подсъзнанието може всичко 19

• 82 336
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Hug

Изпращам ви линк към една програма , която може да чете на глас книжките в електронен вариант.
Описание/Description : SpeechLab 2.0 е синтезатор на българска реч, постигащ забележително естествено и гладко звучене, в пълно съответствие с българските езикови норми. Високата разбираемост е успешно тествана от хора със зрителни увреждания. За целта, наред с интонационно модулирания глас, са използвани усъвършенствани методи за фонетизация на текста, пълен речник на ударения, граматики за определяне частите на речта и правила за анотация на прозодията.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=100360&hit=1

Благодаря за всичко, много сте готини Heart Eyes

# 556
  • Бургас

Момичета какво ви е мнението за книжката на  Гал Сасон   "  КОСМИЧЕСКИ НАВИГАТОР " някакви отзиви за тази книжка  newsm03 заслужава ли си

С астрологична насоченост е .За да я оползотвориш трябва да познаваш картата си .Но като астрологична книга аз я определям като по -повърхностна ,подходяща за хора ,които тепърва навлизат в астрологията. Но все пак освен положенията по наталната карта има интересен поглед върху всяка зодия.

# 557
Момичета, сега чета старите теми и какво ми направи впечатление? Всичи по някое време преживявате неразположения по време на промяната си. Аз от няколко дни съм ни болна ни здрава - хрема, кашлица, отпадналост и т.н. но това се случва в къщи, а щом изляза все едно съм друг човек. Дали това е част от моята промяна? Надявам се да е така. А и някой беше споменал качване на килограми - и това го имам. Как се справяте? Обичам ви.

# 558
  • la Città Eterna
Qnitza, много позитивна енергия и от мен! Бързо оздравяване на детенцето ти!

Mam4e - сбъдване на коледното ти желание и весело изкарване на празниците!

lenny_pld  , Благодаря за аутокю-то - за пръв път в живота ми не ми е неприятно да чета текст на монитора, наистина страхотна програмка!

Здравейте  Hug

Изпращам ви линк към една програма , която може да чете на глас книжките в електронен вариант.
Описание/Description : SpeechLab 2.0 е синтезатор на българска реч, постигащ забележително естествено и гладко звучене, в пълно съответствие с българските езикови норми. Високата разбираемост е успешно тествана от хора със зрителни увреждания. За целта, наред с интонационно модулирания глас, са използвани усъвършенствани методи за фонетизация на текста, пълен речник на ударения, граматики за определяне частите на речта и правила за анотация на прозодията.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=100360&hit=1

Благодаря за всичко, много сте готини Heart Eyes

Intella link, аз не мога да вляза в Замунда. Не би ли могла и ти да качиш програмката в абв, като Лени? Там се тегли по-лесно и не иска регистрация....

# 559
  • la Città Eterna
Момичета, аз тези дни нямам много време за форума, но все пак вечер чета какво сте писали, дори да не ми стигат силите да се включа. Благодаря на black-russian , Dani Avramova , Valyya , Millla , svetlina 8, и всички, които ми писахте! Наистина има много мъдрост в съветите ви.

Цитат
Останах с впечатление, че всичко правиш, ЗА ДА Е ДОВОЛЕН МЪЖА ТИ. А той , каквото и да правиш, е все недоволен . Угаждаш му, защото има страх. И той " знае " това и затова използва ситуацията в своя полза. Това те изтощава и изсмуква енергийно. Смени нагласата, като правиш нещата за себе си. Тоест правиш това, което ТИ ХАРЕСВА НА ТЕБ, а не на НЕГО. Ако искаш и имаш желание изчисти, ако не, заеми се с нещо, което ти  харесва да правиш. Ако той мрънка, не се впрягай, подмини безразлично забележките" колко си мързелива". и т.н... Ти нали знаеш ,че не си такава . Нима вярваш на неговите думи, а не в това, кое ти знаеш, ЧЕ СИ? Нима той знае по-добре , каква си ти?   Wink Така му даваш сила , да те ръководи и живееш "друг живот".  Защото се връзваш на обидите му.  Така ще е ВИНАГИ, докато не  си избереш друга реалност. Направи празник за душата си.  Да, ще има скандали, неизбежни са, НО, ще са временни. Един ден ще му писне да дудне, защото ще види, че няма полза и че дудненето му НЕ ТЕ ЗАСЯГА. 

Това за страха е нещо, което много пъти съм си мислила. Когато сегашният ми съпруг ми направи дори най-дребна забележка, реагирам наистина със страх и ужас, сякаш всеки момент ще ме пребие, както правеше бившият ми съпруг. Това пренасяне на емоцията от предишния брак може би най-много трови сегашния, защото те двамата са пълна противоположност и сегашния никога не би ми посегнал, поведението му е по-скоро досадно и глупаво, но в никакъв случай агресивно. Бих приела съвет как бих могла да се отърва от този страх, който е станал автоматична моя реакция дори на съвсем незначителни думи, дори не е нужно да ми направи забележка или да присъства в къщи, стига ми дори мисълта, че той би очаквал нещо от мен и ако не съм го направила, ме очаква "онзи ад" който уж съм забравила, а все още ме изгаря...

Millla , благодаря за откъсите за Властните драми от "Селестинското пророчество" - ами аз откривам в себе си поведение почти от всичките, малко ми е странно, май трябва да прочета цялата книга, за да ми се изясни.

Има и много вярно, че и на двамата ни е трудно да приемем новия брак. Той все пак беше убеден че го иска, въреки че се държи като да е сам, а аз направих всичко възможно да го откажа и подписах по-скоро заради факта, че съм в друга държава и това ми дава някакво основание да живея в тази държава, отколкото по вътрешна необходимост. Май едва сега започвам да се чувствам обвързана в семейство, мисля че през изминалата година го приемах по-скоро като тежест отколкото като необходимост и желание. Засега имам напредък по някои въпроси, като например - за пръв път украсихме дома за Коледа, надписахме картички и купихме подаръци за роднините (той никога в живота си не е правил подарък на никого, не е писал картичка и не приема да му правят подаръци)...

Иначе изпробвах съвета да не му обръщам внимание на простотиите и работи. Благодаря безкрайно много   bouquet  Hug Миналата седмица, когато писах май беше последният такъв глупав скандал, когато намачка на топка няколко реклами на супермаркети, които разглеждах. Метна я на пода и аз не я помръднах - оставих си я да стои, сякаш не съществува. Днес сутринта я вдигна и ме попита "Какво е това?" - с цел да се заяде, естествено. Отговорих му, че е символ на неговата лудост и агресия към мен, и както вече го уведомих преди няколко дена, аз съм сляпа, глуха и не разбирам нищо, когато той изпадне в такива състояния. Така че за мен тези намачкани на топка реклами не съществуват. Той се засмя и ме попита може ли да ги изхвърли. Отговорих, че може да прави каквото иска с тях - за мен те не съществуват. Той ме прегърна, каза че съм "много глупава" на шега, нацелува ме и си ги изхвърли. После ме закара до метрото Shocked.

Да ви се похваля, днес ми е първият ден в новия ми офис. Все още не съм започнала дейност, но се опитвам да се аклиматизирам и да свикна с мисълта, че отново ще работя. Трябва да видя как ще си организирам нещата, как ще смогвам с времето за придвижване и какво работно време да си предвидя... Изобщо мисля само за хубави работи  Grinning А и като ми мина сутринта в метрото мисълта "А дали ще се справя, то си е страшничко - започвам бизнес в страна, която почти не познавам и нямам никакви контакти..." си спомних за техниката с ластика - представих си как имам вързан такъв и се первам по китката  Laughing Веднага ми смени мисленето на "Естествено, че ще се справя. Когато започвах в България беше доста по-трудно - тогава дори не знаех как се правят нещата, а сега имам целият този опит зад гърба си..." Естествено, предизвика и огромна усмивка на лицето ми. Мисля да си залепя и усмивка на таблото за личностно усъвършенстване - откакто съм в Италия бях забравила да се усмихвам, време е да изкореня навика да изглеждам нещастна и отчаяна и да го заменя с усмихната и ентусиазирана, устремена към успеха... Благодаря и за тази техника  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 13:28 от x-x-x

# 560
Да, много интересни неща говори Гал Сасон, само дето половината не са верни Joy Я помислете малко. Негативната енергия може да влиза отвсякъде. Кой е казал, че само от лявата страна - и то моля ви се през чакрата на дланта, както твърди той. Дрън-дрън Wink
Joy За какви чакри на дланта говори този? Никакви чакри няма в дланите ни. Нашите ръце не са чакри, но заради ел.магнитните енергии в тях, могат да работят като чакри, само излъчвайки и издърпвайки енергии.
Но ръцете ни не могат да поглъщат енергия.
Има и още как чакри на ръцете, които са в средата на дланите. Както и има много други така наречени "второстепенни чакри" на различни места по тялото. Това че много източници посочват само 7-те главни чакри съвсем не значи, че няма други Peace
Очите също могат да действат като чакри, но не са чакри. Същото се отнася и за ръцете Peace

# 561
Браво,х-х-х!Поздравления!!! Heart EyesЗа новото начало навън и у дома HugУбедена съм,че настъпват хубави времена за теб! Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Качих SpeechLab 2.0 по молба на x-x-x за свободно изтегляне. Heart Eyes

http://dox.abv.bg/files/showlinks?kauth=708af4f4476ef648e6b6cd5ecaffc9f4

# 563
  • Костинброд
Айде и аз на отчет- току що догледах Селестинското пророчество, хареса ми, единствено ме издразни, че главния герой точно с 2 разговора и започна да вижда енергията и т.н., ама нали е филм, като цяло беше хубав.

Вики вече е и с Т, това с чашите не се получи, не пожела да ми окаже съдействие.
Преди малко докато лежеше в креватчето визуализирах леглото като здраве, получи се една ярко синя и бистра вода, Вики не се носеше по течението, а се гмуркаше на едно място. Нещо странно ми се случи по това време- докато си плуваше детето Mr. Green ми каза: "Мамо, уморих се" тогава водата се успокои и стана тиха и неподвижна newsm78

# 564
  • Костинброд
х-х-х, успех в новото начинание и в семейството Hug

Благодаря на всички за положителната енергия  bouquet

# 565
  • София
Qnitza, това със ярко синята и бистра вода ..... поздравления! Дълго е за обяснения ..... но е прекрасно! Свързано е с ЛЪЧИТЕ, по-точно с 10 лъч (http://www.shamballa-bg.net/cosmicrays.html).
А от друга страна (от гледна точка на психология на цветовете) синьото си цвят, който може да се използва за сваляне на температура.
Ти хомеопат нямаш ли си за да го питаш какво да правиш? ...... или виж в темата за хомеопатията .....

Хмммммм, няколко дена не бях влизала и ..... какво да видя?????? ..... червени кончета и спор по тях. Момичета, в тази тема коментираме къде къде "по-сериозни" неща като мантри, мудри, духовни практики и методи, силата на думите, на визуализацията ....... Не че има нещо лошо във връзването на кончета, може да се вържат къде ли не   Wink .... но това отвлича вниманието от по-важните практики, при това с утвърждението, че ни защитава  Joy И човек може да забрави да направи някой наистина работеща практика, щото това с кончетата и на мен ми звучи несериозно, както на Eldivine

Eldivine е много опитен в езотериката човек, просто си е казала мнението, не знам какво не ви харесва ..... може би трябва да се присъединя към нея и аз да кажа "Спирам, защото наистина темата се изтърка". Групово възнесение от темата ....... май май .......   bouquet  Доста от активните мами вече не пишат.

# 566
  • Universe
Момичета, в тази тема коментираме къде къде "по-сериозни" неща като мантри, мудри, духовни практики и методи, силата на думите, на визуализацията .......

Групово възнесение от темата ....... май май .......   bouquet  Доста от активните мами вече не пишат.

Права си  Sad  Липсват ми....

И да вметна - обичам да чета различни мнения - това ме кара да потърся и собствен отговор, респективно да прочета нещо ново Peace

# 567
  • София
lenny_pld , то и аз обичам да чуя различни мнения само, че някак мнения, от които и аз да науча нещо, демек да си припомня нещо (защото ние всички всичко си знаем, само сме го забравили при инкарнацията), мнения които ме карат да погледна на нещата от друг ъгъл, мнения, които ме провокират ...... Иска ми се да се получава събеседване, а не постоянни въпроси "Какво да правя?" без да са прочетени книгите от Библиотерапията (те дават отговори на много въпроси), сега ще започне темата с Новолунието, което е нищено .... не знам колко пъти и то в детайли .....

Постоянни дребни въпросчета ....... НЯМА КОЙ ДА ВИ КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ, СИЛАТА Е ВЪТРЕ В НАС, ПОВЯРАЙТЕ СИ! И ПОВЯРВАЙТЕ МИ - НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА СТАНЕ, АКО НЕ СПАЗИТЕ НЯКОЙ РИТУАЛ СЪВСЕМ ТОЧНО! НАЙ-ВАЖНО Е ЧИСТОТАТА НА НАМЕРЕНИЯ И ЛЮБОВТА ВЪТРЕ В СЪРЦЕТО (ПО-ТОЧНО В ТИМУСА). ПИТАЙТЕ СЕБЕ СИ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО - колко желания искам да напиша, какво да правя със скъсаното конче, ................... ЦЕНТРИРАЙТЕ СЕ В ТИМУСА И ПОПИТАЙТЕ, ЛЕСНО Е. ЧОВЕК Е СИЛЕН, КОГАТО СЕ СПРАВЯ САМ. ТОЗИ СТРАХ ДА НЕ БИ ДА СЕ СГРЕШИ НЕЩО ПО ТАЗИ ИЛИ ОНАЯ ТЕХНИКА ОБЕЗСИЛВА! ВСЕКИ СТРАХ ОБЕЗСИЛВА. ОСНОВНОТО КОЛИЧЕСТВО МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ХОРА И МЕТОДИ СЕ ПРАВИ ИМЕННО ЧРЕЗ СТРАХА И ТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО!

До тук наруших няколко споразумения на Дон Мигел Руис  Joy Имам очаквания и предположения  #Crazy
Приех някои неща лично   #Crazy
Обаче поне направих най-доброто на което съм способна - казах си какво мисля.  Grinning С mimina и Винцето му викаме "триене на сол по главата". Кой разбрал - разбрал.
Най-лесно е част от хората да се изнесем в друг форум в този или в друг сайт - няма значение. Не е там работата.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:52 от svetlina_8

# 568
  • у дома
svetlina_8 подкрепям с две ръце  Peace

уааааааа...   Cry  не се изнасяйте плийййййййз..  Mr. Green

За страха.. може ли някой да постне от 'Селестинското' есенцията за СТРАХА - естеството на страха и как да го трансформираме?

Струва ми се ще бъде много полезно с оглед последните постове.

# 569
Момичета, аз тези дни нямам много време за форума, но все пак вечер чета какво сте писали, дори да не ми стигат силите да се включа. Благодаря на black-russian , Dani Avramova , Valyya , Millla , svetlina 8, и всички, които ми писахте! Наистина има много мъдрост в съветите ви.

Цитат
Останах с впечатление, че всичко правиш, ЗА ДА Е ДОВОЛЕН МЪЖА ТИ. А той , каквото и да правиш, е все недоволен . Угаждаш му, защото има страх. И той " знае " това и затова използва ситуацията в своя полза. Това те изтощава и изсмуква енергийно. Смени нагласата, като правиш нещата за себе си. Тоест правиш това, което ТИ ХАРЕСВА НА ТЕБ, а не на НЕГО. Ако искаш и имаш желание изчисти, ако не, заеми се с нещо, което ти  харесва да правиш. Ако той мрънка, не се впрягай, подмини безразлично забележките" колко си мързелива". и т.н... Ти нали знаеш ,че не си такава . Нима вярваш на неговите думи, а не в това, кое ти знаеш, ЧЕ СИ? Нима той знае по-добре , каква си ти?   Wink Така му даваш сила , да те ръководи и живееш "друг живот".  Защото се връзваш на обидите му.  Така ще е ВИНАГИ, докато не  си избереш друга реалност. Направи празник за душата си.  Да, ще има скандали, неизбежни са, НО, ще са временни. Един ден ще му писне да дудне, защото ще види, че няма полза и че дудненето му НЕ ТЕ ЗАСЯГА.  

Това за страха е нещо, което много пъти съм си мислила. Когато сегашният ми съпруг ми направи дори най-дребна забележка, реагирам наистина със страх и ужас, сякаш всеки момент ще ме пребие, както правеше бившият ми съпруг. Това пренасяне на емоцията от предишния брак може би най-много трови сегашния, защото те двамата са пълна противоположност и сегашния никога не би ми посегнал, поведението му е по-скоро досадно и глупаво, но в никакъв случай агресивно. Бих приела съвет как бих могла да се отърва от този страх, който е станал автоматична моя реакция дори на съвсем незначителни думи, дори не е нужно да ми направи забележка или да присъства в къщи, стига ми дори мисълта, че той би очаквал нещо от мен и ако не съм го направила, ме очаква "онзи ад" който уж съм забравила, а все още ме изгаря...

x-x-x , за страха, предполагах че го имаш/ то кой ли го няма/ от предишни преживяни ситуации. Ти все още  подсъзнателно живееш със страха, със спомените от бившия и побоите му. Този ти  съпруг сега е друг човек, не е като бившия ти. Приеми този факт и гледай на него като съвсем друга личност. Не го сравнявай с никого, нито с бившия, нито с другите мъже на твоите познати и приятелки, нито с когото и да  е друг. Той е , това, което е. Приеми го. Когато започнеш да го приемаш, това което е, и той ще започне да те приема , това което си. Зеланд пише за това> Не се опитвайте да променяте нищо и никого, освен себе си и своята реалност. Бъдете себе си и оставете другия да бъде себе си. Не изисквайте и не очаквайте другите да правят нещо за вас. Не са длъжни, както и вие не сте длъжни да правите нищо за другите. Просто ги приемайте такива , каквито са. Приемете и себе си такива каквито сте, чак тогава сте готови за промяна. Първо идва приемането.

Като се замисля, случва се така,  че хората се влюбват и си мислят, че са един за друг, много се обичат в началото. След време" разбират", че другия не отговаря на ИЗИКСВАНИЯТА ИМ. Докато имаме изисквания, ще имаме и очаквания. Когато очакванията ни не се сбъдват, идва разочарованието. Ако нямаме очаквания, няма да имаме разочарование. Оставете другите да грешат, да се спъват, да стават, да се учат от уроците си.  Нима ние самите не грешим?   Laughing
x-x-x за да се отървеш от страха, ЗАБРАВИ ЗА МИНАЛОТО.Живота ти с бившия съпруг е минало. Сега си в друга реалност с други шансове и възможности.  Осъзнай вътре в себе си този факт. Laughing Живеем с миналото, затова и страдаме.
  Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:47 от black-russian

Общи условия

Активация на акаунт