Къде в Пловдив - 8

• 92 993
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София / Пловдив
Мерси! Не съм ходила, но ми е любопитно това, което пишеш за магазина. Само дрехи ли има там?

Джъмбо е на един етаж. Но е огромно пространството.

# 196
bim_bam благодаря.Да,само дрехи има-мъжки и дамски.

# 197
А Джъмбото къде точно се намира, може ли едно линкче от бг мапс?
И друго да ви питам, виждали ли сте някъде етажерки за баня, които се поставят без дупчене на стената, нещо като тази ?
Ние имаме такива в банята (не, че са ни ги сложили без пробиване Simple Smile) Миналата седмица идва майстора да ни пробива други неща и го питах за какво са едни джаджи, които ми стоят в кухнята от сума време и не знаех да ги хвърлям ли или трябват за нещо. Той ги погледна и се сети, че са били за етажерките в банята Simple Smile Идея си нямам защо са ги сложили с пробиване като е можело и без.. Мъжът ми ги взима от Практикер или Бриколаж преди 1 година. Но се беше изръсил бая пари за тях, защото не им погледнал цената, а те се оказали с някакво сребро Simple Smile Предполагам, че ще имат и евтини.

Ютии имаме Филипс и парна на Тефал, и от двете сме доволни Peace

# 198
Е, как то няма да е майстор ако не остави дупчица и поразийка след него  Joy
Тези джаджи са направо обида за майстора

# 199
  • Пловдив
Мацки, а с какво работно време е Джъмбо? Работи ли в неделя?
Мерси за инфото за Петер, имам нужда от дънки, дано намеря време да отида до там.

# 200
  • Пловдив
Джъмбо е на един етаж (за клиенти), някой по-долу беше писал за работното време - до 21ч и в неделя. Аз лично не съм прекалено очарована (въпреки че понакупихме няколко неща). Има много коледни украси и пр. Не съжалявам,  че отидох - поне вече знам какво мога да търся там.

А за ютията - днес си взех Тефал (просто защото и старата, която счупих беше такава), дано излезе добра.

# 201
Мерси! Не съм ходила, но ми е любопитно това, което пишеш за магазина. Само дрехи ли има там?

Джъмбо е на един етаж. Но е огромно пространството.

bim_bam, има много мъжки и дамски дънки, блузи, якета, шапки ... дънките са маркови ... аз се снабдих с един чифт на Miss sixty а мъжа ми си взе доста прилични Disel. Има и доста жилетки, якета на половин цена ... така че разходката си струва ...явно ще затварят затова разпродават всичко. Peace
Linkata, има от летни до по-плътни за сезона дънки - така че успех : дано има и твоя номер, защото ми се струва, че са се поизчерпали(поне малките, де).

# 202
# 203
Мацки, а с какво работно време е Джъмбо? Работи ли в неделя?
Мерси за инфото за Петер, имам нужда от дънки, дано намеря време да отида до там.

понеделник - събота от 10 ч до 21 ч
  неделя от 10 ч до 20 ч

# 204
  • Пловдив
Днес и ние ходихме до Джъмбо: разочарована съм, честно казано...
Много разхвърлян, дрехите не струват, всичко е китайско и изкуствено. Не видях нищо "читаво".
Играчките са като навсякъде...не виждам смисъл да се ходи чак до там, при положение, че същите неща ги има в повечето магазини в града на такива цени. Някои цени даже ми се сториха доста високи.

# 205
   Нямаме угодия май.Аз да ви кажа съм доволна от магазина, още дозареждат стока обаче, не е извадено всичко което има в София.Доволна съм може би защото не съм очаквала маркови дрехи за малкия, не съм очаквала и бутикови аксесоари.Харесват ми играчките там както и цените им/   например уокър на Чико който по всички магазини в Пловдив е 80-85лв там е 60, на Фишър прайс уокъра за над 6м където в Щъркела и Хипо беше 60-65 там е 40/, харесва ми и голяма част от коледната украса.
Много ми стана смешно като чета за какви разочарования се писа Joy.Какво са очаквали всички разочаровани?!Та това си е обикновен магазин с богат асортимент играчки, аксесоари за дома...и др.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:27 от Крисси

# 206
  • Пловдив
Ако се очаква нещо свръх, е нормално да се разочарова човек.На мен ми хареса.Всичко това събрано на куп ще ми спести време.Но аз имах представа-носили са ми дрехи и играчки от магазина в София.

# 207
Е, как то няма да е майстор ако не остави дупчица и поразийка след него  Joy
Тези джаджи са направо обида за майстора
Добре, че няма поразии Simple Smile Сигурно защото работи във фирмата, от която са плочките и после щеше да им се отвори работа да ги сменят Simple Smile

# 208
   Момичета виждали ли сте някъде красиви коледни магнитчета за хладилник?

# 209
  • plovdiv
Знаете ли къде продават елхи в саксия, по възможност до 1 м височина? Чудя се между изкуствена и  естествена, но някак си ми се иска да ми замирише на борче.
Елхички видях в Баумакс вчера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт