Откъде си намирате кисело мляко, ама по- като "нашенското"? (САЩ)

• 22 786
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
Кюбит, беше ни питала за млякото на Traders' Joe. И според мен е нормална гъстота. Не е рядко, но не е и прекалено гъсто. И на вкус е доста добре.  Hug

# 76
Определено имаме различни критерии и вкус за мляко.  Crazy За мен консистенцията е като на гъст айрян и вкусът е далеч от "кисело мляко".
Блажка добре го рече за приятелите на вкус и цвят.  Wink

Запалихте ме с тоз' айрян с джоджен. Никога не съм опитвала. Но ще непременно. Звучи вкусно с кашкавалки.  Heart Eyes

# 77

да! с кашкавалки важи!  за млякото това според мен се реже с нож http://www.nancysyogurt.com/nancys_products/organic_whole_milk.php

# 78
so what?, това мляко и една приятелка много ми го хвали, но при нас го няма.  Confused
Но пак да си кажа, че Erivan от Whole Foods е страхотно.  Flutter

# 79
Запалихте ме с тоз' айрян с джоджен.

И да не намериш с джоджен, определено опитай поне plain (червената капачка) защото е невероятен! По-хубав е от купешките айряни които съм пила в България. Абе жесток е, не мога да му се нарадвам  Mr. Green

# 80
Звучи вкусно с кашкавалки.  Heart Eyes

А кашкавалки от къде  Crazy ? Малееей как ми се приядоха  Blush

# 81
Е как от къде бе, Клерче.  Laughing
Филийка хляб, мазваш масло, може и без, слагаш кашкавал, който харесваш и запичаш. Може да поръсиш с чубрица, червен пипер, шарена сол - каквото обичаш. Да ти е вкусно.  Hug

# 82
Ти на това ли казваш кашкавалки  Joy?  Аз за това и мисля

# 83
Аз пък за трето си мислех... Като "кренвиршка" но с кашкавал  Mr. Green Едно време в стола в училище ги имаше.

# 84
Клер, въобще не разпознавам какво е на снимката.  Rolling Eyes Кашкавалки за мен са си горните.  yes "Модерен" вариант са разни печива с бутер тесто и кашкавал.
Кренвиршка не знам какво е, но звучи ужасно.  Sick На нас явно не са ни давали такива.  Stop
Едно време се продаваха "кашкавалки", "принцеси" (с кайма) и "комбинирано" (с кайма и кашкавал). Това бяха "сандвичите". Тип бъргъри се появиха доста по-късно.

# 85
Ами Кюбит кашкавалката е като сиренката, ама с кашкавал...как да ти обясня  newsm78 . Тестена закуска, като милинката примерно, ама с кашкавал, или като Тутманик, с кашкавал. Няма нишо общо с многолистното тесто.
Кремвиршката не само звучи гадно, ами си е пълна гадост  ...

# 86
Стига сте ми плюли по кренвиршката  Laughing Надявах се че някой може да я разпознае, но май ще трябва да обясня. Значи, тестен триъгълник се увива около кренвирш и цялото се пече. Кренвирша само леко се подава в краищата, иначе е вътре в тестото. Става много вкусно, като питка с пълнеж от кренвирш. Бяха по 50ст. и също се консумираха с айрянче. Все още ли ви е гадно?  Mr. Green

# 87
Щом присъства кренвирш, няма как да не е гадно. Иначе аз прекрасно си ги спомням, обикновено ги правеха с развалени кренвирши  hahaha hahaha .

# 88
Е, сега. Едно време кренвиршите не бяха в такова трагично състояние. Когато бях малка бяха много хубави. Ядях кренвиршки почти всеки ден в голямото междучасие. Това че сега са отврат е друг въпрос...

# 89
Аз съм с Клер за кашкавалките, това за което Кюбит говори за мен си е сандвич с кашкавал, понякога наричан и принцеса. Дидтика ти вегетарианките се опитваш да убедиш  Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт