Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 407
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • София
днес почетох разни неща в Ла Лече Лига, много интересно и полезно. Дано да запомня и 1/10 от информацията, е, каквото трябва ще препрочитаме Simple Smile защото аз съм за кърменето, колкото повече, толкова повече, както казва моят приятел Мечо Пух  smile3501
(направи ми супер силно впечатление как препоръчват да нямаме шишета, разни биберони и т.н. в къщи, когато се приберем с бебето, живот и здраве, за да не мислим за тях като лесна алтернатива, ако не се получи веднага с кърменето. какво ще кажат майчетата, които вече веднъж/два пъти са кърмили? това помага ли? чисто психологически... newsm12 )
Иначе на ЖК като разглеждахме снимките, които доки направи, тя показваше кое какво е, та видях пръстчетата на едната му ръчичка, показалчето стърчеше, все едно нещо сочеше Simple Smile) а после показа снимка на крачетата и вика: като гледам така, нищо не стърчи между тях, момиченце май ще е. но все пак каза, че при Томова ще се потвърди, а за нея се носи слава, че не греши Simple Smile))

# 391
 Дойде време и аз да се запиша при вас:) Казвам се Николета, все още на 35, поне до след 10 дни... Това ми е трета бременност, за жалост първата завърши зле в 9я месец Cry, но след това си имам едно прекрасно момиченце на година и 8 месеца.  Милата ми тя беше кърмаче докато разбрах,че съм бременна, но реших да си дам  малко почивка, че след това всичко започва отново. Но това са прекрасни емоции:)
 Понеже имах някои проблеми през втората бременност, исках да мина първата ФМ и тогава да се запиша тук. Е,днес минах:) За сега всичко е наред, тези анатомични особености,които имах тогава, сега ги няма и много вероятно чакаме момченце stork-boy Дай боже всичко да е наред!
 Ще се радвам да ме приемете в отбора на майчетата и заедно да споделяме прекрасни мигове през бременността и след това. На всички ви желая лека бременност и здрави дечица!

Терминът ми е малко неясен, понеже имам дълъг цикъл,но пък знам много добре кога съм забременяла и затова съм си го самоопределила за 27.05. При всички положнения бебчо ще бъде изваден поне 2 седмици преди това, защото за жалост съм абонирана за секцио... това ще ми е третото за последните 3-4 години:cry:

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 20:45 от KikiNiki

# 392
KikiNiki, добре дошла  Hug
Желая ти едно здраво и хубаво момченце май месец  Peace

# 393
KikiNIki,добре дошла сред нас  Hug
Желая ти лека и безпроблемна бременност  Praynig  Peace  Hug

# 394
  • София
КикиНики, добре дошла и от мен!  welcome Пожелавам ти лека бременност и май месец да гушкаш сладкото братче на тази руса кукличка Simple Smile

# 395
  • София
КикиНики, Белослава е уникално сладка, боже, направо не мога да спра да се усмихвам, гледайки снимките й. пу пу. да ви е жива и здрава!!!

# 396
  • Sofia
KikiNiki, Господ те е наградил за преживяната мъка с невероятна бонбонка  Heart Eyes Да нацелуваш сладките и бузки от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега всичко ще е наред  Hug

Malini, аз съм от тези, които не смятат да кърмят дълго (дори и да е безпроблемно) и днес прегледах в магазина шишетата и бибероните - леле каква скъпотия е  ooooh! Аз май съм забравила   Mr. Green И адаптираното мляко е поскъпнало доста... То си е жива далавера да кърмиш, но моя милост е малко егоист в това отношение  Embarassed
Обаче тези сбирки на ЛЛЛ много хубаво звучат  Hug  bouquet

# 397
Сладки сънища от мен момичета   Hug

# 398
 Мерси за посрещането и за хубавите думи за дребосъчка,която някак не мога да възприема като пораснало момиченце, та чак кака..ама ще се наложи:)

Аз имам богат кърмачески опит и спокойно мога да кажа,че няма нищо по-лесно,по-приятно и полезно. С удоволствие ще кърмя пак,дай боже да има кърма . Аз си имах и шишета,и биберони- обилно количество, трофеи от лекциите на 9 месеца, не съм дала 1 лев. Не съм ги употребявала в началото- аз се опитвах да й давам чайче против колики, тя почти не му обръщаше внимание. Биби смучеше от дъжд на вятър, към 4я месец изобщо я отказа.  Та и да имате у дома,и да нямате...ако бебето не ги иска- няма да ви трябват.

Разгледах снимки на едни хубави коремчета:)) Мойто е доста добро вече, то и няма начин- трета поредна бременност, корема ми порасна още във втория месец...

# 399
  • T"A
Момичета, на тези от вас, на които вече са ви казали пола, да ви питам, вие видяхте ли го също или лекара само казва, защото аз съм тома неверни и искам като отида на 4д на 10-ти да ми кажат ама и аз да мога да го видя, та ми е интересно дали ще мога или ще вярвам на лекара

Всичко се вижда, като на голям, развит човек  Grinning Е, органите (разните клапи на сърцето, стомаха, дроб) не съм ги разпознавала просто, но половите се очертаха много ясно  Peace

Момичета, много полезна информация давате, аз още не успявам да я смеля.

KikiNiki, добре дошла и лека бременност   bouquet Още една мъжка майка  Grinning

# 400
Момичета за лекцията днес вие записахте ли се на телефона на  който трябва  0876/181-114

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 08:09 от NICOLEEE

# 401
 Добро утро от мен, дано е прекрасен и усмихнат ден! Simple Smile
Кикиники, добре дошла при нас, принцесата ти е наистина невероятен бонбон, да ти е жива и  здрава, пу-пу!
Всичко ще бъде наред с братчето и, и май месец ще го гушкате! Hug

Момичета, много се притеснявам за Точев, не се включи вчера, моля се всичко да е наред! Praynig
Вчера се замислих един глупав въпрос - има ли отнушение размера на гърдите към количеството кърма?
Аник, извинявай, какво имаш предвид, че си малко егоист? Сори за въпроса, но дори и не ми хрумват причините, изключително съм непросветена в тези неща, сигурно и тепърва ще задавам глупави въпроси.... Embarassed

# 402
Момичета за лекцията днес вие записахте ли се на телефона на  който трябва  0876/181-114
Добро утро   bouquet
Никол аз не съм се записала, защото вчера било късно вече. Но тръгвам след малко. smile3521

# 403
Добро утро момичета. Добре дошла на KikiNiki, много голяма сладурана си имаш    bouquet

Снощи ходих на медитация.Беше интересно като цяло.Мисля че добре се справих.Накрая трябваше да се отуснем и да не мислим за нищо ,за неопределено време ,ама.....шило като мен на едно място седи ли.

# 404
Здравейте на всички мами и добре дошла на Кикиники. За съжаление и аз като теб имам една неуспешна бременност и едно сладко детенце което вече е на 2 годинки и 4 месеца- Алек. Сега съм се вкопчила в коремчето с бебо и не позволиавам да му се случи нищо. Тази сутрин ще ходя до Майчин дом за биохимичен скрининг а след седмица две планирам фетална морфологич. Дано резултатите и от двете да са най- добрите .
angelka за размера на гърдите ти гарантирам , че ниама никакво значение. Аз си имам и гърди и зърна ( защото в нчкои сличаи пък зърната са проблем). Имам и приателка, кочто милата ще се счупи, толкова е слаба, а за гърди , просто няма, но храни синчето си 2  години. Така че изобщо не се притеснчвай. Тук поне размера няма значение  Laughing
Една от мамите беше питала дали някой прави нещо по- специално за гърдите си за да ги подготви за кърменето, е аз се мажа с едно кремче на AVENT, което ми е останало от Алек. Правя го защото след като родих , имайки страшно много кърма , зърната ми се разраниха ужасно, нито детето , нито  помпата можех да сложа до себе си. Просто изглежда не съм била подготвена за този проблем. Заради това от сега се мажа, дай Боже да нчма повторение на проблема.
Пожелавам на всички ви приятен ден и сладки галканич на бебешките коремчета.

Общи условия

Активация на акаунт