Къде в Пловдив - 8

• 93 053
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Благодаря за инфото за раничките. Сдобихме се с една калинка Самсонайтка  Simple Smile

# 241
  • Пловдив
Виж във фирмения магазин на Венера срещу служебния вход на Панаира.

# 242
Момичета препоръчайте ми златар от който сте доволни, ако сте си стеснявали пръстен. Става въпрос за бяло злато.  До сега съм стеснявала само сребърни пръстени, с които няма проблем. Но тъй като знам как недолюбват бялото злато и почти не работят с него ме притеснява да не ме отсвирят или съсипят, че доста по-голям и отгоре има много камъни

# 243
  • Пловдив
Мога да препоръчам един на отец Пайсий, ателието му е съвсем малко, пада се почти като влизаш в италианската уличка, срещу входа на магазин Галинел.Много отзивчив, аз си слагах паднало камъче на подобен пръстен. Питай и сама прецени! Thinking

# 244
Да следя темичката    bouquet

# 245
Мога да препоръчам един на отец Пайсий, ателието му е съвсем малко, пада се почти като влизаш в италианската уличка, срещу входа на магазин Галинел.Много отзивчив, аз си слагах паднало камъче на подобен пръстен. Питай и сама прецени! Thinking
Този е малко скъпар, в Капана има едни стари майстори, аз съм много доволна от тях. Ателието им е на ул. Г. Бенковски срещу фотото се пада и гостилница Ася като ориентир

# 246
Здравейте!
Спешно се нуждая от телефонен номер на паспортна служба в Пловдив.
Този, който намирам в нета по цял ден дава заето. Непрекъснато!
Проблемът ми е следният. Имам подадени документи за издаване на задграничен паспорт за срок от 1м.
Трябва да е готов на 20-ти, но се оказа, че ще ми трябва най-късно до началото на следващата седмица. Исках спешно да ги питам, ако си доплатя, дали могат да ми ускорят издаването.
Не съм от Пловдив, иначе бих си проверила на място.
Описвам всичко това, защото е възможно някой да е компетентен и да ми помогне с отговор.
Благодаря!  bouquet

# 247
  • plovdiv
Здравейте!
Спешно се нуждая от телефонен номер на паспортна служба в Пловдив.
Този, който намирам в нета по цял ден дава заето. Непрекъснато!
Проблемът ми е следният. Имам подадени документи за издаване на задграничен паспорт за срок от 1м.
Трябва да е готов на 20-ти, но се оказа, че ще ми трябва най-късно до началото на следващата седмица. Исках спешно да ги питам, ако си доплатя, дали могат да ми ускорят издаването.
Не съм от Пловдив, иначе бих си проверила на място.
Описвам всичко това, защото е възможно някой да е компетентен и да ми помогне с отговор.
Благодаря!  bouquet
Аз имам тези двата - 932 856 и 932853, става въпрос за МВР на ул. Волга нали?

# 248
diangi, да, за там става въпрос. Сега ще опитам на първия номер, който си дала, защото вторият е нон-стоп зает. Благодаря ти!
П.С. Засега и там дава заето. Дано успея да се свържа по някакъв начин!

# 249
  • plovdiv
diangi, да, за там става въпрос. Сега ще опитам на първия номер, който си дала, защото вторият е нон-стоп зает. Благодаря ти!
П.С. Засега и там дава заето. Дано успея да се свържа по някакъв начин!
Намерих още два - 627 169 и 932002, те не са на паспортна служба, но те могат да те прехвърлят ако вдигнат, успех Hug

# 250
Calathea, ако имаш възможност да идеш на място, може да се окаже, че паспортът ти е готов. Аз, когато си сменях документите за последно, отидох след 1 месец, както си му е реда, но по датата на издаване разбрах, че всъщност са били готови, точно за 1 седмица след подаване на заявлението. Говоря за лична карта и международен паспорт.

# 251
  • Пловдив
Нашите паспорти също бяха готови за около една седмица, без да сме искали експресна поръчка.
Вероятността да си ги получите ако отидете на място е голяма.

# 252
  • Пловдив
имаме един фризер които се нуждае от поправка мисля че фреон му трябва .
Обаче нямам никаква идея каде да се обадя или колко ще ми струва .
И задължително трябва да се поправи на място защото няма как да го транспотираме.
И така мили съфорумки ако някоя познава добър халдилен техник който наистина ще ми
свърши работа ще съм много благодарна.

# 253
  • Пловдив
И задължително трябва да се поправи на място защото няма как да го транспотираме.
И така мили съфорумки ако някоя познава добър халдилен техник който наистина ще ми

Стоян Михов - 695559 и 0898244466

# 254

Познавам
След малко ще ти пратя телефона на ЛС
Майсторът е проверен в годините - и за хладилници, фризери и климатици
С моят мъж са завършили заедно хладилното училище преди години, обаче разликата в познанията и уменията им е от небето до земята.
Мъжът ми като го подкачам, все се оправдава, че практиката го е научила колегата.   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт