Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
-
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
След втори спонтанен аборт се препоръчват изследвания като антикардиолипин IgG и IgM антитела, анти-бета2-гликопротеин I антитела, антинуклеарни антитела, TSH, TAT, MAT , NK клетки и геномни мутации, свързани с тромбофилия. Тези изследвания са важни за изключване на възможни причини за спонтанни аборти и трябва да бъдат извършени при консултация с лекар.
-
Какво да правя, ако не знам какви бактерии има в урината ми?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?
, а не ми се връща назад за видя коя е другата мама. Колкото до кърменето, адмирирам решението ти. Разбирам и другата ти позиция, защото изнервеността не е полезна нито за теб, нито за бебето, при все това не подхождай с подобни мисли от сега - току виж пък сега ти хареса 
,чета ви редовно,но просто не остава време да пиша.Споделете как растът коремчетата вече,че моето е все едно съм се нахранила малко повече,то и преди това ми беше все едно съм в 5-и постоянен
,иначе не чуствам НИЩО...
ама нищо все едно че съм едно безчуствено съ....во.
Много хубаво име сте й избрали 
Много ме е яд, дано да може да се оправи някак си. Ние вкъщи имаме и друг компютър, но по принцип аз си ползвам лаптопа, а мъжо компютъра и сега ми е малко неудобно - не съм свикнала

Чудех се дали моята зъболекарка не може да ми предложи нещо да го блокира, абе вече се чудя как да се отърва 
Да си почивам
Winnie, дано успеят да ти спасят лаптопа