Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 379
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
anik, явно съм се пообъркала  Sunglasses, а не ми се връща назад за видя коя е другата мама. Колкото до кърменето, адмирирам решението ти. Разбирам и другата ти позиция, защото изнервеността не е полезна нито за теб, нито за бебето, при все това не подхождай с подобни мисли от сега - току виж пък сега ти хареса   bouquet
Аз лично обожавах моментите на кърмене, особено когато Марти беше съвсем мъничък. Това си беше абсолютен релакс за мен. От доста натоварваща работа изведнъж се оказах вкъщи, където можех да си лежа и да кърмя, да гледам телевизия, да чета някоя книжка. Даже после ми липсваше това време, защото когато Марти порасна намали времетраенето на сукането, а ако можеше щеше хем да суче, хем да играе, щеше да му е най-добре  Sunglasses.

А за разсеяност не ми говорете - аз съм по принцип първа писта в тая графа, а сега направо е трагично положението. Съчетано с подобно положение при Явор, ставаме повод майка ми постоянно да се смее, че един ден ще си загубим главите и няма да разберем.

# 421
rum4et0 ами ти коя седмица си?Аз също не усещам бебето но усещам промяната в себе си (тяло.настроение,симптоми ако щеш).и аз винаги съм си имала корем ,основно там трупам мазнинка  Embarassed , и ми е беше странно защо не расте тоя корем.Ако се притесняваш много най-добре отиди на ехограф

# 422
Ех момичета поне се успокоявам , че не съм сама ..., че то бива разсеяност,ама чак толкова  Embarassed

# 423
Добър ден и от мен мили мами newsm51,чета ви редовно,но просто не остава време да пиша.Споделете как растът коремчетата вече,че моето  е все едно съм се нахранила малко повече,то и преди това ми беше все едно съм в 5-и постоянен Embarassed,имам чувството че не мърда изобщо,от цялата бременност до тук единствената ми промяна са гърдите bombs,иначе не чуствам НИЩО... smile3511ама нищо все едно че съм едно безчуствено съ....во.

здравейте и от мен , и аз съм така rum4et0. направо се чудя къде е това бебе, корема ми е като на преяла , имам чуството че въобще не расте, а и още нищо не чуствам, но сигурно е много рано.
От вчера съм с ужасно главоболие и само спя.. Sick

KikiNiki добре дошла и лека бременност Hug

# 424
Аник, многоблагодаря за разясненията Hug, имам още един въпрос - какви са тези контейнерчета?

# 425
Здравейте!

КикиНики, добре дошла  Hug Принцесата ти е голяма сладуранка  Heart Eyes Много хубаво име сте й избрали  Peace

Да ви се "похваля", че Кари вчера разляла сок върху лаптопа ми и естествено той тотално изключи  ooooh! Много ме е яд, дано да може да се оправи някак си. Ние вкъщи имаме и друг компютър, но по принцип аз си ползвам лаптопа, а мъжо компютъра и сега ми е малко неудобно - не съм свикнала  Rolling Eyes Добре, че поне имаме друго ПиСи, че ученето ми за университета е главно по интернет и без компютър става страшно  Rolling Eyes

На мен ми е втора бременност и още не съм усетила бебето. Момичета, не се шашкайте - особено на тези, които им е първа бременност може да усетите бебо чак към 20г.с.  Peace

За шишетата - аз си бях купила само едно преди раждането, така и не го ползвахме. После след като се роди Кари помпата за кърма на Авент беше с 2 шишета, които пак само няколко пъти използвахме  Peace

Бръмбазела беше споменала, че наистина когато се кърми в началото бебето и майката са като скачени съдове, което може да е малко изнервящо, но пък е добре да инвестирате с един наистина удобен стол, възглавничка за кърмене - изобщо неща, които ще ви улеснят. Аз си сядах с Кари пред компютара и се ровех във форума, имах си нещо за хапване до мен, изобщо наистина е релакс  Peace И аз ползвах това кремче на Авент - супер е  Peace

# 426
  • Русе
Добро утро!  Embarassed То малко добър ден стана.
Аз уж уча за изпит, но ви понаглеждам от време на време.  Whistling
За разсеяността и аз съм така. Уж всичко си записвам и пак ми се случва да забравя нещо. Много често се връщам да проверявам дали е заключено. А в началото на бременността един ден бях излязла с домашните чехли. Добре, че се усетих пред входа, поглеждайки си краката. Някак не пасваха сините чехлички на зелената ми пола.   hahaha
Снощи големи танци бяха в корема ми. Отрочето ни се беше развихрило.  Heart Eyes И мъжа ми го усети.
KikiNiki, добре дошла!
aniK, честита годишнина! Пожелавам ви още много щастливи мигове заедно!

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 12:01 от ~Magi_TM~

# 427
и аз нямам бременно коремче все още, а изглеждам по-скоро като преяла, но като се има предвид, че до сега винаги ми е бил "залепен за гърба"  Mr. Green сигурно е нормално, а и бях 46кг като забременях  Embarassed

# 428
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз нали тази седмица съм в отпуска чааак сега ставам  Embarassed
Уини,дано лаптопа може да се оправи.Вчера в нас пък котето събори телефона ми (слава богу служебния) в една чаша с вода,обаче нищо му няма.Извадих веднага батерията и го оставих така цяла нощ,днес като го включих пак си бачка безотказно Simple Smile
Ще може ли някой да каже как точно се кава това кремче на Авент или да даде снимка?!
Румче,споко и аз още не усещам бебка Simple Smile  това време ще дойде обаче.Иначе дрехите са ми същите,в килограмите нямам разлика,само в размера на гърдите и всеки ме гледа мн учудено като разбере че съм почти в 5я месец.....
Вивид,дано ти се размине без антибиотици  Praynig
На майчетата които сте от големите градове ви завиждам благородно,че може да посещавате лекции или училища за родители.Аз като съм на консултации във Варна винаги точно на нея дата няма нито лекции,нито нищо Sad

# 429
  • Sofia
angelka, ето това е - чашка с капаче  Mr. Green  Mr. Green Става за всичко. Ти днес как си със слюноотделянето? Трайно ли спря? Аз цяла сутрин нямах нищо, сега хапнах и пак се започна  Sick С мъж ми започнахме да мислим дали не е и на психическа основа  newsm78 Чудех се дали моята зъболекарка не може да ми предложи нещо да го блокира, абе вече се чудя как да се отърва  Joy
Green-че, може пък и да ми понесе този път  Peace Аз миналия път мазах с Гармастан - леки болки имах в началото, но минах без рагади и нищо гадно, което да помня.
Едни познати с дърводелска работилница ми предлагаха да ми направят люлеещ се стол за кърменето  Grinning Да си почивам Wink Winnie, дано успеят да ти спасят лаптопа  Peace

Днес ме видя един познат, който ме е виждал при предишната бременност - каза, че коремът ми е по-малък, но съм се разширила настрани. И аз така си усещам  Grinning

# 430
 Аник, пропуснах да ти честитя 15 годишнината - много да се обичате, да сте безкрайно щастливи, и да се радвате на двете дечица!  bouquet

# 431
Да ви питам измислихте ли вече имена на бебчетата? newsm78

# 432
  • T"A
АниК, миличка, честита годишнина   bouquet Дълги години да се обичате, да се подкрепяте и да изгледате много деца  Hug
15 години ми звучат доста, явно младички сте се взели с твоя мъж  Wink

Бръмбазела, на мен ми е интересно да те чета, няма опасност да ме объркаш  Sunglasses  Това за лъжичката и спринцовката го четох и в кърмаческия... Аз обаче не прествам да се питам - а докато кърмя, таткото изобщо ли няма да се включва в храненията? За мен е важно и той да е част от този процес, ако е възможно  Peace пр. веднъж дневно той да дава храна на бебето, може би след определена възраст... Ако го слагам само на гърда, как точно ще включа и бащата?

Чисто теоретичен ми е въпросът, вие говорите от опит, а на мен много неща ми звучат абстрактно все още...  Blush

Румчето, във втори триместър не се чувства много, това съм го чела на много места... в см. - минава по-спокойно  Peace
Ритничетата се усещат по-късно при първа бременност (към 20 г.с.), не е типично прилошаването и коремчето расте, но може би бавно и не ти прави впечатление. Важното е лекарят да потвърди, че според видяното на видеозона всичко е ОК  Peace
Аз изглеждам леко напълняла и то само хората, които ме познават, забелязват това, но не изглеждам съвсем бременна  Wink

# 433
Аник,Честита 15 годишнина на теб и мъжът ти Simple Smile
Обичайте се още много по 15 и бъдете много щастливи с двете ви дечица,а защо не и три  Wink

# 434
KikiNiki добре дошла, пожелавам ти лека бременност и май месец да гушкаш най-сладкото момченце  Hug

aniK Честита годишнина, пожелавам ви още дълги години прекрасен семеен живот  Hug

Аз смятам изобщо да не си купувам шишета и биберони, даже залъгалка няма да взема, надявам се и да не ми потрябват. Попма обаче ще си купя предварително и даже ще я сложа в багажа за болницата  Mr. Green, харесах си тази на Авент в комплект със контейнерчетата за кърма. Чудя се обаче, трябва ли давзимам и стерилизатор, дори и да не ползвам шишета, помпата как ще я стерилизирам  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт