Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 862
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Опаа, с оглед на последните постове -  Popcorn gydi tooth

# 721
  • Варна
моля варненки да ми пишат на лични за да се преброим!

коледна среща на 13.12 от 12 часа мастото го уточнявам още!

# 722
Хм, да бе, аз се чудя какво липсва в темата напоследък, а то скоро не е имало разправии.  Crossing Arms Изглежда беше време.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 17:14 от miss Marple

# 723
Nimoweза мляко ми се струва,че е ок Grinning

# 724
  • Пловдив
Здравейте Дюканки Heart Eyes
Като сме в ПЗ можем ли да ядем сготвено например спанак с пилешко или тиквички с ориз?

Благодаря Мис Марпъл Heart Eyes
Спанака е с лук,целинка,пилешко и капки зехтин.

Не искам да се заяждам, но не може ли да прочетеш поне първата страница? Нито веднъж откакто си писала не съм видяла да покажеш, че правиш нещо правилно. И то неща, които са всеизвестни и са много ясно написани.
Наистина си много зла Mr. Green
Отива ти ник нейма Laughing
Щом някой ми е отговорил преди теб,няма нужда да се включваш,само и само да си лафим.
Айде лек ден Flutter

Да, затова съм си го избрала, защото ми отива.
И се включвам, защото прекаляваш. Нормално е да се пита, но не и за неща, които са съвсем ясно написани и са очевидни. Най-малкото е липса на уважение към тези, които са в темата.

# 725
И аз да се включа. Режимна съм, почти отчаяна вече, пустите килограми са се заинатили и не мърдат. Яко задържане, но няма да се дам. Дано да слязат още малко надолу. Само 3 останаха...
И съм мноооооого влюбена Simple Smile С мойта среща всичко се оправи, току-виж има и по-хубави новини скоро  Embarassed
mamma_mia
недей с остър език в тема, в която търсиш подкрепа и съдействие. Изглежда кофти   bouquet

# 726
  • Пловдив
http://trafic-bg.com/razvle4eniq_page.php?id=18   Можем да си отдъхнем Wink

# 727
  • София
Гардения, идвали сме в Дряново около 3 март 2008, бях бремменна с Йоана. Чак пък такова впечатление да съм ти направила! Мъжът ми е този, за когото обикновено го мислят, някой път обаче го бъркат с "приятеля на еди кой си", "вие сте от еди-кой си магазин" и т.н.

Но, днес се върна по обяд от работа, не беше ял ни трици, ни нищо още, само пил кафета и го инструктирах да ес качи на кантарЯ - ей такива очи изцъкли и ги цъкли дълго! За 2 дни е свалил 1,7 кг при това не се знае кое от кафетата му беше още в стомаха! Дано не се откаже за пореден път, че само го облъчват разни лекари (къде ги среща толкова?!?) - не било полезно с толкова белтъчини, увреждало, ама нищо конкретно не снася. Кое ми е толкова вредното според митовете и легендите, които сте чували и какво се отговаря на това? Споделете!

Недопеченото ми хлебче става много добре препечено и на оребрения тиган! Ще го изядем, няма да го хвърлим я!

# 728
  • Пловдив
Белтъчините натоварват много бъбреците и затова се препоръчва пиене на много вода. Ако не се пие достатъчно е голяма вероятността да се създадат сериозни проблеми.

# 729

Гардения, идвали сме в Дряново около 3 март 2008, бях бремменна с Йоана. Чак пък такова впечатление да съм ти направила! Мъжът ми е този, за когото обикновено го мислят, някой път обаче го бъркат с "приятеля на еди кой си", "вие сте от еди-кой си магазин" и т.н.

Joy  Сериозно ли го бъркат?
Ами направила си ми впечатление, щом ти казвам  Rolling Eyes
Ама свирехме много силно и май си взехте вечерята и ни изоставихте  Blush
Хихи, и аз съм била бременна тогава  Laughing

happysmile  Joy
Аз приключих с вечерята преди половин час, ама май водата ми трябваше да е повечко днес. Ще видим утре как ще е теглото.

# 730
Нещо балконя май взе да се товарииии  smile3532
Да'н чакате песен от Вещи newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 731
    Здравейте, прекрасни ! Пи мен нещата са както обикновенно в неделя наготвихме с милото невероятни НЕРЕЖИМНИ  сладкиши за коледа и сега дълбоко съм ги скрила не толкова от мен колкото от него  Crazy ! Постоянно ме преследва и иска ...  Joy hahaha нооо таван ае голям и има много тайни места  baby_neutral !

Хайде бургазлийки, кажете кога да си направим срещата  newsm78

Прегръдки и целувки на ВСИЧКИ  и новите що така с лошо просто прочетет и после питайте !   bouquet Heart Eyes Hug
Нещо балконя май взе да се товарииии  smile3532
Да'н чакате песен от Вещи newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
  ниииееееееее , ТИемата !!!  Flutter

# 732
Няма да ви се натовари балкона,спокойно Heart Eyes

# 733
Опааа,добра вечер.Кака ви цъфна. Joy Joy
Чета тука постовете на мама миа и се чудя как си чела първата страница и питаш може ли ориз?
Къде на първа страница в обясненията за първа и втора фаза пише за ориз?или пък зехтин?Ами задаваш глупави въпроси ,после се репчиш.Или чети и питай неща ,които не са разяснени или се оправяй сама както си знаеш.То бива ,бива ама ... #Crazy
Аз днеска в движение хапнах ,да видим утре кво ще каже кантарев/ newsm78 И водата май ми е малко.
Готвя се за среща аз в неделя . newsm44 Ама казвайте къде/ newsm78

# 734
И аз да се включа. Режимна съм, почти отчаяна вече, пустите килограми са се заинатили и не мърдат. Яко задържане, но няма да се дам. Дано да слязат още малко надолу. Само 3 останаха...
И съм мноооооого влюбена Simple Smile С мойта среща всичко се оправи, току-виж има и по-хубави новини скоро  Embarassed
mamma_mia
недей с остър език в тема, в която търсиш подкрепа и съдействие. Изглежда кофти   bouquet

Остър език,когато ме придизвикат, иначе съм си много готина.
Просто,една мила жена ми отговори.
Защо след това три ,четири се изреждат да говорят това която тя ми е отговорила??????
Пък и тя ми отговори с мил тон.
Значи добра дума,планини повдига.
Идва някаква си вещица при това зла,макар и модератор и започва да коли и  беси.....еееее
Айде де.Не искам войни.!!!!!
Знам,че тук сте си кюп,в който искам да съм част,ама от махленски характери ми е байгън.
Надявам се тези които ми говориха с лош тона,да не са от София,за да не ги виждам на срещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт