Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 867
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Няма да ви се натовари балкона,спокойно Heart Eyes
 Миличка , въпроса не е в това че очакваме скандал , напротив в темата има поверие , че които се запише на първа страница сваля бързо после и затова всички точим зъбки за новата тема !  Simple Smile

ПП bright71 , ще ти запиша ако успея да издебна ! Като гледам и без това се справяш чудесно  Hug Аз по празниците ще съм в Стара Загора няма ли да си правите среща да се видим  Flutter

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 21:51 от mmmshushy80

# 736
  Миличка , въпроса не е в това че очакваме скандал , напротив в темата има поверие , че които се запише на първа страница сваля бързо после и затова всички точим зъбки за новата тема !  Simple Smile
мда аз от почти 4 месеца само зъбки точа  Rolling Eyes ама Вещи винаги издебва момента с новата тема  Peace

# 737
И без това и се вижда края, малко да я оспамя  Crazy Вещи  Innocent

Понеже висях до сега, ама работното ми време свърши...забраниха записите на първа...
Ам' записвам се на последната  Wink и както до сега задържам, пу тъй да си остане  Joy Joy Joy

Пожелавам на всички късметлийки на първа,на втора и на която и да е стр. каквото си пожелаете, това да ви се сбъдне.
Нека не се караме и всяваме смут в тоя уют  Shocked брях и на рима го докарах  hahaha hahaha hahaha

Лека и режимна нощ на всички и гушлячета за който иска
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 738
  • Пловдив
  Миличка , въпроса не е в това че очакваме скандал , напротив в темата има поверие , че които се запише на първа страница сваля бързо после и затова всички точим зъбки за новата тема !  Simple Smile
мда аз от почти 4 месеца само зъбки точа  Rolling Eyes ама Вещи винаги издебва момента с новата тема  Peace

Щото съм зла, затуй  Mr. Green

# 739
 Миличка , въпроса не е в това че очакваме скандал , напротив в темата има поверие , че които се запише на първа страница сваля бързо после и затова всички точим зъбки за новата тема !  Simple Smile
мда аз от почти 4 месеца само зъбки точа  Rolling Eyes ама Вещи винаги издебва момента с новата тема  Peace

Щото съм зла, затуй  Mr. Green

smile3521 newsm47

# 740
мда аз от почти 4 месеца само зъбки точа  Rolling Eyes ама Вещи винаги издебва момента с новата тема  Peace

Щото съм зла, затуй  Mr. Green

smile3521 newsm47
smile3508

# 741
 smile3533  тук съм,на пук на всичко продължавам с режима.Много ми е тежка тая трета да знаете.
Шуши ,нали за 19.12 се готвеше среща!?!Какво стана ,защо я отменихте?Защото е работен ден ли?
Последната среща също беше през седмицата,помня защото не пресъствах.   Mr. Green
Мен 19 ме устройва,ако някой има други предложения да казва,защото то времето си тече,и още ако се помотаме ще остане за догодина  hahaha  hahaha  hahaha

# 742
  • София :(
          Ха добра ви вечер   Hug
     mamma_mia, не с рогата срещу Вещи, че ако извади тигана ...  Wink hahaha Много си ни е готина модераторката и винаги точно на място се обажда, пък и как помни..., сигурно ако се оплача, че задържам веднага ще ми припомни лимончето  Joy
     tqna, лигите ми потекоха по този твой рибок. А ти си като фея   Hug
     valeks, само така - редовното писане му е майката на отслабването  welcome
     Didranad, успех в трета  Hug
     happysmileJoy Joy Joy Hug Heart Eyes
     Варненки..., пък и други такива несериозни особи..., хич не е честно така  Sad Ама ще ви намерим колоя да ви прикоткаме тук, ще видите вие  hahaha
          Ще ви оставям да дебнете новата тема и ще последвам примера на тези сладури

белким като си отспя, се похваля с някой минус. Красива нощ и сладки сънища ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 743
  • София
Гардения е шумна купонджийка  Mr. Green! Гарденийооо, във вашия град това беше единственото отворено заведение в 9 вечерта!!! Няма да го забравя, че останах гладна, щото накрая от инат не ядох! Ще ви запомня с лошо ей!  Crossing Arms

# 744
  • Пловдив
помни..., сигурно ако се оплача, че задържам веднага ще ми припомни лимончето  Joy

Пък аз се чудех що не се оплакваш вече  hahaha

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 22:56 от ЗлаВещица

# 745
Шуши ами никой не се издава че е от СТ Загора, но се теб едно кафесмучене можем да направим,тъкмо ще ти издам моя начин на забременяване  Peace

# 746
Шуши ами никой не се издава че е от СТ Загора, но се теб едно кафесмучене можем да направим,тъкмо ще ти издам моя начин на забременяване  Peace
 Добре с удоволствие !  Hug

Мимиии , миличка срещата няма как да стане защото повечето сме на работа !  Sad Ти какво ще кажеш кога си свободна ? Пиши ми на лични през седмицата , другия вяриант на 13.12 , но тогава незнам дали ще има съгласни  newsm78

ПП добре давам официално предложение : Бургаска коледна среща 20.12.2009год. от 13 часа Стария Созопол !
 Очаквам мнения и записвания !

# 747
 Rolling Eyes Привет, мили девойки !
Правих режима на Дюкан миналата година. За няма и два месеца свалих близо 14кг с протал 1 и 2. Уви, на протал 3 се провалих. Прекалено си повярвах, че съм отслабнала завинаги и ... бавно и полека кантара започна да се качва отново нагоре. Едиственото ми успокоение е, че въпреки всичките ми "усилия" да си възвърна старата фигура, все още съм на половината от килограмите. Знам само, че ако продължавам така до лятото ще съм отново кръгличка, а никак, ама никак не искам това да се случва. Преди две седмици започнах отново с протал 1 и за мое най-голямо учудване пак имаше добър резултат (обикновено ставаме "резистентни" към вече правени диети). Корема ми се прибра още на третия ден и изцяло визията ми се промени за някакви си 3-4 килограма разлика. Повечето ми познати веднага "регистрираха" вталяването. Започнах ремонт на банята и... тотално ми се срина режима. Сега коремчето ми е пак в старото състояние, въпреки че няколко дни наред бях само на по една ябълка на ден. (Днес наваксах с около 10-тина мини сникерсчета, баунтита и т.н.  Embarassed )
Проблемът е, че като цяло мотивацията ми нещо не е като миналогодишната. Сякаш видях, че мога и се успокоих. А това никак не е добре. Отделно вкуса на киселото мляко с овесените трици вече до болка ми е познат и... втръснал. Истината обаче е, че която и диета да съм опитвала не дава такива чудотворни резултати буквално още на следващия ден, както дюкановата диетка. Така че, мили дами, нека се мотивираме тук една друга.   bouquet
Ако има още бандитки като мен, моля, нека пишат. Може пък като сме заедно да удържаме режимчето.

# 748
Гардения е шумна купонджийка  Mr. Green! Гарденийооо, във вашия град това беше единственото отворено заведение в 9 вечерта!!! Няма да го забравя, че останах гладна, щото накрая от инат не ядох! Ще ви запомня с лошо ей!  Crossing Arms
Joy Joy Joy  Ам туй то бременна жена  Joy Какво се заинати, че чак да не ядеш? Аз ли те изнервих?  Mr. Green
Всъщност има още два хотела с ресторанти и две-три механички, другото са кафета (в някои от тях има кухня), ама ... трябва да питаш.

Страшно ме боли глава, затова си прося тигани по нощите  Mr. Green Току виж ми минало  hahaha

# 749
  • Basel
solay_v дано този път да успееш PeaceВлизай по-често в темата,за мен по-голяма мотивация от това няма.Момичетата са много мили и винаги помагат,кога със съвети,кога с тигани Joyако не си много докачлива щи се чувстваш добре при нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт