Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 449
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
~Magi_TM Честит рожден ден и от мен.Пожелавам ти само хубави емоции да изпитва твоята душа и да се радваш на здраво и кротко бебенце през пролетта! smile3525

Моята коса стана кестенява. Уж трябваше да бъде светло кафява, между руса и кафява, но сега си бие повече на тъмно кафява. Но аз вчера се разправях с една компания по телефона и докато им обясня моя въпрос и съм стояла 10-15 минути повечко. Сега боята ми е амонячна. Косата ми се чувстваше прекрасно, когатя я боядисвах с безамонячна боя. И мисля от следващия път пак да мина към нея. Косата ми след това изглежда винаги жива, плътна, все едно маска съм й правила.

А някоя от вас прави ли маската  с тривитаминол на косата?

Честито на всички именници!   ura

# 181
Момичета, въпрос за 4D-то
Вярно ли е, че могат да ти запишат на диск, но в крайна сметка няма да е като клип, а само снимки?

# 182
Честит рожден ден, Маги!!!  newsm59 Желая ти много здраве и усмивки и най-прекрасното изживяване май месец догодина!

Честито и на всички именници!   ura

Ние вчера видяхме бебчо - отначало щракаше с пръсти (направо умряхме от смях), след което се надупи и повече не се обърна, явно се разсърди, че му се смяхме... newsm62 Съответно пола не можа да се види, но пък се развива добре слава Богу, отговаря си на седмиците...

Питах моята лекарка за мазилата за разширени вени - каза, че може с всичко да се мажа (аз ще си взема Лиотон 1000), но и да слагам чорап от специалните. Някой ако знае санитарни аптеки в Сф, моля да пише!

# 183
Tinaina каква е тази маска за коса???

angelka
аз май само снимки съм виждала,ама някой по запознат ще каже.Иначе за 10 лв уж диск дават,а какво има вътре ще разбера на 4ти. Simple Smile

# 184
  • Под кленовите дървета
Magi_TM честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава и след няколко месеца най-хубавия пухкав подарък newsm51 hbday

Ангелке, на мен ми записаха и клипче Simple Smile

Днес е Св. Екатерина Simple Smile

# 185
jasmin veni, къде ти записаха клипче, в коя клиника?

# 186
  • София
Magi_TM честит рожден ден  smile3525
Относно диска от ФМ - освен 7-8 снимки има и 3-4 клипчета, някои са много кратки по 7-8 сек, но едното е около минута и ясно си се вижда бебо как се движи.

# 187
Честит ражден ден на Маги!   newsm59  Gift Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Ами аз съм виждала клипче с движенията на бебто на диск, ама ми се струва рано за такова клипче, като се има в предвид колко са страшни бебетата на този етап! След месец, два ,а и по късно ще са с по- сладки муцунки и е по-готино! А направи ми впечатление ,че клипчетата които гледах са много кратки, дали всички са така незнам!

# 188
~Magi_TM~  Честит Рожден Ден baloni bdbaloni baloni Преди всичко ти пожелавам здраве, много щастие, спокойствие, любов в семейството и една лека бременност която да те дари с неповторимо съкровище през Май Simple Smile

Казват,че като прорита, минавали гадостите на мама - ха дано ти спреш да повръщаш  Praynig Praynig Praynig

А дано, чул те Господ  Praynig. Че вчера връщах направо всичко. Привечер особено какво хапна и веднага - ресто. Накрая хапнах малко риба и побързах да си легна преди да ми се е  Sick отново.

И Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да ви е живо и здраво името, най-вече вие. Simple Smile

# 189
devil_kin  Ето това са шишенцата, продават се във ветеринарната аптека (дават се по принцип перурално на животните за бърз растеж на козината, вълната). Но хората я ползват във вид на маска за коса наред с др съставки. Първия вид е за предпочитане, защото е на маслена основа.

Тайната на дългата и здрава коса - 75

# 190
  • Под кленовите дървета
jasmin veni, къде ти записаха клипче, в коя клиника?

МЦ Фемина Simple Smile
Ами аз съм виждала клипче с движенията на бебто на диск, ама ми се струва рано за такова клипче, като се има в предвид колко са страшни бебетата на този етап! След месец, два ,а и по късно ще са с по- сладки муцунки и е по-готино! А направи ми впечатление ,че клипчетата които гледах са много кратки, дали всички са така незнам!

Алексана, как ще са страшни  Thinking Много са си оформени и е много сладко да им видип коремчетата и как подскачат в корема или как риткат и се дупят:) На мен диска ми струваше 10лв. повече от обикновенната Фетална, а тия 10 лв. къде не съм ги дала Simple Smile

# 191
МАГИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Една виртуална почерпка и от мен,защото моят съпруг също има РД.
Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 192
  • Пловдив
Тинаина - сестра ми си прави такава маска и е доволна  Peace Peace

# 193
Добро утро и от мен!
Маги, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и късмет newsm51!
Честито и на имениците!!! Да си носят със здраве името!
Мен днес пак ме мъчи нещо главата, но вчера доста се преуморих и може и от това да е..... вече се изчерпах откъм варианти за главоболие.....

# 194
А на какво мирише това животинско лекарство , което става за маска на косата? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт