Станция Нова-тема 2

• 22 257
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Къде мога да гледам Нова ТВ онлайн?
 Simple Smile

В сайта на Нова.
Благодаря  Hug

# 61
Водещата, която в момента си говори с някакъв си Тити (Що за име на възрастен мъж???) .

Аъъъъ   bouquet
Lucky.me Признавам те ти си номер 1 НЕКЛЮКАРКА в Клюкарника  Joy hahaha

# 62
Водещата, която в момента си говори с някакъв си Тити (Що за име на възрастен мъж???) .

Аъъъъ   bouquet
Lucky.me Признавам те ти си номер 1 НЕКЛЮКАРКА в Клюкарника  Joy hahaha

Номинирай ме де...наистина не знаех нито коя е водещята, нито кой е въпросният Тити. Не живея в БГ много време.

# 63
  • Пловдив
А мога ли някъде да гледам записи на предаването? Днес  са давали нещо което много ме интересува, а в сайта на нова още няма видеа.

# 64
Lucky.me, Тити освен треньор на Левски и национала е бил и кандидат столичен кмет! И тегли майните на една кифла публично за да осинови едно детенце!
За чантата - само знам че такива носят всички в Милано, защото ги продават неграта по тяхната Пиротска - Буенос Айрес за 5-10 евро и знам две фолкпевици с такива - не е до възможности, а до стил!

# 65
Lucky.me, Тити освен треньор на Левски и национала е бил и кандидат столичен кмет! И тегли майните на една кифла публично за да осинови едно детенце!
За чантата - само знам че такива носят всички в Милано, защото ги продават неграта по тяхната Пиротска - Буенос Айрес за 5-10 евро и знам две фолкпевици с такива - не е до възможности, а до стил!

Да така е, но съгласи се малко тъпо е да се дава оценка по телевизора, без да си видял една чанта дали е фейк или не е Peace

# 66
Тити е на всяко гърне мерудия ,
детето го осинови съвсем незаконно , престъпвайки всички правила и закони , че чак и майни да е теглил , не ме учудва , той си е простак
наскоро говори по въпроса и стана ясно , че дори и с процедурата не е запознат , т.е. - някой е свършил всичките неща вместо него
ама нали е решил да се прави на А.Джоли ...не виждам защо това поведение трябва да бъде аплодирано ...

# 67
VIKI_I - абЦолютно съгласен.  Peace Не знам кое модното, но тази модна критичка ли е, дизайнерка ли е определено не ми се вмести в представите за стил, мода и естетика! А за чантата просто съобщавам факт - както каза Михнева миналата седмица - има кой да си прави изводите!

# 68
Ужасна чалгария е станала тая Станция, бре!  ooooh! Продуцентите, ако четете - намалете малко чалгата, моля! Все пак може да имате и нормални зрители! То вярно, че цялата Нова ТВ като цяло ближе **** на чалгарите, ама трябва ли и в събота да е така?!

# 69
Никой ли не гледа днеска? Mr. Green

Този професор, който приказва за кръговете, чух ли добре ката каза ,че се е возил в извънземен кораб или вече и аз не съм сигурна какво съм чула? #Crazy Sick

А пък Елена, от ББ, много мила ми се видя тоя път.  Simple Smile

# 70
А, аз гледам.
Професора го пропуснах обаче.
Най-много ми хареса интервюто с Мария. ъщеричката й беше много сладка. Тя говореше добре и увлекателно, определено ми беше забавно. Бяха й подготвили и приятни изненади. Изобщо "Отчаяни съпруги" са ми любимата рубрика.
А Коцето Калки, изобщо не е в час. Crazy

# 71
А Коцето Калки, изобщо не е в час. Crazy

Определено има нещо... Laughing

# 72
Яд ме е, че съм изпуснала Мария. Моля ако някои намери линк някъде да го пусне тук. Hug
Коцето Калки си е шемет.
Никак не харесвам Елена и сега отново не ми направи никакво впечатление.
Нана днес има хубава прическа.
Бианка ме кефи много. Лъчезарна, забавна и весела, а и блондинка какво повече му трябва на човек? Mr. Green Heart Eyes

# 73
х и аз тука, гледам ама имам и работа.... та малко пропускам  Tired Хареса ми Евгени...Беше ми приятно и да вудя и Елена и мария, общо взето хубава рубрика  Crazy Продължавам да гледам ...Ще дават Денди  Laughing

# 74
Дони пак с тъпните си. Sick

Общи условия

Активация на акаунт