90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен. Аз днес съм на плодов ден.Но понеже от както родих съм малко скарана с плодовете та на обяд хапнах марулки. За после сигурно ще хапна кивинце. Аз вчера като се претеглих кантара ме искара 68 кг. Ще продължавам напред.
Айде приятен ден от мен.

Може ли да се ядат маслинки и в кой ден???

# 691
искам да ви попитам въпреки че пише че може  филийка хляб,ви  хапвате ли си  newsm78,мисля да я почвам и ми се вижда доста приятна та за затова си мисля,че много хубаво,не е на хубаво и не знам дали ще постигна добър резултат  Rolling Eyes

# 692
  • dobrich
Мона аз лично хапвам хляб само във въглехидратния ден.

# 693
Момичета,оплесках работата яко Embarassed ooooh! #2gunfire Добре си хапнах ,но пия някакви лекарства,че имам гинекологичен проблем,а те много дразнят стомаха,не ,че  си търся оправдание.Ако не ми беше плодов,няма проблем,но започнаха да ми треперят краката,а и сутринта като си изпих лекарствата имах много киселини.Мисля да я карам по ред диетата,но без плодов докато съм на лекарства.
Колкото до хляба и аз го ям само във въглехидратен.

# 694
Здравейте момичета  Hug
Днес ми е втори плодов и то успешен   newsm10 преборих себе си -с ваша помощ за което  newsm51 благодаря !!!
Миленка ,здравето е по важно,после ще продължиш.
Мона и аз ям хляб само във въглехидратния и тогава даже ми е гузно,свикнала съм от другите диети-без хляб и сладко и сега направо не мога да повярвам че е разрешено Simple Smile
Polinakoleva  ,Rali4ka  Hug

# 695
  • област Софийска
Момичета, виждам, че снимки искате, но, за съжаление, не съм се снимала преди, чак ме е яд. А и по принцип не обичам много-много да се снимам, хич не съм фотогенична. Но ви казвам, че който е стриктен, ще остане доволен от резултата. Аз също съм попрегрешавала отвреме-навреме, три месеца са това, няма как... Но и през ум не ми е минавало да се отказвам, продължавала съм право напред. И съм много доволна от себе си. За мен най-важното беше да стопя паласките, които най-ме дразнеха. Сега вече ги няма.
Всъщност, когато започнах диетата, никак не бях сигурна, че ще успея да я спазвам цели 90 дни. Ако знаех, че ще успея, може би щях да се снимам преди. Чак на мен ми е интересно да видя разликата, но е късно.

# 696
Аз ям хляб и през другите дни, но това не ми пречи да свалям, първия месец на кг свалих и на сантиметри, а сега незнам на килограми, но определено на см се сваля много.  Peace

# 697
  • TX
И аз днес бях плодова, режимна и доволна, но все още подута заради МЦ. Малко ми остана до края, но март пак съм тук.
Tea - fea споко моят е от споменатите като кофти, но ми показва точно толкова, колкото и медицинския при личната лекарка, ще си позволя да цитирам  добрият стар АЛФ "Всичко се произвежда, някъде в Китай за 60 цента, друг е въпроса колко ще заплатиш за него" тъй, че да не ти дреме.
а сега

# 698
Добър вечер момичета,аз не смея да пиша като чета колко много от вас са изкарали плодовият ден без проблем ,а аз се изложих бях на рожден ден #Cussing out  и си хапнах някой неща,но поне без сладко.Много ме е яд,че не си одържам на думата ,но такива събирания много ме изкушават. EmbarassedНо въпреки това мисля да не се отказвам.Лека вечер от мен. Hug

# 699
Добро утро фиданки!
За първи път да ми се случи да съм първа в темичката и да почерпя с кафе. Много съм доволна. Днес плодова и довечера на банкет, ммммммннннооогггоооо интересно.  Joy

и малка закуска:

# 700
Добро утро момичета.
rali44ка благодаря за закуската.
Днес на плодове , а утре на кантара.
Този ден ми е най лесен и най- малко прегрешения правя.

# 701
джоджо и аз съм като теб. В този ден съм най стриктна. Имам само два провалени напълно плодови, иначе всички са изрядни, за сметка на другите дни. Все нещо ми куца, но е било минимално.

# 702
Здравейте, мацки! Хайде малко по-ентусиазирано, май се среща пораженчески дух тук-там, аз въобще не съм пример за стриктност, както се вижда от предните постове, но поне не съм се отказала още! Тотално зациклих, но дано е временно, ако се постарая да повиша физическата активност, мисля, че ще потръгне, ама студенооо, не ми се върви пеша, мързелече е май, не друго  Tired. Хубав и отслабващ ден на всички!

# 703
  • България
ДОБРО УТРО!     продължавам да сам режимна,днес сам на бобови-маи ще са картофки с лук на фурна/тоя път ще изключа граха/.вечерята още не сам я измислила.хапнах 3-4мандаринки.  имаше запитване за хляба-аз го избягвам от няколко месеца.разрешен е в ваглехидратния ден,нетрябва да имате угризения.хубавото на тази диета е че всичко е разрешено.с нетърпение чакам утре да си хапна баклава!   усмихнат и отслабващ ден!!!  bouquet

# 704
Имам един въпрос:
В къщи получавате ли подкрепа?
Мъжът ми казва, че до сега съм отслабвала поне 100 пъти, и сега няма да е по различно.
Синът се усмихва ,само дъщерята е с мен.
Стриктно следи всеки ден и ми напомня.

Общи условия

Активация на акаунт