САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • В La Redoute и по света
E не се получава и това е! Пробвах ги всичките подред. 2-3 дадоха подарък, но не и БД. Да не би да са изтекли вече?
Ако имаш само продукти от Албанците, няма да ти хване безплатна доставка.
Добави нещо малко, имаше някакви кутийки за евро и нещо, за да получиш БД.

# 556
  • Пловдив
 #2gunfire 1000 пъти го обсъждахте това, ама аз пак си знам моето! #Cussing out Два часа излишни нерви!
Благодаря ви, момичета! newsm51

# 557
  • Пловдив
E не се получава и това е! Пробвах ги всичките подред. 2-3 дадоха подарък, но не и БД. Да не би да са изтекли вече?
при мен се ловят и 3-те кода Дора спайди и сешоара и дават безплатна доставка  сложи от евтините калъвки с лилавия знак       - ако са само от албанците с тази става  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324164329&doc … 2&Mode=Update

И при мен те се хващат.
Евче както винаги си ЗЛАТНА просто незнам какво бихме правили тук без теб,Уникорн,Бубето и ......Куражче къде се изгуби. По старо пишещите мами (как се изказах само .... Embarassed ) ще ме подкрепят ,че много липсва и мамаБ,Пепито и тя пише тук-там....Абе изобщо  .....БЛАГОДАРИМ ВИ

# 558
Хвана ми кода за безплатната доставка и сешоара Simple Smile Благодаря момичета!

# 559
 #Cussing out  Тия ххххх сега пуснаха количката, дето толкова я исках, като купих друга вече  Cry
Ама пък има други намалени стоки..вземам да се иззкушавам да купя някоя евтина кукла за 5 Е, да се чуди човек що ми е обаче още  Laughing
Ей на и БД дават до 14.12 Wink 58068 , но пък погледнах, че искат и над 49 Е покупка Crossing Arms
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=85baee65bbedd91357
има кодове, които дават БД+подаръче, но не намалят играчките, така че те са по на сметка, просто пробвайте Wink

# 560
Ето и обещаната публикация за това, как да прилагаме кодовете ефективно

Ще съм много благодарна на всички, които коментират, дали е полезна и ако нещо съм пропуснала, да споделите, за да мога да го добавя.  Hug

Приемем и критика разбира се Simple Smile

# 561
  • Варна
Чантичката Дора не е налична, не ми даде да пусна поръчка с нея... Sad Пак ще се сдобия със сешоар  Laughing...

Не видях код 58068 (може и да съм го пропуснала, че отдавна не съм влизала в темата Wink) - ето офертата. Peace

# 562
  • Пловдив

Ще съм много благодарна на всички, които коментират, дали е полезна и ако нещо съм пропуснала, да споделите, за да мога да го добавя.  Hug

Unicorn newsm51 супер полезна информация за начинаещи, а и не само  Mr. Green

Само не видях с огрооооомни букви да пише: като искаш да пазаруваш от албанците, прибави калъвка/кутия/ за такива патки като мен!  Mr. Green

# 563
  • София
Unicorn,   bouquet. Благодаря за труда. Сега отивам да си правя експерименти с кодчетата.  Laughing

# 564

Unicorn newsm51 супер полезна информация за начинаещи, а и не само  Mr. Green

Само не видях с огрооооомни букви да пише: като искаш да пазаруваш от албанците, прибави калъвка/кутия/ за такива патки като мен!  Mr. Green
Ох, насълзиха ми се очите от смях с теб Simple Smile  Joy Joy Joy Joy

Всъщност това съм го писала в другите публикации за ларедут, но може би е добре и в тази да го добавя, права си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 565
  • София
Аз почти само спам ще генерирам. Sad
Нещо май се поизлекувах, много ограничих поръчките от ларедута, да видим по намаленията как ще съм... май повече си падам по летните им дрешки, та може и затова да е (от електронните каталози вече набелязах някои неща Simple Smile))))))))

Unicorn, прочетох публикацията, въпреки че се имам за доста обиграна вече, но ми беше интересно да го прочета така систематизирано. На мен обикновено ми е трудно да обеснявам. Ти си се справила чудесно   bouquet  bouquet  bouquet
Сама една лека забележчица ако позволиш - пише се "акаунт" не "анаунт"

# 566
с код 34479 - дудуна от 26.11 получих зеленикаво-бронзовото яке 40/42, умалено, остава за дъщерята като порасне
може ли снимка

# 567
  • София
38075 -50% от предпочитан артикул от Дамско,Мъжко,Детско и Бельо.
До 31.12.09г.

# 568
Получавате ли още nike вместо дора?

# 569
Здравейте. И аз искам да поспамя малко и да се оплача. Възмутена съм от тия франсета.
Поръчките ми от 28.11.2009 г. с 2 комплекта чаршафи Шанхай пристигнаха току-що. Отварям ги и ми презря :
1. с код 34487 - дудунка 42/44 получавам отвратителен лъщящ тренч / а толкова я исках тая дудунка/
2. с код 36743 - поларче 38/40 получавам бежав сахар 42/44
Поларчето го поръчах специално за коледа за подарък за маминка. Бясна съм.

Общи условия

Активация на акаунт