Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 873
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Дюканки Heart Eyes
Като сме в ПЗ можем ли да ядем сготвено например спанак с пилешко или тиквички с ориз?
Оризът не е режимен, както и картофите, и хлябът, и макароните.
Пиле със спанак може, но трябва да е приготвено по режимен начин.

# 706
Благодаря Мис Марпъл Heart Eyes
Спанака е с лук,целинка,пилешко и капки зехтин.

# 707
  • София
Здрасти ви  Hug

Да честитя на патерица Рождения ден на Лабелло  Hug и именния ден на Николинчето  Hug, момичета да сте винаги усмихнати, обичани и обичащи!

Да кажа на всички желаещи да дойдат на Коледната среща на 12.12..09, в 13.00ч. в "Дивака", че има две изискавания за участниците:

1. Всеки трябва да дойде с най-коледното си настроение  
2. Нека всеки участник в купона, да закупи нещо скромно /до 5лв./, опаковано като подарък, пък да видим на кого какво ще се падне от чувала на Дядо Коледа.    

Всички писали и пишещи тук са поканени! Само, ако може всеки желаещ да ми пише на лични или на nelsunns@abv.bg, /понеже нямам възможност да преглеждам тия дни детайлно темата/, за да мога своевременно да направя баджовете за по-лесно разпознаване. Е.........., ако някой забрави...... , ще нося листчета и маркер и на място ще пишем никове  

Чакам с нетърпение събота, за да се видим  Heart Eyes Hug

Мама миа, оризът е за трета фаза. Можеш да си направиш мусака от тиквички - с кайма /телешка/. Прегледай темата с рецептите - има много добри идеи - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0 Без зехтин, както и без никаква друга мазнина, освен от тази на каймата, която имайки предвид, че трябва да е телешка - не би трябвало да е много!!!!!!! Прочети първа страница внимателно, моля те - всичко, което НЕ Е изброено там като разрешено е ЗАБРАНЕНО - в това число и зехтина  Hug

Някой питаше за линк към блога - там има също много рецепти, които са изпитани и много добри  - http://dukanskirecepti.wordpress.com/

# 708
Хелоу прекрасни  Hug

Похвал с никулденския шаран и отивам да се трудя  Laughing

http://tqnaus.snimka.bg/daily/az-s-m-si.426831.16285614 парола 7777

Чакам снимките от вашите срещи.
Приятно изкарване!

Весел ден и спокойна седмица!   bouquet  Hug  Hug  Hug

# 709
Здравейте момичета,
от днес съм във вашите редици.Това ми е втория опит с Дюкан.Първия път не изкарах до край втора фаза, но бях доволна от това, което виждах в огледалото, и направих грешката да прескоча и 3-та и 4-та фаза ...Правех си "захранването" по мой си начин и доста време  задържах килограмите(даже свалих още 1-2), но от два месеца нещо взех да се отпускам  Embarassed и пак започнах да трупам ...Първо си мислех да изчакам празниците, но ако не си сложа спирачки още сега нещата сигурно ще са тотално извън контрол.Този път реших да споделям и да се отчитам всеки ден, тук при вас, за да сте ми стимул и коректив,с надежда да ми върви (дай Боже) по леко с режима.
    Линийка ще сложа по-късно, но в най-общи линии ще боря 10 килограма, но мисля, че 2-3 от тях ще паднат веднага.Чувствам се подута, май съм задържала течности...Ще изчакам до утре сутрин на гладно да видим какво ще покаже кантаря.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 14:17 от valeks

# 710
Благодаря Нелсън Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз искам да се срещнем и ще направя всичко възможно да дойда в събота,с подарък Hug

# 711
  ЛЕЛЕЕЕЕЕ,ТЯНА,ти направо си убила рибата Praynig Hug Rolling EyesПерфектно изглежда,сигурна съм,че и на вкус е така Hug Hug Hug

# 712
  • София
Тяна, тя рибата, че изглежда страхотно - изглежда, ама мацката ........ Shocked лелеееееееееее.......... Убийствена си!  Hug

# 713
  • Пловдив
Като сме в ПЗ можем ли да ядем сготвено например спанак с пилешко или тиквички с ориз?

Не искам да се заяждам, но не може ли да прочетеш поне първата страница? Нито веднъж откакто си писала не съм видяла да покажеш, че правиш нещо правилно. И то неща, които са всеизвестни и са много ясно написани.

# 714
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Привет на всички. Обаждам се, да не ме забравите, ей. Потънах в работа и проблеми и не съм чела от дни. Но пък режимът върви перфектно и от днес реших да стартирам трета фаза, пък каквото сабя покажеRolling Eyes Голям страх и притеснение ме гонят, но след като стигнах и задържах 67-те килограма, вече отидох и надолу. Започвам мноооого полека - с половин ябълка и парченце пълнозърнест препечен хляб (половин малка филийка) днес. Иначе - класически ПЗ ден.

Нелсън, за събота, живот и здраве, на купона съм. Дотогава не знам дали ще имам време да чета и се включвам, много ми липсва форума, но трябва да се боря за професионално оцеляване след дългия ми болничен. Стискайте палци в сряда и четвъртък когато ще представя продукта на усилията си от последната седмица.

Много ми липсвате всички, няма да изреждам имена, за да не пропусна някого.  Hug Hug Hug

Ето и любимата ми днес нова лентичка с резултат, какъвто не съм си и мислела, че ще постигна (първо исках 72 кг., после си мечтаех за 70, после смело реших да седна на 6-та пейка и т.н.):

# 715

Нелсън, за събота, живот и здраве, на купона съм.
Ееееей,разгеле! Ще се запознаем най-накрая  Hug Hug Hug Hug Hug

Новичкитеее,четете първа страницааааа....Там всичко си пише!!!

# 716
  • София
Валентина - честита петичка Hug
Дидранад - честита трета и успех Hug
МастърчеHeart Eyes Hug
За всички - да се посмеете малко, мен лично ми беше много забавно клипчето Joy - http://vbox7.com/play:5b83a2d3&al=1&vid=4042414

# 717

Не искам да се заяждам, но не може ли да прочетеш поне първата страница? Нито веднъж откакто си писала не съм видяла да покажеш, че правиш нещо правилно. И то неща, които са всеизвестни и са много ясно написани.
Наистина си много зла Mr. Green
Отива ти ник нейма Laughing
Щом някой ми е отговорил преди теб,няма нужда да се включваш,само и само да си лафим.
Айде лек ден Flutter

# 718
  • София
Филюдка, Мименсита, Гардения, Кали08, Тони бг, Светлат, мис Марпъл, ЦвеТи, Тяна, Петенце-цветенце - Благодаря ви! Heart Eyes

Хич нито ми се пише, нито ми се разправя но не мога да пропусна поста на mamma_mia - защо мислиш наистина, че някой трябва да чете вместо теб и да ти отговаря? Не че няма да ти отговорят, има много мили дами и търпеливи тука но : Режимът е доста стриктен и труден, и неправилното му прилагане може да донесе повече вреда отколкото полза!
Я да изчетеш първата страничка! И на Коледния купон лично ще те препитам!!!!!

# 719
Филюдка, Мименсита, Гардения, Кали08, Тони бг, Светлат, мис Марпъл, ЦвеТи, Тяна, Петенце-цветенце - Благодаря ви! Heart Eyes

Хич нито ми се пише, нито ми се разправя но не мога да пропусна поста на mamma_mia - защо мислиш наистина, че някой трябва да чете вместо теб и да ти отговаря? Не че няма да ти отговорят, има много мили дами и търпеливи тука но : Режимът е доста стриктен и труден, и неправилното му прилагане може да донесе повече вреда отколкото полза!
Я да изчетеш първата страничка! И на Коледния купон лично ще те препитам!!!!!

Прочела съм я  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт