90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • dobrich
Добро утро! Раличка мерси за кафенцето!
Днес съм на въглехидрати и за обед ще си препека филийки на тостера с маргарин и малко маслинки.
Вечеря-тиквеник.
Хубав ден и стойте на топло ,че навън е дошъл Дядо Бахър Joy

# 706
джоджо,хич да не ти пука какво казва мъжа ти.той и моя ми се смееше,но когато свалих 10кг.му запуших устата.така ,че смело напред.  bouquet

# 707
Здравейте. Джоджо те мъжете не вярват, обаче като видят резултатите след това ги обхваща луда ревност.
Аз днес съм на белтъчен та ще хапна на обяд 3 яйца варени, сиренце и салатка от марулки. За вечеря все още не съм решила.
Приятен ден на всички.

# 708
Здравейте фиданки.rali44ка  благодаря за кафенцето аз след вчерашните прегрешения днес не ми се хапва.Но туко що закусих с портокал,а за обяд и вечеря не съм решила какво ще  бъде.Лек ден и много минусчета ви пожелавам. Hug

# 709
Джоджо, хич да не ти пука от забележките или незабележките  Wink на мъжа. Те хем гледат с насмешка, хем после ревнуват, че другите мъже ни удостояват с внимание. Пък и те мъжете са по-несигурни и безволеви от нас. Моя пробва да е на диета с мен и се отказа на 2-рия ден, пробва да спортува с мен и се тръшна след 2 упражнения, да не говорим, че заедно спирахме цигарите и той запали на 2-рия час, а аз вече 11 месеца съм въздържател /с няколко прегрешения като прекаля с алкохола, ама аз май съм си по прегрешенията  Joy/. Та така, вярвам, че ще му натриеш носа като станеш супер фиданка!!!

# 710
здравейте, и аз се включвам при вас, 5-ти ден ми е днес и съм -1.5кг...имам да свалям окло 10, вече около 8, целта ми е 55 сега съм 63,5..успех на всички

# 711
Джоджо,моят мъж в началото само мрънкаше "За какво ти е сега тази диета ,аз си те харесвам и така ,страх ме е да не се разболееш...и т.н." обаче сега след месец време и -7кг не казва нищо вече. Има два варианта -или му харесва промяната  Whistling или е разбрал че с мене не се излиза на глава  Crossing Arms
innersmiley добре дошла мила,лесно е ще видиш welcome
brawneye и аз съм белтъчна днес,на обяд ядох наденица и салата ,за довечера съм предвидила яйца
Днес много вяло в темата ....петък е

# 712
Аз пак се присъединявам към вас...
Този път обаче ходя и на фитнес 3 пъти седмично. Само се притеснявам да не ми се превърнат сланинките в мускули, че ще бъде грозно...

Днес ядох в 2 часа яйца по панагюрски, но без олио и червен пипер. Мисля сега да хапна малко кисело мляко (4 часа минаха) и в 8 нещо съвсем малко ще вечерям и от утре ще съм по-стриктна. Дали е много лошо това, което напарвих днес с яденето?

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:40 от scizero

# 713
Още ли те измъчват трите килограма повече? Laughing Hug

# 714
Не мога да се примиря и това е Mr. Green
При теб как върви?  Hug

# 715
  • България
джоджо според мен няма значение да ли те подкрепят у дома или те гледат с недоверие.е понякога домашните имат право особенно след няколко провалени диети и постоянно мранкане-колко сам дебела!!!важно е ние самите да имаме вяра в себе си и да успеем   bouquet.за сега мисля че се получава-претесняваме само коледното угощение!!!

# 716
# 717
  • TX
Добро утро
Ели  Hug много ти благодаря за кафенцето и закуската душо  Hug 
А от мен да Ви кажа в сутринта Честит първи сняг поне за нас и д докладвам, че е време за отслабване

Днес съм бобова на боб

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 08:39 от Murka

# 718
добро утро и от мен момичета Hug Ели  благодаря за кафето и закуската smile3525 при нас е някакъв адски студ, Tiredпожелавам ви да си седите на топличко Hug аз сега пия топла вода след това ще хапна портокали,а за после не знам още newsm78 хубава събота и неделя ви пожелавам на всички newsm51

# 719
Здравейте и от мен. При нас вали дъжд и е гадно защото съм болна. Благодаря за кафенцето.
scizero , бих ти препоръчала щом ходиш на фитнес да наблегнеш на по-малко тежести с повече повторения, след като не искаш сланинките да се превърнат в мускули. Също така преди всяка тренировка 30 мин. пре ди това испиваш 2 капсули L-KARNITIN. Успехът със свалянето на килограмите ти е в кърпа вързан. Споделям от личен опит. Тежестите се увеличават постепенно.
Аз днес съм на ориз цял ден.
Айде хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт