Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 502
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
аз ям и солено и сладко и кисело, ами сега? Crazy
Joy Joy Joy близнаци

# 256
~Magi_TM~, ANNI_M Много ще се радвам ако наистина е обратният вариант, защото винаги съм искала момченце Simple Smile Пък ще видим колко работи тази схема Simple Smile

lux Ти направо ни разби  Laughing Освен наистина да са Близнаци както каза Маги, разнояйчни   Joy Joy Joy

# 257
аз ям и солено и сладко и кисело, ами сега? Crazy
Joy Joy Joy близнаци

Joy  Joy  Joy ами едничко ми е бебчето, въпреки че много исках близнаци, дано втората бременност да са две Simple Smile

# 258
dudunski Днес темата беше първите 24 часа с бебето,хранене,къпане температура на вода и въздуха и много въпроси на всякакви теми свързани с бременноста.

didka25
1 декември- уроци по кърмене , къпане , повиване и носене на бебето
8 декември- хранене на детето от 0 до 12
15 декември- развитие на детето
22 декември отношението майка -бебе. какво не знаем?

хубавото е че ако някой имам какувто и да е вапрос дори да не епо темата там има акушерки,педиатри и лекари.

jasmin_veni тези които искат да се запишт , да ми пуснат ЛС, за да им предвидят столче и подарък.

За всички които не могат да го посетят аз си водя записки понеже не помня много newsm78, ще го преразказвам  Wink

# 259
Аз в периода в който ми се гадеше и  Sick ,понасях само пастички и тортички.От както ми мина може да се каже че сладко за вкъщи дори не се сещам да купя (освен плодове ,основно цитрусови ).Съмнява ме да  значи нещо храната.Въпреки всичко си мисля че ще е момиче защото явно имам почти същата бременоост като майка ми.

# 260
sivanovaa благодаря ти за инфото и много ще се радвам, ако ни разказваш по малко от лекциите, че за сега няма да имам възможност да ги посещавам.

·•● milkinis ●•·˙ аз съм чувала точно обратното - че ако ти се яде солено - ще е момче, а сладко - момиче, така че и аз не знам къде е истината. На ФМ-то със сигурност ще я разберем Simple Smile

# 261
момичета аз искам да споделя нещо, имам болки

5-7 см в дясно под пъпа, от миналия петък спира после пак почва да ме боли,
притесних се да не е апандисит
как боли апандисита някой да знае, болката ми почва от бъбрека чак до пъпа, не мога да разбера какво е това, вас като ви боли от разтягане на матката каква е болката
чудя се дали да отива да  споделя на лекарката или това е от матката, много се обърках,
понякога като пишам ме боли ниско долу Sad не парене като цистит , а вътрешна болка

# 262
Момичета, най вероятно за сладкото и соленото всичко е индивидуално, аз наблягам на сладко, а ще е момче. Солено и кисело не ми се хапва... Simple Smile
  Незнам, но ме боли кръста, при вас как е мемчета?

# 263
Lux, ами за сега едно е сигурно- завиден апетит, а за по нататък само да сме живи и здрави, полът няма как да не го разберем Wink
 Ама има мъничко истина в цялата работа с вкусовите предпочитания.
И мен ме боли и като спя също, преди ме болеше от тежестта на корема , ама сега рано започна.

# 264
  • София
Аз от мои приятелки знам (от техния опит), че има връзка между това какво бременната си хапва през бременността и това, което после детето ще обича. За соленото и сладкото според мен са бабини гадания.

# 265
За тези които им е интересно за лекциите от днес:
Известни (но не и за мен)педиатри препоръчват:
Първата среща с бебето след изписването е то да се кърми 7 пъти през 3 часа. Първият път кърменето не трябва да е повече от 2-3 мин, като се увеличава постепенно. На всяко кърмене по 1 гърда -редуват се и се доизчеждат след хранене. Ако бебто плаче се прави пробно кърмене при педиатър,т.е. мери се колко наддава. Вода се дава между храненията като трябва да преварена и подсладена със захар. Коликите започват на 15 ден.най-много помагало топла пелена и тук....сигурно ще ви е смешно но казаха че звукът от включен сешуар помагал на бебето да се успокои и да заспи. Пъпчето се почиства след къпане. Трябва да има 95 С спирт,стерилни марли и бивацин. Почистването става посока на часовниката стрелка. Температура на стаята 20-22С на водата 37С. след всяка смяна на памперса дупето им се маже с пастичка съдържаща цинк. Дрехите да са памучни. Ако на бебето му излезнат ситни пъпчици е претоплено. Имаше и разтриване и гимнастика...но за негоще дам линк с филмче. Специална хигиена при момченцата как се мият.Рязане на нокти. На кратко е това.

# 266
момичета аз искам да споделя нещо, имам болки

5-7 см в дясно под пъпа, от миналия петък спира после пак почва да ме боли,
притесних се да не е апандисит

Снощи точно това споделих на мажа и той се зачуди да не би да ме боли апандесита.И на мен ще ми е любопитно някой който знае да сподели.Може матката да побутва вече някой органи и затова да ни боли.
Аз междо другото имам болки от самото начало и лекарката ми каза заболи ли ме да пия НоШпа.

# 267
Маги, честит празник! Бъди жива и здрава!    bouquet

Аз от мои приятелки знам (от техния опит), че има връзка между това какво бременната си хапва през бременността и това, което после детето ще обича. За соленото и сладкото според мен са бабини гадания.
Подкрепям и двете твърдения! Wink

Мента, Уини, мерси за инфото как лекувате при вас свинския грип!  Hug

# 268
Аз съм чела някъде , че ако искаш момче трябва да ядеш банани и домати, абе всичко съдържащо много Натрий , а ако искаш момиче трябва да хапваш много Калций. Поне 2-3 месеца преди да забременееш, тъй като влагалищната среда се променя спрямо това какво ядеш.Ако хапваш повече Калций (сиренце млекце) влагалището ти става малко по- киселинно и по- неустойчиви са у хромозомите- те умират ! остават Х - женските. И обратно ако хапваш сол и натрий киселинната ти среда намалява и по- голям шанс за оцеляване имат У хромозомите и ще си имаш момченце Hug... това уж е доказано научно и от проведените изследвания 99% от всички жени подложени на това изследване са със 100% отгатнат пол.
Това беше една статийка която четох и да си призная голямо ядене на домати и банани беше де Simple Smile 2-3 месецА преди бебчето и сега казват 60-70 % момче та да видим накрая какво ще излезе Simple Smile hahaha

# 269
  • Русе
Mаги,честит празник!Да си жива и здрава!Леко бременеене ,хармония  и положителни емоции!   bouquet
seika ,да ти е жива и здрава половинката! Hug
Честито и на всички именници!
Ама като чета за кви суми говорирте! ooooh! В Тутракан за 50лв. ще си направя 4Д ,за диск никога не съм давала отделно пари.А доктора е много на ниво.Предполагам щото е провинция цената е такава? newsm78
Мисля ,че това с какво ни се яде няма отношение за пола.Аз с Бойко налитах и на сладко и на кисело и на солено.Това е било едно време,като е нямало видеозони. Peace Нашите деца сигурно след време изобщо няма да са чували за тия неща. Joy
И аз имам болки,но са само ниско,като все едно ще ми идва.Пия ношпа ,като усетя.Всяка жена,организъм,бременност общо състояние на тялото са различни.Сравнявам с първата си бременност,наистина е така. Peace
облак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт