Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 856
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Kalina_Di, много добър резултат си постигнала! Защо не си писала до сега при нас!? Успешно задържане в трета. Peace
Гардения, вече си твърдо на пета пейка, а? Hug
equinoxwelcome и успех с режима.

# 646
Здр на всички   bouquet  редовно ви чета  Simple Smile започнах на 16.11.2009 г. на 85 кг  Embarassed Sad направих ударната 10 дни  Wink и успешно влезнах във втора   Praynig в момента съм 77 кг  Laughing мн се радвам  newsm74  а относно диетата разбираме се мн добре не усещам глад  Whistling  Е това от мен  bowuu

П.С.  Вдъхновявам се от Вашите постижения  bowuu  bouquet  браво

# 647
  • UK
  Здравеите и от мен "старата дюканка,която отдавна не е писала" Simple Smile
  Благодаря на Мименсита за честитката. Не сам ви забравила и редовно вися на балкона, но не пиша, защото няма с какво особено да се похваля. Иначе си дюканствам в четвьрта фаза, а когато го закасам и в трета Mr. Green Няма нужда да казвам, че режьимьт работи, ако се спазва точно. И в тази вразка, какви са тези режимни солетки, дето бяха споменати преди 2 страници? Пишело на турски, че били с обезмаслено мляко и трици  Joy Няма такива филми.
  Много гушки от мен

# 648
Здравейте!  Laughing
Само да се разпиша, че съм жива и здрава - и режимна. Но пак нямам време, какво като е почивен ден, почивките са за белите хора.
Хубава вечер на всички!

# 649
  • София
Няма по-нещастен човек от мен, приспахме си кучето Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 650
               ЛУЧИ, стига деееееее, мисли за него че се е избавило от мъките и сега си спинка спокойноооооооо. Гушкам те, знам как се чувстваш, защото аз преживях товаа.
               ЗОРИТКА няма кирилица, щото не се обажда от нейният компютър, там има интернет зала, от там се обажда и не може да прави никакви модификации, или инсталиране на каквото и да е.
               ЧОЧОСАН, МИРКА, МИХИ  ооооо всички  ви обичам, без изключение, тези които споменавам и тези които не споменавам.
               Вече общо кантарев показва по малко 6.200 по малко от както започнах, нали бях малко болна и пих антибиотици и всичките там ялачи, които ми изписаха за новият грип. Така че за мен си е добро постижение за има няма два месеца.
               ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ И ВИ ГУЖКАМ!

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИ

# 651
  • Basel
Здравейте и от мен,днес правя два месеца с вас и това време измина неусетно.Напоследък съм подкарала едни дневни и нощни смени,че нямам никакво време да пиша във форума и само за бързо влизам да ви изчета.Да се отчета за тези два месеца -15кг.Чувствам се прекрасно.Ще пусна малко снимки http://margito73.snimka.bg/daily/dyukan.450682.16259476.Парола 5555.Лека вечер.  bouquet

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 21:53 от Margito

# 652
Margito , честита месечинка   bouquet  Лелееее, как си се напъчила на снимките  Hug Много си готина, вижда се огромна разлика  Peace Давай все така и пускай снимки, да ти се радваме.
ЛюсиHug Аз лятото си приспах две котки, след като ми ги натровиха съседи  #2gunfire
Верче, даааа, на 5-та пейка съм. Пък и днес следобед нещо се бях разстроила, така, че утре чакам още минуси  Laughing
Lolyyy , добре дошла   bouquet Що не пишеш? Яж к'во й Убаво тука  Joy
svidni4ka , ам' ти що не пишеш? Гледам те аз често на балкона, пък никакъв отчет в темата  Wink
Филюдка, ми 6 кила и кусур не са малко, я  Hug Айде още малко и после искаме снимки от големия празник  Praynig   И да поздравиш Зорито от нас.

# 653
Да ви пожелая лека,мека и полека с дюшека. Joy
Отивам да се хоризонтирвам ,че щерката ме чака да сме спели двете днеска. Laughing
Утре ще сервирам кафето. Hug

# 654
Здравейте,  Hug
Вече 12 ден съм на режима и не ми прави впечетление кой какво си хапва около мен. Даже готвя без да опитвам нещата. Възхищавам се на волята, която имам. Вашата подкрепа е много ценна, и най- вече резултатите, който сте постигнали ме мотивират повече... и повече... и повече.
Ако ви нямаше вас, едва ли бих била толкова мотивирана, за да започна диетата.  Simple Smile
Лека нощ и сладки сънища на всички ви,  Hug Hug Heart Eyes

# 655
Маргито,чудесно постижение и огромна разлика! Дано запазиш темпа!
Аз тази вечер пак ще вися на компа,че търся играчките от списъка на малкия- това  е ревизирания списък,че първия ме докара до тикове  Blush

# 656
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Много се опоска темата нещо... Къде сте се покрили всички?
     Margito, честита месечинка  Hug
     equinox, добре дошла и успех!
     labello, ЧРД! Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!Честит празник!

На всички именици днес пожелавам да им е живо и здраво както името, така и тялото, и да им носят все хубави неща.

Пожелавам ви топла, уютна и режимна нощ и вярна на обещанието за разнооблазие ви пращам един такъв "дзвер"

да ви присива  Wink Hug Heart Eyes

# 657
  • Варна
Люска, така ти съчувствам, знам колко боли... Hug

Маргито - браво, чудесно темпо и видима разлика!

Лабелло - честит рожден ден! Прекрасно настроение ти пожелавам.

Мименситка, Гардения, Тони -  Hug

Мис Марпъл, ти се чудеше защо не се обсъждат режимни празнични рецепти. Не забравяй, че повечето момичета във форума са или в трета, или в четвърта. Във втора са основно новички и те не смеят, милите, да се обаждат още.

# 658
Добро утро,мадамки!  love001
Аз се наспах .И кафето направих .Ето да си пийнете:

Честит имен ден на всички именници и банкери!
Да сте живи и здрави и да си носите името с чест !

Днеска -59,400 . Heart Eyes Да видим утре как ще съм след днешната гала. Thinking
Lucie,много съжалявам за загубата ви. Weary Не тъгувай ,мила.Сигурна съм ,че кученцето сега е по-добре.Прегръщам те ,мила. hug
Margito,поздравления за успеха до тук.Знам ,че ще се справиш.И ще се гордееш със себе си.  love001
кали 08,мименсита,Янич,смайлс,марпълче,Крис и всички ,които пропуснах да се смятат за поздравени-една голяма прегръдка от мен.

# 659

Люси  Hug  Hug  Hug

Честит Никулден! Хубав празник на всички, които празнуват имен ден, а за останалите най-голямата люспа от шарана  Wink
Гардения  Hug

Прегръдки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт