Наследниците Дел Монте - БТВ, 13.30ч

• 6 175
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
  • На края на вселената!
Новата Лупе хич не ми хареса. Има нещо странно в погледа й. Много мразя да сменят актьорите.

# 76
И аз мразя да сменят актьорите.. Обаче предишната Лупе имаше нещо мн странно в очите.. Някакъв дефект ли нз.. Май и при Бея го забелязвам и ми беше мн отблъскващо, докато на тази ми харесват очите и Wink

# 77
Напоследък все нещо скитам и не мога да се вредя да го гледам и днес го изпуснах ще му гледам повторението,ако не заспя  Laughing а иначе тази Бланка е направо кошмарна.А Лукас ми беше много интересен,незнам за кой път излъга Росарио ама и вика "Имай ми доверие" да бе то така става.Жал ми е за Педро,Хулието го използва здраво.

# 78
Напоследък все нещо скитам и не мога да се вредя да го гледам и днес го изпуснах ще му гледам повторението,ако не заспя  Laughing а иначе тази Бланка е направо кошмарна.А Лукас ми беше много интересен,незнам за кой път излъга Росарио ама и вика "Имай ми доверие" да бе то така става.Жал ми е за Педро,Хулието го използва здраво.
newsm10 hahaha Joy

# 79
здравеите момичета реших и аз да се запиша
аз  не съм гледала сериалчето от начало но от разни постери горе- доло схванах за кво става въпрос. амм мойте любимци са Педро и Гаспар / Гаспар дори да ви се струва лош и тъп той не е. При него нещата са малко по особенни  от дете с Хосе са били мн. близки почти като истински братя и за това Хосе го върти на малкия си пръст колкото и да се опитва Гаспар не може да е против него/ а що  се отнася до педро  хипер мн. се радвам че Хулиета разбра кой всъщност я обича истински на мен мн. ми е жал за нея или по скоро за педро но... все тая те от тук нататак докато Хулиета умре ще вървят в комплект. а за Лукас тои вече не е влюбен в Паула просто държи на нея като на сестра обедена съм  а Паула се възползва от това тя не е лош човек но върви с етикета София и докато е така те с хуан няма да могат да бъдат заедно. а Хосе ето малко ББ за него по нататък във филма ББ: Хуан успява да разкрие пъклените планове на брат си хосе  и го праща в затвора Беа разбира чи пиятелите й са били прави и съжалява че се е държала лошо с тях заради Хосе  амии общо взето е това  а да ии повторенията са всяка нощ от 0:30 след СМС  Wink  аз гласувах ПЕДРО и ХУЛИЕТА newsm10

# 80
Аз не мисля, че Гаспар е гадняр, просто се оставя Хосе да го манипулира, но е нормално да му вярва Peace А на Лупе каква операция ще и правят, че нещо не го гледах този епизод newsm78 И някой знае ли защо смениха актрисата Wink

# 81
амии  за актрисата незнам питаи google  а ще я оперират щото е стерилна и не може да има деца а само в САЩ правят такива операции

# 82
bobinkataa   bouquet

# 83
H0uSse_Baby   Hug няма защо  Hug

# 84
днешния 77 епизод беше много тъжен от една страна Хулиета от друга ми стана много гадно за  глупчото Гаспар напрао незнам как ще дочакам понеделник

# 85
хораа остават ни още най-много 5 епизода  ето с ББ  кво остава да видим
ББ:Хулиета усеща, че краят наближава. Тя усеща това интуитивно – вече няма никаква сила за нищо. Семейството й знае, че болницата е най-доброто място за нея, но приемат желанието на девойката. Сестрите на Хулиета се разстройват много като виждат как болката я измъчва. Родителите й просто нямат думи...

От друга страна, Хосе и Беатрис успяват да избягат. Тя усеща, че нещо много странно се случва и е много нервна. Тя се възползва от отсъствието на Хосе и решава да отвори куфарчето, което той крие. Тя открива вътре всички пари...

Росарио решава да отложи сватбата си заради състоянието на сестра си. Хулиета й казва, че най-силно желае да я види да се омъжва и да й сложат брачната халка
Братята Дел Монте не могат да останат безчувствени като виждат как докарват закопчан Хосе в полицията, след като са разкрили измамата му... Те са много наранени от това, което е извършил Хосе със семейството, и всичко това заради парите.

Хулиета не иска да оставя недовършени дела преди да си отиде. Тя решава да се обади на Паула. Хулиета й казва, че иска да бъде щастлив с Хуан и да му даде всичко от сърце.

От друга страна, Беатрис се връща в дома заедно със сина си. Ефраин иска да я остави... Беатрис се разплаква заради случилото се.

Родителите на Хулиета не искат да повярват, че дъщеря им скоро ще умре. Мигел засяга темата за гробището
Хуан отива при Паула, за да й поднесе извиненията си заради Хосе. Вече знае, че девойката не го е лъгала. Паула се зарадва от новината, че Хуан най-накрая е научил истината, което дава надежди на девойката. Тя отново му казва, че го обича и че иска да живее с него, но Хуан накрая й казва, че не може да й вярва повече. Паула се разстройва.

Настъпва големия ден – Росарио ще се омъжва за Лукас. Преди церемонията, Хулиета се чувства много зле и моли Педро да й инжектира една силна доза лекарство, защото само по този начин ще може да присъства на събитието.

Хуан отново заема мястото на управител на имението и заедно с Гаспар и Лукас празнуват.

Беатрис посещава Хосе в затвора, но без Симон. Хосе отново се държи грубо и й изкрещява, че когато излезе от затвора, ще й отнеме детето.

И Хулиета оставя любовта...
Настъпва деня на сватбата на Лукас и Росарио... Хулиета не може да се брои повече с болестта си, но въпреки това решава да присъства на сватбата. По време на церемонията, Хулиета се влошава... кончината й е неизбежна... Хулиета умира след като казва на Педро, че го обича... сцената е изпълнена с болка и неутешима тъга...

Една година след смъртта на Хулиета... родителите й решава да заминат на пътешествието, за което са мечтали: един круиз. Това става възможно благодарение на подобрение на финансовото положение на Мигел, който се радва на добра реколта.

Хосе написва писмо на Хуан. Времето в затвора му е оказало влияние и той започва да разкрива някои истини. Той казва на брат си, че Паула никога не е имала нещо общо с измамата и че тя е била просто една жертва... След като прочита писмото, Хуан се обажда на Паула...

В „Ринконада“ пристига Паула заедно с децата. Тя не разбира защо Хуан й се е обадил. Хуан се опитва да й каже, че я обича, но е прекалено нервен. Със сълзи в очите, той й казва, че винаги се е опитвал да не обръща внимание на това, което изпитва, но повече не издържа... той й казва няколко пъти, че я обича... и й предлага брак... Паула приема предложението му с една много страстна целувка...

Край!

# 86
bobinkataa  благодаря за ББ.Радвам се на това което ще се случи с изключение на смърта на Хулиета.А със София какво се случва?

# 87
И с Педро? ББ: До колкото аз разбрах се влюбвал в новата ветеринарка? newsm78 Wink

# 88
ем за София незнам. А за Педро едиственото инфо в интернет е чи се влюбва в новата ветринарка която междодругото е ужасно грозна  Twisted Evil   http://www.youtube.com/watch?v=Mb09knGuGKs        това е част от последния епизод  тая с каската е новата ветринарка  Sick

# 89
Вярно е доста грозна. Носът и ушите Mr. Green ама малко прилича на Хулиета.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт