Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 444
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Добро утро! Hug
Аз пък спах до 8:30 което за мен е много! Mr. Green

# 166
Здравейте момичета. Аз отново умирам за сън и едва си държа очите отворени, а имам толкова много работа  Tired
Аз да се похваля, че май усетих бебо! Обаче не съм сигурна дали това което усетих е бебо. Много объркано. Усещането беше като някакво каркорене или по-скоро трептене в корема ... неравномерно, през различни интервали от време ... но продължи доста ... може би близо час. Дали е възможно да го усещам вече? Имам предвид, че нали мамите на които им е първа бременност се очаква да го усетят по-късно и аз затова се чудя дали това беше това което си мисля или си въобразявам?!  Rolling Eyes

# 167
  • София
Добро утро! Hug

Честит рожден ден на ~Magi_TM~! Пожелавам много здраве, щастие, любов, лека и спокойна бременност и едно сладко бебче през май!  nbirthday  Gift newsm38

˙·•● milkinis ●•·˙ - Възможно е и още как.  Hug

Бръмбазела - Ще се радвам да ми изпратиш координатите на този лекар на лични.  Hug

Хубав ден на всички! Party

# 168
  ~Magi_TM~ честит рожден ден.желя ти много здраве и една невероятно приятна бременност.Подаръкът ти ще дойде май месец и ще те радва цял живот  bouquet newsm59

Аз чакам Змейковица да каже каната дали хвана.Не мога да се наканя нещо.Ама съм си наумила за днес да се каносам.

# 169
Добро утро мамчета,
Честит рожден ден ~Magi_TM~  smile3525  party023  bigdance2

# 170
  • София
Добро утро!
Тези дни само ви чета и все не ми остава време да пиша. Направо ме запалихте за шезлонг. Добре, че мъжа ми не ви чете, че ще ми наложи забрана да влизам. Всичко, което коментирате и аз го искам. Но нали ни е първо бебенце и вълнението е по-голямо.

Честит рожден ден на ~Magi_TM~! Много здраве, щастие и едно пухкаво и сладко майско бебенце.  newsm59   bigdance2

Аз в четвъртък съм на преглед и силно се надявам всичко да е наред и да ни кажат какъв пол е малкото щурче. Но до тогава си калявам дъъълготърпението.

Лек ден от мен! Отивам да поработя.

# 171
  • Пловдив
Маги, честит празник, мила!!! Най-хубавия подарък ще получиш след няколко месеца   bouquet

Девил, абе уж хвана... То аз не правя някаква коренна смяна на цвета, само си потъмнявам моя - на белия ми кичур е малко по-светло само. Но не искам боя да слагам - от 1-2 години все се къносвам и много добре ми се отразява на косата    Peace

# 172
то и аз само ще я потъмня лекичко.От къната косата изглежада жива.Проблема е ако после решиш да се боядисваш (аз след черна къна реших да стана напълно руса Shocked, )

# 173
  • Русе
Добро утро, момичета!
Една скромна почерпка от мен:

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Да си носят със здраве хубавите имена!

Ивон, devil_kin, janiii ,Zlatna_g , Змейче , благодаря ви за хубавите пожелания!  Simple Smile   bouquet

Бях написала един пост, но се изтри не знам как.  Confused

# 174
~Magi_TM, ЧРД! newsm51 newsm67 newsm38 newsm59
  Пожелавам ти много щастлива и спокойна бременност, едно хубаво пролетно бебче, и разбира се, много любов, разбирателство и хармония!
  Аз също ставам рано, 8 ми е лимита, защо така..?
Да се похваля какво прасе съм - бяха ми се прияли принцеси, и днес на закуска изядох 3!
 Голямо прасе съм, но съм качила малко по - малко от 3 кг, незнам малко ли е , много ли е..... newsm78
Велев не ми се кара за килограмите, казва добре, но не ми каза много ли е, малко ли е....
Завиждам за къната, тази седмица ще си купя боята за коса, но не ми се ходи в салона, защото там ще боядисват поне още 2 3 и много ще мирише. Идея си нямам как да се боядисам, предвид, че е до кръста......

# 175
кой празнува имен ден днес, кое име?

# 176
Маги, честит Рожден ден, с най-добри пожелания за всичко най-най, а ако има и именнички, да са живи и здрави  newsm51
Понеже гледам че обсъждате къносване, на мене ми се случва нещо странно, от самосебе си ми се променя цвета на костата. Попринцип съм руса, ама естествено и сега откакто съм бремемнна от корените ми расте по-тъмна коса и бие на рижо, дали е нормално и дали ще си стана като лисичка после необратимо? На някой случвало ли му се е в предишна бременност?

Лек и успешен ден на всички

# 177
Добро утро момичета Simple Smile
Маги,честит рожден ден  Hug Желая ти много здраве,дълголетие и едно прекрасно бебче май месец  smile3525   party023  newsm67
Лек и слънчев ден на всички ви   bouquet

# 178
Добро утро и от мен!

Честит рожден ден на ~Magi_TM~! Много здраве, щастие, спокойна бременност и едно сладко майско бебенце.   bouquet newsm59

Честит имен ден на именниците днес! Св.Екатерина е покровителка на майките и майчинството.  Grinning

# 179
  • Sofia
Mаги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! Пожелавам ти много любов и разбирателство в семейството, леко бременеене и един прекрасен подарък на пролет   bouquet
Честито на имениците, какъвто и да е денят  Embarassed

˙·•● milkinis ●•·˙, то рано-рано, но вече и не е рано да го усетиш Wink Докато си мрънкаме и си мислим за собствените си неразположения, те бебенцата си растат. Казват,ч е като прорита, минавали гадостите на мама - ха дано ти спреш да повръщаш  Praynig Praynig Praynig
Zlatna_g, и аз съм на дълго чакан преглед чааааааак в четвъртък. Дано всичко е наред, че аз съм малко параноичка  Embarassed Последният ми преглед беше на 20 октомври  Confused

Днес и ние с Габи поспахме до 8.45, но аз вечер не мога да спя и си лягам към 1ч. Утре мисля да го пратя вече на градина, че подивяхме в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт