newsm78

# 664
Включвам се и аз да честитя празника на всички Grinning
При мен кантара втори ден показва 53 кг.,днес даже 52,800 #CrazyНай-после съм щастлива,но не смея нищо да хапна,за да не разваля магията Crazy
Аз също ще правя шаран плакия за цялото семейство.Мисля да не слагам олио-рибата е достатъчно мазна,пък ако не я харесат аз никак няма да им се разсърдя Laughing

# 665
Здравейтееее, в този хубав ден Heart Eyes
Честит имен ден на всички, които носят името на св.Никола.
Честит празник на банкерите.
Честит празник на любимия Бургас и на всички Бургазлии.

Labello, честит рожден ден, мила. С пожелания за всичко най- най- хубаво. Много здраве, късмет и винаги заобиколена с верни приятели newsm59 

Благодаря на всички, които ме поздравиха с Дюканската ми годинка, трудно ми е в момента да ви изброя, но да знаете, че всички много ви обичкааам newsm51

Хубав, слънчев ден на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 14:02 от lipstick

# 666
    Здравейте , сладурани !

Честит празник на ВСИЧКИ !!! Живи и здрави да са всички именници и да носят победителя в себе си !

Лабело , честит рожден ден миличка , бъди жива , здрава и много обичана !

Честит празник и на ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ , нека града ни да расте и хубавее !

# 667
Здравейте!  Laughing
Честит празник на всички именници, на рибарите, на банкерите и на всички, които го чувстват като свой!
Искам и аз да ви почерпя, съпругът ми е Николай, а аз съм кръстена на дядо си Николаки и също празнувам днес!

labello, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
margito, браво, разликата ти вече е видима и изглеждаш чудесно!  Hug
Lucie, съжалявам и те разбирам, нека почива в мир животинчето, а ти си остани с хубавите спомени.
Аз съм нагоре с цяло кило, сещам се за няколко възможни причини, но понеже нито една не е свързана с нережимност, засега си кротувам и чакам нещата да си дойдат по местата.
Желая на всички хубав ден и чудесен празник!  Hug

# 668
Здравейте,здравейте виждам прекрасно настроение лъхащо от всички.Много,много се радвам за това newsm51Честит празник на всички именици,честит рожден ден на Лабелло smile3525 newsm59  bigdance2,миличка всичко най-добро ти желая,бъди жива и здрава.Честит празник и на бургазлийки newsm51.И да не е само честитки - кантара ми издъхна откъм батерия Mr. Green,сега не мога да се тегля и ми е едно такова CrazyСледващата седмица,ще успея да купя батерия,дотогава ще разчитам на см.Довечера цяла България ще бъде режимна Mr. Green  bouquet

# 669
Здравейте и от мене момичета!Честит имен ден на всички именници и именнички  smile3525 Специални поздрави и честит имен ден на Мис Марпле да сте живи и здрави и ти мъжа ти и да Ви е живо и здраво името  newsm51.ЛАБЕЛО ЧРД мила smile3525 newsm59 newsm67 много здраве и късмет и много усмивки.Аз съм добре карам си трета,за сега съм на асансьора 62-63кг.всичко е наред.Днес и аз имам именник баща ми,но за съжаление той си е в Бг и ще празнуват само с мама.А шаран нямам дори и риба нямам,но пък за това ходих на църква така ,че св.Никола да ме прости ама до сега винаги съм празнувала с рибка,но сега по стечение на обстоятелствата  Embarassed....лек и отслабващ ден на всички   bouquet
П.С.Благодаря ви момичета за поздравите за моя тати.А аз много съм изкукала Тоня БГ как не се сетх за консерва риба ooooh! ами да имам ще я хапна довечера.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 14:32 от Рени67

# 670
Рени67,поне една рибка няма ли откъде да си купиш?И консерва да е.Риба да е .Недей така де,за здраве поне . newsm78 Hug
miss Marple,Честит ви празник с половинката!Да сте живи и здрави ,миличка и вечно така да има светлинка в очите ти.Не преставайте да мечтаете и да вярвате в себе си !От мен -НАЗДРАВЕ!
Честит празник на бургазлийки!

# 671
Здрасти,банда!
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!Нека св.Никола ни пази и закриля!
  ЛАБЕЛООО,сладурка!ЧРД-желая ти от цялото си сърце мноооггоо здраве,щастие,късмет и успех и никога повече да нямаш проблеми с гадните килца!Хубав и весел празник!!!

# 672
Честит никулден на всички празнуващи с това прекрасно име Hug
Момичета направо не е за вярване ,но се чуствам много добре от както съм на Дюкан ,не знам дали не сълж на някакъв първоначален ентусиазъм ,но този път ми е много лесно да я спазвам диетата.
Преди две години като си купех книгата въобще и не можах да я започна......... ,едвам изкарвах по ден два стрикто.Но сега чак ми е риятно.............,дано този мой ентусиазъм се запази за по-дълго Laughing
Аз все още съм на ударния период........... и се чудя дали е подходящо даси хапна една наденичка  /като пояснявам ,че е домашно правена от дивечово месо и е доста сухичка ,нараво ронлива/ до сега все гледам да са чисти месата ,ям предимно шунка,филета ,пъстарма,пеперуди на скара ,риба отново на скара........... ,та кажете да рискувам ли с една домашна апетитна наденичка или да се въздържа? Rolling Eyes
този път ми все наистина да направя всичко като трябва................ и нещо ме човърка ,но пък в същото време имам нужда от нещо по-пикантно Blush и малко различно.

# 673
кали_08, как да не се обаждаме новичките ей... трябва да ви е писнало от моите въпроси вече... Embarassed

Гардения, Браво !  Hug

Лабелло, 4РД!  bouquet

Miss_Marple, честит ви празник и да сте живи и здрави. Peace

И аз празнувам днес, нали са ме кръстили Кунка... И г-н Кантарев за да ме зарадва ме изпидири на 8-ма пейка!. 89.8 днес!!! Много се радвам

Сега още един въпрос:
Може ли да се пие следното:
35 kcal
3.8 протеини
4.9 въглехедрати
0 fat
0 захар
на 100 грама

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 13:54 от Nimowe

# 674
Честит имен ден на всички именници и специално на Мис Марпъл    bouquet
ЧРД Лабелло и всички трудности да останат в миналото!
Понеже е празник майка ми се разшета да готви шарана и  се съобрази изцяло с мен- режимен чак до последната перка и вече в миналото  Rolling Eyes
На всички  Hug и много минуси през следващата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт