Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 224
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Привет и от мен в новата седмица  bouquet

Благодаря най-сърдечноза хубавите пожелания за Рожденния ден  Hug  bouquet
Минал е много добре-имало е танци,томбола-забавлявали са се добре децата Hug  bouquet

Радвам се,че съм ви доставила удоволствия със  снимките и аматьорското видео.
Да си призная-май скоро няма да правя такава разходка
Адски е студено.
Сутрината казаха че 4 човека са починали от премръзване-Те спят на тротоара и по пейките.

Минче  -ама че сън с тези зъби....да не си видяла Берлускони
Сутринта гледам и не вярвам...мислих че някакйв майтап и са го гримирали нещо-а той направо си разкървен-агресиран!

Дидонче  -исках да е питам...Кой лекарства са на основата на евкалипт
това дървото-евкалипт ли е всъщност.И като чай има ли-познато ли ти  е
Гук Горещо го  препоръчвт Против Грип
добре,ама не можем да се ориентираме...

# 391
Мина, не го мисли тоя сън толкова. Аз на сънища не вярвам и съм сигурна, че са плод на нещо преживяно, чуто, видяно в ежедневието. Сещам се за една случка. Преди години сънувам починалата ми баба, че казва, че ще ме вземе и споделям съня си с моя колежка. Тя милата, много скромно живее понеже сама гледа дечицата си и все се мъчи да събере пари за ремонт на жилището им. Много й е трудно, но малко по малко успява да направи някои подобрения и все го мисли тоя ремонт. Та тя ми разказва, че сънувала баба си, която е починала отдавна, че й показва някаква къща и й казва, че като отиде при нея там ще живее. Крайните й реплики със супер отчаян тон бяха – Ако знаеш, каква къща ми показа баба ми.. То и там ремонти ще трябват....  Mr. Green
На фона на цялата картинка не е много смешно ама...
Астарта, Фаима Hug Hug Hug
Файма, най сетне разгледах блога ти.  bouquet Влюбена съм в много от нещата! Heart Eyes Аз също имам милиони идеи във въображението си, но се ограничавам до дрехи и перденца. Ако знаеш, как шия понякога по цяла нощ на ръка, че не мога на машина....  StopОбувките също са ми страст, но там правя само леки корекции. За повече ми се струва много сложно.
Далка, не се притеснявай, че не си при детенцето в момента. Сама не знаеш каква услуга е това за него да израстне, като самостоятелен и сериозен мъж. Като гледам, какви мъже има направо ми се повдига.  SickМамини синчета! Примери мога да ти дам хиляди. Те са вредни не само за околните, но и за себе си. Една майка трябва да дава на децата си предимно обич и разбиране. Ти ги даваш! А пък да не споменавам колко майки има, които са близо до децата си и как се грижат за тях. Вчера бях на кафе с приятели и там имаше една майка с детенце на около 3-4 годинки. През цялото време детенцето молеше майка си да му купи Данетче и тя сто пъти му отговори, че няма парички. Ама цигарите й бяха на масата. Sick Ето, това не го разбирам.

# 392
  • по пътеката
днес като сте по4нали с рогата и аз тъкмо се прибрах от даскало, едно детенце ,моми4енце в този студ по престилка и само по 4орапогащник, с за4ервени ръце и нос от студа! подути! абе  пипнах го то направо ледник! викам къде ти е  якето, то свива раменца, едно дребни4ко такова, не знае какво да ми каже! дове4ера,ако набарам таткото или мамата, познайте дали няма да си изям боя! мисля едно старо яке,ако наистина няма да г о дам ,ще гледам да съм дискретна,да не ги обидя  все пак! но за това,4е са я пуснали леко обле4ена аз с  4изми и шал -е, няма как да си премъл4а, живо разболяно зорлем дете! #2gunfire #Cussing out
после пак!  bouquet

# 393
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Не си казвай сънищата докато не мине 12 часа на обяд. Дано всичко си е добре при тебе, че като чета такива хубави неща ще има при тебе и се усмихвам, усмихвааааам newsm47 И да си избереш тоалет който ще може да си го носиш и по нататъка щом не искаш да е нещо по специално. Е нека е пак специално но да е носимо и да си го носиш дълго и да му се радваш newsm47 Браво, че си сложила закуска, че аз чак сега цъфвам тука Hug
РАЛЧЕ-
ама ми стана така мъчно за това детенце за което разправяш, че мамата му пафкала тия отрови ама за детето си няма за едно кремче Weary Да не ми се сърдят пушачките тука но повечето пушачи са големи егоисти.
МАРСЕЛИНКА-
и това детенце от Тунис и за него ми стана много тежко Weary

# 394
  • София
И тук да се похваля, че у нас пък се появи елхата, нагиздена и усмихната.

Дядо Коледа пък беше отишъл в Метро да пазарува и на връщане за да не влачи втори път огромни кашони донесе и първия подарък на Жаси:

# 395
  • по пътеката
добър ви ве4ер! много ми е  мързелко! нали си прибрах свекито от гарата(е, разминахме се, 4е отпрах един крос 200 м , обрах погледите) !! ама свекито, уж нямаше да 4исти и като по4на, и аз с нея, блесна палата! за малко да си изтърва 4адото! погледнах за тази пале4ка, но я вземаха  някакви хора от махлата!преди месец  я бяха загубили и баща й обикаляше с колелото да я търси, явно някой я е прибрал пак!прекалено са  ми спокойни или небрежни !
при нас сутринта си замириса на студ, следобяд се  постопли! как е в софия, гледам пише 0 градиса, а се 4увстват като -7 ?  newsm78 #Crazyто бая студ ще да е!
дядко,4естита елха, аз ще я рисувам и режа от картон ,но това от сряда нататък като сме ваканция! иска се  муза !много хубав  подарък за малката, много харесват  децата  разни палатки , къщи4ки ,под масата се крият и си правят подобни техни си местенца!!
дядко, да пиша ми на ли4ни ,още ли е в сила ? newsm78

# 396
Бубе-мерси за топлте думи  Hug

Деко-честита ви елха  bouquet
подарчето е сурер и си личи колко е доволна и щастлива принцеската

Марси-много ми стана тежко за малкта.Дано да уредиш нещата
преди време видях това
http://www.trekearth.com/gallery/Africa/Morocco/North/Tetouan/Ch … n/photo970624.htm
малката мароканска кибритопродавачка

Не откриваме Света ние,както обича да казва една моя дружка Hug
Колко време преди днешния ден Андерсен е усетил това,което и ние сега...
А за ...тез Витрини са обсипани с Безброй жадувани неща.....
Но дано с наближаващия празник има по-малко гладни и изложени на студа дечица Praynig
Тази Вечер се очаква да е много студена тук-из нашия квартал раздават канчета със чай и булюн-супа....това от Червения Кръст
Нареждат се и вземат-всички...от туристи,до живущи тук....Студа е за Всики в този момент на пътя!
Много е силна тази организация-имам преки впечатления.Няма върнат и не обгрижен човек...Повечето от хората,които в такива моменти съдействат на организацията са изцяло доброволци Hug  bouquet

Делте-много ще ми е приятно,ако направиш снимките .Дано да отпусне малко тия дни-пред Коледа и с Бате дръпнете една промнада из Центъра за настроение

Лека За Всички  bouquet

# 397
  • София
Марси в София в неделя очакваме първите минусови температури. Иначе зимата вече си дойде и си се чувства като у дома си.

Дала винаги съм приемал Коледните празници, като дни на надеждата и добросърдечието. За съжаление и тези коледни празници ги изкълчихме и ги направихме на дни за поредната атака на магазините, напиване до безпамет и преяждане.

# 398
ЗДРАВЕЙТЕ!   bouquet

Марси, Делтич, Файма, да кажа аз за моите ръкавички. спрях да ги правя. имам още желание,но идеите ми се промениха 10 пъти и накрая ги зарязах. в началото бях решила да си направя точно без пръсти,както предположи Файма. след това измених идеята,като реших да купя едни готови кожени ръкавици и да им отрежа горната част и там да сложа изплетеното на една кука. след това пък реших да го направя това,но да махна пръстите,че ако съм с червен лак примерно,ще седи много грозно,да ми се подава друг цвят под мрежата. след това реших,че ще имам кожени пръсти,но ще отрежа само горната широка част и ще се закопчават с копче на китката... в момента си търся обикновени кафяви кожени ръкавици. може и сиви.

в събота обикалях с една колежка по магазините. купих разни щуротии. другата седмица, на Бъдни вечер ще имаме годишнина с Любимия и му търся подарък. много ми е трудно. хем искам да символизира нашите 2 години,хем освен дрехи,други идеи нямам. за сега съм купила само една много красива рамка за 3 снимки от релефна кожа е и е много готина. това щеше да е символичното за празника,но основния подарък още не го знам. такъв студ дойде вече,че не ми се мърда след работа никъде. мечтая си само да се прибера и да се сгуша на топло. колата ми още е на ремонт и вече сърцето ме боли. Sad явно ще я карам чак другата година. планираме за сега от бъдни вечер до другата година да сме заедно с Любимия,но да видим. при нас винаги се развалят плановете... та кой знае?!

в неделя излизах с моята приятелка. ядох суши. много ми беше гадно,честно. аз си знам,че не съм много по морските специалитети и освен СГОТВЕНА риба,друго не ми харесва,но лакомия ми г..з да опита от всичко. и докато обикалях с нея, се замислих,че имам толкова идеи пак да си ушия много дрехи,обаче няма хубави платове. примерно харесвам един панталон,но кройката не е за мен,обаче платът е страхотен. всъщност най-обикновен памук,но стегнат и твърд,много хубав плат. по магазините има всякакви разновидности на памука,като се започне от най-лигавото трико до плат за палто. обаче точно такава материя,от каквато се правят по-скъпите дрехи няма никъде. много ме хвана яд. преди не се бях замисляла чак толкова. обикалях,купувах си плат и ходих при шивачката. сега ме е яд да си купя плат,като виждам,че няма нищо свястно,освен трико за някоя рокля или блузка. докато се напъвах и стягам тоалети в кафявата гама,че и цвета на косата си сменям, изведнъж ми дойдоха съвсем други идеи в черно и сиво. абе какво се обяснявам за моите глупости, и аз не знам... извинете.

вие купихте ли подаръци за Коледа? аз съм купила за сега само на двете ми братовчедки камъни сваровски. на малката (12г) и купих една пеперуда , а на по-голямата (21г. ) един много готин кръг с различни цветове. на малката ще и купя и някоя стъклена кутия за бижута,да си ги събира. а на моята приятелка купих една маска за стената. не е от най-шарените,даже е доста по-семпла в сравнение с карнавалните,които съм виждала,но мисля,че ще и хареса.

Делтич, как се очертават празниците при теб? дали ще си сама или в компанията на любимия ти мъж? ти беше загатнала нещо,че за първи път от години ще сте си заедно...

Минче, честита годишнина! да сте все така щастливи заедно и много да те слуша младежа с непослушната коса Wink

Файма, я разказвай за бандитката София! порасна ли и косата? какви пакости прави? още като я види човек,веднага си личи,че е щура. разказвай за нея, че поне на мен ми е много интересно!

Дядо Хаджия, ти пък не казвай,че ще има такива минусови температури в София,че взе да ме плашиш. аз не обичам да се навличам в 5 ката дрехи и се замислям,какви дисаги да стягам пак за 10 дни (дано да ги прекарам там де).

Дала, честит празник на сина ти!   bouquet

олеее, да ви се оплача. когато бях последния път в София, младежите така бяха затрили цветята, че на едното само 3 листа му останали,а на другото (нолина) му оредял перчема . само да дойде да живее в Пловдив моя човек, всичко ще влезне в релси и ще имаме най-хбавата къщичка,ако ще и на някой таван да е   newsm03  newsm10 .

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 01:35 от PAULA_PAULINA

# 399
  • София
...
Дядо Хаджия, ти пък не казвай,че ще има такива минусови температури в София,че взе да ме плашиш. аз не обичам да се навличам в 5 ката дрехи и се замислям,какви дисаги да стягам пак за 10 дни (дано да ги прекарам там де).
...

Паула, пиша ти като дядо и дано ме рабереш правилно.

За влюбените скъпа няма минусови температури, те са за такива като нас по-възрастните.
Така, че вземи си все пак топли дрехи, но ... абе останалото го знаеш, две очи поглеждат други две очи, две ръце докосват други две ръце и ... топлината идва отвътре. Те това ти го пиша от личен опит ( а той не е малък 23 годишен е).  newsm53 smile3521

Ние така с баба ти хаджийка толкова много неща сме си казали без думи и още си ги казваме. Та пробвай го де и при вас ще се получи.

# 400
Еи дядо Хаджи,ще ,ме разплачеш рано сутринта.Много мило ми става ей така хората като се обичат и дори след дълги години все още си казват неща и без думи.На теб ти желая и на златната сватба да сте така.
Пък аз вече незнам какво да правия много ми е тъжно ако неуспея да отида януари моито момченце ще влезе в казармата.Иде ми направо да се затрия,защото незнам дали ще успея,пък той вече купува разни неща за сватбата.А аз незнам дали ще успея,ако неуспея о6те цяла година трябжа да го изкарам еи така по нета. Cry Cry Cry Толкова ми е гадно,може понякога да ме дразни,мойе понякога да е дете,да е горд,ама пък иначе си е моето ангелче и си го обичам толкова много Two Hearts

# 401
Привет   bouquet
Дядо Хаджи , напълно съм съгласна с теб  Peace

За съжаление и тези коледни празници ги изкълчихме и ги направихме на дни за поредната атака на магазините, напиване до без памет и преяждане.
Преди време когато бях младаааааа  Crazy,работех в сферата на кръчмитеееееее хаха е тогава елате да видите по това време какво става newsm50 хората да си запазят места в елитно заведение  Party- направо може да ме убият  #2gunfire.
Сега не знам как е положението във кризисни времена  Laughing, но не смятам че нещо се е променило чааак толкоз  hahaha
 Днес смятам да си направя една разходка за да потърся подаръци на малкият бандит че  santa2 ще дойде в понеделник  (тържество в детската градина- там работи майка и е го заведем ) хем и аз мако шопинг терапия ще си направя  newsm68.
 Марси, изпрали се кафето ?
Файма, чака и аз да видя чантата е цветята  Wink. Много е стилна   bouquet
Далче, thumbsup гледайки снимките ми се прииска и аз да съм там семейно да се потопим във вълшебството на Париж .
 Делта, ти да не би да си имаш вече компания  newsm78?smile3548
Дядо Хаджи ти ли ще си дежурен по кухня  cook  Wink или точно по празниците ще ти дадът малко почивка

# 402
Дядо Хаджия, много красива елха!  Heart EyesИскам и аз да съм ти внучка! ooooh! Каква беше реакцията на малката хубавица, като видя подаръка? Аз срам не срам, обаче много обичам играчки и да си играя с малки дечица. Embarassed Embarassed Embarassed Понякога се увличам явно и майка ми с въздишка казва „Ех, аз май скоро няма да стана баба”. Embarassed
И моите родители са така влюбени, като вас! Hug Мисля, че човек като намери вярната си половинка, любовта никога не изстива. Ето, скоро ще станат 7 години откакто съм с моя приятел, но го обичам много повече от преди 5 години например и много повече от вчера дори.  Heart EyesА като се сетя, какво бебе бях в началото.... как ме е търпял..... ама бях малка, ако това е оправдание. Embarassed
Паулинка, ще се опитам да ти помогна с идеи за подарък за хабибито. На миналата ни годишнина купих кошница /има ги по цветарските магазини в различни големини/. Купих и от тези сърчица от плат и ги заших по кошницата. Shocked Как се шие кошница, ще ти обясня ако решиш да взаимстваш идеята. Mr. Green В кошницата сложих рамка с наша снимка, кутия бобнбони, шампанско, едно писмо, навито на руло и вързано с панделка /писмото всъщност съдържаше Причините поради, които те обичам... 1,2,3.... като всяко изречение започваше с Обичам те, защото...../. А на шампанското бях махнала етикетите и на принтерна, лепяща хартия /има я в книжарниците/ направих етикет с наша снимка и надпис Честита годишнина. Малко сладникаво, но пък му се напълниха очите със сълзи, като видя подаръка.
Купувала съм и торта с форма на сърце, с нашите инициали и отново надпис Честита годишнина. Изненадвала съм го и с вечери на свещи, но не ти препоръчвам да приготвяш ти вечерята. Аз така си загубих цял ден да мисля и оформям манджи и сладкиши с форма на сърце и познай.... вечерта исках само да си легна, защото бях скапана. Tired Надявам се да съм помогнала. Ако имаш нужда от помощ, свиркай! Hug
На всички Hug и успешен ден!

# 403
Аууу, Рали, колко си романтична Hug. Браво, възхищавам се на такива хора като теб Peace. Срамувам се да си призная, че последните години съвсем забравихме годишнината от сватбата. Дори и с по чаша вино не я отбелязахме, камо ли подаръци, романтични вечери и подобни жестове Embarassed Embarassed Embarassed. Не че не се обичаме, но спряхме да обръщаме внимание на тези жестове. А всъщност те са толкова хубави и зареждат с толкова положителна емоция.

# 404
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
ами ти не разбра ли, че не съм сама вечИ беее newsm03 Няма да съм самаааааааа newsm44
ПАУЛИНЧЕ Hug
явно и ти като Бейчето не си разбрала, че БаткУту е тука. На 5 декември се върна. Днеска костюмиран, натокън замина на коктейл, че чорбаджиите го поканиха. Малиййй във тоя костУм не могЪ гУ пУзная. Един страшен и сИрИозееееен, ставЪЪЪЪЪЪЪ Joy Паулинче като те гледам ти имаш хиляди идеи във минутка Joy
 Важното е да имаш Душе идеи. Извор си тииии.
А там за къщичката и за твоя човек, много добре си го казала.  Много пъти съм казвала,, че когато сме били най-бедни със Бате сме си били най- щастливи. Не ни е пречело, че нямаме. Тя лИбУФтЪ топли безумно. Важното е пламъка и огънчето да запазите, да му треперите на това пламъче да не изгасне. Аз си имам едно мое изречение което много си обичам- С длани огъня покривам- Така, че покривайте огъня със длани, със очи го покривайте, със усмивки и прегръдки и никога няма да ви е студено. Това пък ти го казвам аз от моя 28 годишен опит. Мисли си позитивно за връзката ви, позитивното вика позитивното!!! И никога не забравяйте малките жестове, те са подправките на любовта!
ХАДЖИ-
да те подкрепя за чувствата ти за Коледата- разбира се надежда и добросърдечие. Не сядане на софрата и лапане до припадък. Аз във една друга тема много се шегувам със манджите, но на такива празници просто не мога да се храня. Толкова ми е светло и такава надежда извира от душата ми, за по добри дни не само на мене и на семейството ми, а за всички хора. Да бъдем по добри едни със други, да си помагаме.....толкова малко трябва за да сме добри, толкова мъничко само..... Молитвата ми на Коледната трапеза е за всички, не само за близки хора....
АСТАРТА- Hug
веднага отивай да се срамуваш във ъгълааа, заради жестоветеее, аз какво и казвам на Паулинката тъкмо за тях яяяяяяя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт