Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Лили, не ти вярвам аз за Едуард...Мне, иначе нямаше да имаш такива красоти из профила  Blush

# 166
Мириел, не съм сигурна, че на лошото качество изобщо ще вижда Едуард, какво остава за зърното му.

О, хайде. Нали това е най-важното от филма - разголения Ед. Там сигурно ще има стоп кадри на тази сцена.

Е, аз не казвам, че не е важно, а че на лошото качество няма да го видим. Както и Джейк и който и да е друг. Затова чакам и киното.  Whistling

Christabel    bouquet за бюлетина.

Лили разбира се че сме класи над тях, във всяко едно отношение. А как няма да ти вярваме, разбира се че само заради това всички сме тук  Grinning Whistling. Ние не сме обсебени, не влизаме по 5 пъти на ден в темата. Нормални сме си Crazy

# 167
  • Варна
Ние не сме обсебени, не влизаме по 5 пъти на ден в темата. Нормални сме си Crazy
Мише, вярваш ли си?!  Joy

# 168
  • UK
Ъъ, по пет пъти на ден ли влизате в темата?

# 169
  • Разпиляна във въображението

Това е максимума Whistling

Брей, положително мнение няма ли бе Thinking

# 170
  • UK
Ъъ, аз влизам по сигурно сто пъти на ден. Simple Smile Не обичам да имам непрочетени теми в "Нови отговори на моите публикации", и когато някой пише, аз влизам. Simple Smile

# 171
  • Варна
Аз не излизам. Има си по 2 прозореца отворени, един за тема и един с ФФ за четене....  Whistling

# 172
Ние не сме обсебени, не влизаме по 5 пъти на ден в темата. Нормални сме си Crazy

Embarassed аз почти не излизам, минимизирала съм си я, че и двата блога посещавам много редовно, Laughing Laughing Laughing, накрая в работата може да стане с мен така  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 173
Аз влизам излизам и се разхождам насам натам   Grinning    Но тук ме тегли яко  Joy

# 174
А аз по 3 пъти мах. Сутрин преди работа у нас. След това сутринта като дойда на работа и после само Refresh, и вечер като се прибера у нас и Refresh до откат  Crazy. Само 3 пъти, какво толкова. Нормално е  Whistling

Брей, положително мнение няма ли бе Thinking

Аз по такива сайтове с кометари под новините, освен изливане на злоба и избиване на комплекси не съм виждала  Crossing Arms. Само виж пък какво става ако е новина за спорт, недай боже за успех на някой и се зареждаш със злоба за дни напред. Аз не им обръщам внимание.

# 175
  • В средата на времето
danir, сега се връщам от Арена. Билети за прожекциите на 04.12 казаха, че ще пуснат в продажба евентуално 2-3 дни преди тази дата..То тогава си стартирала масовата прожекция, в много зали и така Simple Smile След предпремиерата, която е сега в четвъртък, една седмица щели да го прожектират във ВИП зала срещу скромната сума от 14 лв. Grinning

# 176
  • UK
Аз дори си имам ред, по който си проверявам темите в "нови коментари". Първо са най скучните, тоест такива, в които съм писала, но в момента не ме интересува какво се пише в тях - като "Рикуест, питанка, молба", там примерно, ако мога нещо да помогна, ще помогна, но чета теми от този тип първи, заедно с някакви инцидентни теми, в които съм писала. Тоест, те са "скучни". После чета "пълнежа", тоест теми, които принципно следя, но в момента нямам какво да кажа - от типа на тази за Хаус или Шепот от отвъдното. После са такива, които в момента следя и в които пиша, както и тези, които са ми по принцип интересни - примерно за някой сериал или тези за красиви актьори и актриси, накрая ми остават трите най "сериозни" - тази, пъзелската в Хоби и немската в По държави. Първо чета тази или пъзелската, зависи колко страници сте изписали и дали съм писала скоро в пъзелите, накрая ми е немската, въпреки че в момента там се говори само за болести и температура и не ми е особено интересно. Simple Smile Накрая остава само една тема, която е вечна, тоест в нея винаги има мнения, а аз не чета, защото ми служи като линк към Клюкарника.

Я, да ви питам, май май се организира поредния форумски коледен маскен бал, някой смята ли да ходи? Има тема с анкета в Клюкарника, ако се съберем повече от тук може да си направим една вампирска групичка (маскирането, естествено, не е задължително), тези срещи винаги са били много готини, а и така или иначе се разделяме по маси, може да си направим Туайлайтска маса и да обсъждаме филма надълго и нашироко. Не знам какво ще решат за датата, но мисля че най много гласове в анкетата имаха датите 11ти, 12ти и 13ти декември. Поне снощи беше така. Simple Smile

# 177
Изида, благодаря за инфото  Hug

# 178
Аз дори си имам ред, по който си проверявам темите в "нови коментари". Първо са най скучните, тоест такива, в които съм писала, ........

Не искам да изглеждам като идиот във вашите очи, но би ли ми обяснила как го правиш това с "нови коментари".

# 179
Да си кажа и аз.  Blush  Като стана сутрин първото нещо, което правя е да включа лаптопа, за да може докато се оправя и облека вече да е готов. После хвърлям един бърз поглед на имейла, туитъра, фейсбука и тук. След което, ако нямам някакво сутрешно излизане грабвам лаптопа и се прехвърлям в офиса - т.е. кафенето срещу нас.  Joy Там вече спокойно с кафенцето си прочитам всички новини, през това време все някой се е появил и в скайпа и започва един чат, пускам по някой коментар в темата.... Ами общо взето прозореца към форума, туитъра и фейса си стоят отворени цял ден, скайпа също е включен и аз ги проверявам....през 5-10 минути може би  Blush  И така вечер до към 1-2 часа  Blush Последното нещо преди да легна, вече на изгасен ток е пак да проверя за нещо ново - и чак тогава изключвам лаптопа. И после се чудя защо като погледна сутрин и видя последни съобщения от преди 5-6 часа, пък аз вече съм ги чела  #Crazy
Ама иначе нищо ми няма, както казва Лили  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт