Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 855
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, дами!
Вещи, снимките са повече от стимулиращи! Благодаря ти за новата тема!
При мен магията на първа и втора страничка действа, та и сега си пожелавам още едно две килца надолу!  Praynig

# 16
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Ах, каква изненада!  Аз направо да ви кажа все тука в темата стоя. Снощи преди да легна, наминах да видя какво става, разгледах снимките- много вдъхновяващо. Направо не мога да повярвам и съм така надъхана и аз да достигна такава форма. Снощи си направих режийни яйца по Панагюрски. Значи сигурно пиша само глупости, но просто не мога  да изразя ентусиазма си, колко доволно си хапвам, как се чувствам заситена и как ми е леко на корема и на душата. Нямам думи да кажа колко съм щастлива и доволна.
Иначе чета книгата.

# 17
  • Варна
добро утроооо! Hug
Бургазлийки, хубавици!пу пу пу!толкова ви обичам всичките! Hug Heart Eyes

Мименситка, Hug страхотни протеини!бе що все по пожарникари си падам!? newsm78 Laughing

megy_sn, браво за свалените килца до тук!честит ти минус! Hug

Вещи Hug, страхотни снимки и заглавие!  bouquet Hug

# 18
Добро утро!
Записвам се за да мога да ви следя.
Бургазлийки, страхотни сте! Лъчезарни и усмихнати, както винаги!

# 19
Добро утро и честита нова темичка!  Laughing
Бургазлийки, чудни сте, много ми беше драго да ви погледам, ама много малко снимки бе ...  Wink Не ми стигнаха.  Laughing
pink85Hug Hug Hug, обичам те, нали знаеш  Heart Eyes Ама много ме хвалиш, ще се засрамя  newsm03
Флучия, честита ти пета пейка!  Hug
При мен всичко е нормално, днес ми е последен ден ПЗ и от утре вкарвам в схемата и мъжлето. Гледам, че е доста тъжен от това, та да видим дали няма да се откаже.
Сега ще ви пусна песен, чудех се дали е подходяща за протеиновия ден, а щерката рече, че тоя бил по-скоро калций ... ама така или иначе ето ви нещо цветно и ободряващо: http://vbox7.com/play:03470b84&al=1&vid=

# 20
  • Варна
След протеинов четвъртък, изключително стриктен, докладвам килограми стабилни. Имам още 800 гр до линийката си, но ще паднат, пък живот и здраве и още...

Среща на варненки, чувам, че се организира. Какво ще кажете за сряда на нашето място?

Поздравления за Ече и Светлат. Чудесни новини!

Вещи, този път е повече от добро! Страхотни начални снимки! Черните ръкавици повече ще ми ходят. Ех, мечти, мечти...

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 13:02 от кали 08

# 21
Здравейте,
аз вече три сутрини съм бетонните 60,100кг.
Не съм вярвала, че може така да се закове тегло и да няма вариращи грамове  Blush
Флучия, поздравления за новите кг и тесни дънки  Hug
Ще те следвам  Mr. Green
Поздрави за всички слънчеви бургазлийки     Hug

# 22
Здравейте и от мен  wavey
Да честитя хубавите празници на всички   bouquet
Светлат и Ече много ви се радвам. Безпроблемно   preggo и по едно здраво  newsm32
Бургазлийкиииии  Hug Страхотни сте!!!
Аз след протеиновия ден съм 67,7  newsm45
За среща съм за сряда  newsm10 и ще съм на линия най-вероятно

# 23
  • София
Здравейте, ето ме и мен отново Embarassed! Вчера направих протеиновият ден и смятам да съм така на П до понеделник. После ще редувам 4П3ПЗ, че така ми е най-удобно. И този път си пожелавам да не се издънвам така  в четвърта,,както стана сега.  Praynig
Вещи,страхотна оформление на темата,както обикновенно!   bouquet

Мименситка, благодаря за протеините! Грабвам един! Hug

Хубав протеинов петък!

# 24
  • София
Момичета, здравейте!

Хайде сега да помоля тези, дето сядат като нови на 6-та пейка, хуууубаво да се засилят, че онези на другия й край да изхвърчат на 5-а!

Явно ефектът при мен наистина е поразителен (не ми се мисли за онези от вас който са свалили много пъти повече кила  Heart Eyes), но мен постоянно ме спират разни хора, които само познавам, но никога не съм имала и 1 разговор, да ме питат как съм го направила. Интересно ми е следното нещо, та чак направо ме е яд: за да им е по-лесно като начало, казвам "нисковъглехидратно хранене" - като начало много месо, никакви картофи и ориз, хляб и тестени забравете. Да, клатят глави, наистина, явно човек трябва да промени мисленето си, явно трябва да започнем да се храним здравословно и т.н. И с едни такива омърлушени, тъжни физиономии. Какво по-приятно от това, си мисля аз - нито гладуваш, ядеш даже на корем, със съзнанието си, че се храниш и  здравословно. И са ми ясни, че няма и да започнат... Къде другаде го има в някой режим?!? По-приятно и лесно е да си 2 месеца на плодове и чай ли, да броиш калории ли, не знам... Тъжно някак. Да откриеш режима, в който всичко вече зависи от теб, и сам да се проваляш...

Размисли и страсти някакви.

# 25
Здравейте здравейте
Аз днес съм мноооооого щастлива, защото кантарът потвърди вчерашните данни - 54. Направо подлитвам от кеф. Още малко и ще бъда идеалните килограми и форми - т.е. джобно гадже  Joy
Много ми е хубаво панталоните да са ми свободни, полите да ми се въртят и ризите или блузите да ми стоят леко като на закачалка  hahaha
Бюстът ми съвсем се стопи, но хич не ми е кахър. В трета сигурно ще се поналее пак леко, колкото да изпълва сутиена. Искам да отбележа, че на мерки съм по-слаба отколкото на същите килограми преди. Сигурна съм , че и последните 4кг ще си отидат до края на декември и от януари ще съм в трета.
Валентина, кефя ти се на ентусиазма да се опитваш да накараш хората да се замислят за начина си на хранене и да насочиш към този режим онези, които имат нужда. Аз лично с никого не говоря по този въпрос. Не обичам дори да казвам, че съм на режим. Колегите тук понякога ме питат дали ям само месо, а аз им казва, че ям и зеленчуци понякога и толкова. А ако ме посрещат с думите "лелеее, колко си отслабнала, ти не ядеш ли?" Отговарям - ям по много и често Simple Smile И не лъжа Simple Smile

Пожелавам на всички прекрасен и колкото се може по-кратък работен ден, размазващ уикенд, много минусчета и сърдечни усмивки   bouquet

# 26
Вещи!, да си призная "черните ръкавици" са много готини Flutter

# 27
Вещи!, да си призная "черните ръкавици" са много готини Flutter
Абе и на мен много ми харесват....В мацката има много сексапил,затова е така.... Flutter

При мен нищо ново...Да не кажете,че съм се загубила и не пиша.....ЧЕТВЪРТАТА при мен върви нормално.Нямам отклонения....

# 28
Здравейте и от мене момичета!Бургазлийки страхотни сте!!!Но наистина снимките са малко... Вещи благодарим за новата темичка - супер е,аз си падам по бялото,но... Embarassed Embarassed нали сега малко оплесках нещата тавчера протеини и от 65кг днес съм 64.300 утре малко ПЗ и отново два дена протеини смятам да направя,защото не ми се връща във втора,а да не говорим че не искам отново да изглеждам като "ЛОЕНА ТОПКА" както се изрази моята приятелка Крис70.Та така за сега май така ще карам на малко по вече дни протеини докато се нормализират нещата при мене ама сама съм си виновна де Embarassed.Лек и отслабващ протеинов Петък  bouquet Hug Hug Hug

# 29
  • София
Хайде привет и от мен.  Hug
И аз  да се появя в новата тема, да кажа за моята 4-та, че всичко е под контрол, кг-те са стабилни, както казва TheNMaster. Wink
Момичета, здравейте!
Хайде сега да помоля тези, дето сядат като нови на 6-та пейка, хуууубаво да се засилят, че онези на другия й край да изхвърчат на 5-а!
Влентина, много ме развесели това изречение! Joy
pussycat, така вече ми харесваш. Весела, позитивно настроена. Wink И моят бюст се стопи Cry, ама направо си се стопи. И все си мисля, че не толкова от отслабването, а след като спрях да кърмя се получи този ефект. А докато кърмех бях като Памела Андерсън.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт