Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 431
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
. Аз пък лично много държа бързо да отслабна след раждането и ако се наложи рязане, много ще ме е яд, защото ще трябва по-дълго време да се пазя като спортувам.

Казала си точно това което аз мисля.За сега не качвам и се справям добре,но познавайки тялото си .........

dudunski
според мен отиди на очен лекар.Доколкото знам това въобще не е шега работа.Все пак сме нужни на децата си след като ги родим.Бях чела някъде че при напъните напрежението се увеличава и ако има такъв проблем с ретините и са прекалено чувствителни, могат да се отлепят.Предполагам не е често срещано,и въобще не се знае твоя случай дали е такъв.
Смятам че очният лекар ще ти каже най-добре.Пък и той няма полза от това да ти се направи секцио,така че би трябвало да е напълно обективен.

# 376
Макар и с второ, аз също не съм сигурна бебе ли усещам или някой мускул ми трепка  Embarassed
Ох момичета и аз вече с нетърпение чакам да го усетя истински и да съм сигурна, че е то ..., а сега само предположения имам май newsm12

# 377
  • София
Висок диоптър не е абсолютно показание за секцио. Важно е към 8-ми месец да се иде на очен лекар, който да прецени състоянието на очните дъна и налягане. Ако в това има отклонения вече се препоръчва секцио.

# 378
Благодаря ви на всички, аз така или иначе си ходя на очен лекар честичко, ще се консултирам по-сериозно вече, всичко ще направя само да не е секцио  Sick

# 379
 Момичета днес бяхме на консултация с мъжлето newsm03 много съм щастлива,бебо е добре спинкаше пораснал..малко ме е яд че не шаваше че да го видя как ръкомаха но.. другия път  Wink
Не видя пола..но другата седмица ще ходим на феталната морфология и на 4Д-то се надявам да се види  Crazy
До сега готвих и се уморих   chef а ще излизам с приятелки за мое учудване не ми се излиза,а  ми се иска да си легна да спя..покъсано от 19-20 часа не оставам вече будна а днес ще се прибирам късно  Blush

# 380
NICOLEEE  браво за хубавите новини, дано на феталната да може да се види пола.

Аз от седмица и нещо  усещам бебо, но досега не бях съвсем сигурна дали е то или не, но след снощи вече съм. Досега го усещах само като гъделичкане, но снощи направо си се движеше ,и си припомних че усещането е точно същото като при първата бременност. Спомних си и как целият ми корем се местеше в последните месеци, и ми стана толкова мило. Бременността е нещо прекрасно  Hug

# 381
Nikoleee,браво,радвам се за вас  Hug
Пола ще го видят на 4Дто.Ти кога точно ще ходиш другата семица?

# 382
Момичета, на тези от вас, на които вече са ви казали пола, да ви питам, вие видяхте ли го също или лекара само казва, защото аз съм тома неверни и искам като отида на 4д на 10-ти да ми кажат ама и аз да мога да го видя, та ми е интересно дали ще мога или ще вярвам на лекара

# 383
NICOLEEE , наистина много хубави новини Hug
Ти поне си видяла, че бебо прави нещо, а аз миналата седмица нищо не видях - само на мъжа ми показваше доктора  #Sniper.И ние не видяхме пол , но другия месец на 18 съм на 4Д и тогава се надявам на 100% да ми кажат
Tani4ka* , наистина с напредването на бременноста и особено в края е много интересно как се мести бебчо в коремчето, а и малко местенце има тогава и само се вижда издутина ту в единия край ту вдругия  newsm53

# 384
Момичета, на тези от вас, на които вече са ви казали пола, да ви питам, вие видяхте ли го също или лекара само казва, защото аз съм тома неверни и искам като отида на 4д на 10-ти да ми кажат ама и аз да мога да го видя, та ми е интересно дали ще мога или ще вярвам на лекара
Първия път като ми показваше докторката кое какво било искам да ти кажа, че аз нищо не виждах, ама и отговарях само с да да  Joy, сега се надявам да ми се е променило виждането и да мога да видя аджеба каквото има да се вижда  newsm53

# 385
Момичета, кажете ми как да търся кутията в немския или американския ebay. Като baby box  не откривам нищо. Трудно ми е да пазарувам от английския сайт. В америка и Германия имам познати които ще си идват скоро и ми се иска да ги използвам...

# 386
Алекс ами не знам само в петък са записванията в клиниката на Темелков и то само от 8 до 8:15 сутринта  newsm78 много странно,трябва да се надпреварваш за час.  Shocked

Исках да добавя само че миналия път когато ходих на преглед на 20.10 бях 66 кг а днес 72 кг  #Crazy А какво ще кажете а вия ми се оплаквате тук за някакви си 1.5 - 2 кг  newsm62 АЗ когато се прибрах естествено се разциврих а  мъжото само ме успокоява колко сладка съм била с бузки вика ми "бухтичка"  Crazy  hahaha

# 387
И аз от начало нищо не виждах и чак ми беше неудобно че не си виждам собственото бебе............обаче сега за такива кьорави като мен лекарката ми си е сложила един голям монитор на който да гледа майката(и таткото ако присъства) и на него се вижда слънце, явно уголемява образа, но просто е невъзможно да не видиш. И сега съм се наточила че на 3-д ехографа съвсем ще се вижда и нямам търпение(все още тайничко си мечатя за девойка  Embarassed)

# 388
При мен се вижда мн ясно като ходя на видеозоните (крачета,ръчички,носле,пръстчета ... ) макар всички до сега да са били 3Д,обаче пола аз не го видях с очите си.То беше мн интересно защото гледахме пръстчетата на крачетата и по едно време - хоп,бебчо си отвори крачетата като по поръчка да видим какво има там  Laughing
Другия ми преглед - ФМто е на 21 декември и той ще е 4Д.Тогава вече се надпвам и аз да видя какво има между крачетата Simple Smile
Никол,мн странно това че само от 8 до 8:15 са записванията.Ти какво?!-ще отидеш половин час по-рано да чакаш да си записваш час.Тъпо ми се вижда.А по телефона не може ли да се запишеш?Приятно изкарване тази вечер с приятелките?Къде ще ходите ако не е тайна!?
Дудунски и при нас в Разград има такъв голям монитор срещу майката.Мн-по удобно отколкото да си въртиш главата на една страна и да гледаш или пък въобще да не гледаш  Wink

# 389
Момичета, кажете ми как да търся кутията в немския или американския ebay. Като baby box  не откривам нищо. Трудно ми е да пазарувам от английския сайт. В америка и Германия имам познати които ще си идват скоро и ми се иска да ги използвам...
напиши baby box и като ти зареди резултатите от търсенето, избери от лявата страна категория Baby bathing/grooming  Peace

това е за английския сайт

Общи условия

Активация на акаунт