Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 341
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Май мойта кака Бела ще си има много адашки:)) Супер си е името:))

# 496
Еххх как чакам и аз Никулден и след това да се метнем и ние с малкия да украсяваме къщата, че той постоянно ме пита миличкия кога ще се слага елхата newsm53, кога ще се вадят играчките , ще идва ли Дядо Коледа тази година  Joy
Нали подхванах темата за Кукувичките, както се изрази Ell ,по раничко  та да ви се похваля,че  си намерих очилата в магазина от който си купих вчера панталонче  smile3506Е пак е добре, че се сетих къде съм ги махала  ooooh!Луда работа

# 497
Еха ,много пишете, ама и аз съм на всяка манджа мерудия днес  Rolling Eyes

Ние пък имаме изискване към името, както е казала Ели, хем да не звучи странно нито тук, нито в България, а и искам да се пише с латински букви така, както и на български. Примерно Карина си е Karina, а бебето вероятно да е Белла, защото на английски ще е Bella  Peace То пък накрая ще ми се падне момче  Crazy

Хубавелка, много ми харесва уреда  Peace Аз като започнах да захранвам Кари купихме стиймър на Тефал, пасатор и какво ли не още  Crazy Това ми изглежда по-практично  Peace

# 498
  • София
Аз щях да ви пиша ние какво последно решихме за името. Предисторията е, че аз много искам едно от децата ми да носи буквичката на моята майка и за това си бях избрала имена - Ния и Николай. Изборът на Явор обаче е - Ая или Боян. Харесвам и четирите имена, но все пак си държах на моето... Явор от своя страна се е заинатил за женското име и аз реших да му отстъпя и ако е момиче да е Ая.
Когато разбрахме, че с голяма вероятност и бебе No2 ще е момче аз веднага си направих сметката, че ако третото е момиче Явор ще настоява за Ая и аз няма да имам възможност да изпълня "пъкления" си план. Имахме 2 дни обяснения, даже пуснах нялолко сълзички за ефект, та в крайна сметка бебето ще е Николай (освен ако не му е паднал атрибута до следващия преглед - тогава ще е Ая).

# 499
Е добре,всички почти сте на мнение че не трябва да се дава вода защото детето си набавя всичко от кърмата,но довода който аз бях чела ЗА даването на кърма,е главно за изплакване на устичката на бебето след кърменето защото оставала кърма и какво образувала там...не помня много точно.  newsm78

# 500
  • T"A
АниК,   bouquet Бръмбазела, благодаря!

Аз не мисля да купувам стерилизатор, ще пускам "нещата" във вряла вода, не е ли достатъчно? Помпа мисля да си взема назаем тук от една организация, да си я стерилизирам и да видим колко и дали ще я ползвам...

Това за топлия климат в България като оправдание да се дава вода (и то подсладена) направо ме разсмива. В Израел не дават вода на бебета, а тук климатът е къде-къде по-топъл (горещ... парещ... и пр.)

Когато разбрахме, че с голяма вероятност и бебе No2 ще е момче аз веднага си направих сметката, че ако третото е момиче Явор ще настоява за Ая и аз няма да имам възможност да изпълня "пъкления" си план. Имахме 2 дни обяснения, даже пуснах нялолко сълзички за ефект, та в крайна сметка бебето ще е Николай (освен ако не му е паднал атрибута до следващия преглед - тогава ще е Ая).

hahaha Joy

Змейковица, а, ако количката е без зимен кош, но с пълно легнало положение, мога ли да оставям бебето в нея да спи за по няколко часа?
Защото леглото, което сме си харесали, е без колелца и няма да можем да го слагаме пр. в хола през деня и да си го местим из апартамента... Confused

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:25 от Mentha

# 501
  • София
Аз гордо мога да ви кажа, че съм забраванка.  Mr. Green Точно за това днес като ходихме на преглед си бях написала един дъъълъг списък с въпроси (може би бяха 12). Но това е решението! Миналия път като видях бебенцето и всичко забравих. Дори нямах спомен какво ми е говорил лекаря. Добре, че милото слуша и после ми разказа. Все едно не съм била там!  Embarassed

За имената и аз да доложа. Много искам момиченце и ако е ще се казва Габриела на свекърва ми. За мъжко име имаме разногласия с мъжа ми. Аз искам да е Данаил (ще е кръстен на себе си или на библейския герой), а той сякаш е повече за Павел (тук вече ще е на баща ми). Но ще видим скоро.  Simple Smile

# 502
  • Пловдив
Е добре,всички почти сте на мнение че не трябва да се дава вода защото детето си набавя всичко от кърмата,но довода който аз бях чела ЗА даването на кърма,е главно за изплакване на устичката на бебето след кърменето защото оставала кърма и какво образувала там...не помня много точно.  newsm78

Заради евентуалното образуване на млечница - вид гъбички в устата. Обаче! Аз никога не съм й плакнала устата и никога не сме имали такъв проблем...  Peace

# 503
Аз пък не искам да си кръщавам детето на никой, искам да си е на себе си и слава богу никой не се сърди, сега остава смао да разберем пола  Crazy

# 504
Zlatna_g много ми странно това ТИ искаш на свекървати ,а МЪЖЪТ ТИ на баща ти  Laughing малко сте си разменили ролите..

# 505

Аз пък мисля, че няма значение дали ще е кръстено на някой или не, важното е детето да си е живо и здраво и двамата родители да са решили заедно и да харесват името на детето си .Нашия син е кръстен на свекъра ми , който се казва Владимир - кръстихме го Виктор , решение на мъжа ми , което аз не успорвах , защото името много ми харесваше.Но в един момент моя баща ни зададе въпроса е защо не го кръстихте Владимир ? ooooh!Е няма угодия .Вместо свекър ми да направи изречение каквото и да е то ....баща ми  JoyНе мога да ги разбера.Някой като кажа , ако не го кръстите на мен на искам да ви виждам - и на такива думи бях свидетелка сега през почивните дни от баща към син, който дори още си няма приятелка , няма хабер за връзка, а камо ли и дете да има, ама бащата да си каже , че ще е кръвно обиден , защото той държал на името и иска на него да се кръсти #Crazy newsm78
Аз за момиче съм измислила Екатерина, но за момче....... съм в дълбок размисъл newsm53

# 506
  • София
Здравейте, бърборанки. Днес бях на ЖК и видях бебо Simple Smile Много активно си клатеше главата. Док каза, че всичко е ок. Каза, че за сега залага на мъж  Praynig Heart Eyes - така съм си го пожелала.
Питах го за БХС отново и той ми каза, че няма смисъм да ходя. Че не трябвало да ходя, само защото всички ходят, че нямам причини поради които да го правя. Честно казано ме разубеди, но пак ми оставя някакво съмнение. Има ли някои от вас, които ще пропуснат БХС?
Пуснах и стерилна урина, че нали от една лаборатория ме наплашиха, че имам много бактерии в урината.
Относно наддаването съм в норма - за месец 2кг. Обаче кръвното ми е 90/50 Sad
Аз не мисля да купувам стерилизатор, ще пускам "нещата" във вряла вода, не е ли достатъчно?
Аз също се замислих за това като четях как се обсъжда стерилизирането.

# 507
Днес като на връщане от лекциите влязохме в ХИПо със spirito .. и а много харесах едни буики и не стърпях и ги купих толкова са мънички и сладки!Показах ги на майка ми и тя каза "много са готини",сега влязох при свекитата да им ги покажа и свекърва ми ме изгледа и ми каза "това да ти е последното нещо което купуваш"...стана ми много тъпо и после каза "днес говорих с една колежка тя ми каза че трябвало да си направиш изследванията много отдавана а ти не си  Close
И аз и обясних че има ранно БХС и късно и съм избрала късното а тя продължи да ме гледа подозрително  Tired МНООГО ТЪПА СИТУАДЦИЯ но  аз си премълчах,казах на мъжо той вика наистина е малко раничко за покупки и аз му викам аз да не съм купила кой знае какво само едни БУИКИ  Crossing Arms

# 508
Рано, нерано като си решила ще купиш! Ама, че хора, чак мен ядосаха  spoko

# 509
Изглежда, че всички жени си падаме по коледните празници. Никой не казва обаче какви са очакванията му за подаръци??? И аз смятам след Никулден да украсявам, не че вече не съм започнала  Laughing
Аз още не знам пола на бебо, но като имена за момиче са Ава, Ая, Кая, Дара.... още не сме мислили основно по въпроса. За мъзко име съм по- затруднена- Крис, Петер, Ален... Както се вижда сме почитатели на кратките имена, имайки в предвид 4е и синът ми е Алек  Laughing
Момичета, кажете ми  нчкоч от вас имала ли е проблем с кашлица. Аз бухам като ненормална от близо 2 седмици , а по думите на докторката нищо ми няма.

Общи условия

Активация на акаунт