90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
brawneye, Л-карнитин мога да си купя от аптеката без рецепти и такива неща, нали?
И още един въпрос. Имам да свалям само 3-4 кг, 2 капсули ли да пия или по-малко? Simple Smile
Благодаря ти за съвета  Hug

# 721
2 капсулки преди тренировка. Да от аптеката също може, но аз си го купувах от фитнес -залата за по сигурно. По неже в аптеките не знам кой ги произвежда, а във фитнеса знаят за какво става въпрос.

# 722
  • България
Момичета открих топлата вода #Cussing out-не си правете любимия сладкиш у дома,дори и да е деетичен за въглехидратния  ден!тая баклава е единственото сладко нещо което ме изкушава.да бях поне я направила с подсладител..... newsm78е успокоението е че сам все пак режимна....Честит първи сняг!!! Nature Snowman

# 723
здравей те момичета Hug Hug Hug
честит първи сняг Nature Snowman
 аз днес съм на плодове
аз защо немога да отслабна  Embarassedвече цял месец съм на тази диета,2-3 пъти дасъм преграшила noза този период,от началото смъкнах-2кг първата седмица и това,не мърдат тези кг и не мърдат #Cussing outднес се качих на кантара с мисълта че ще има спат на кг ми  smile3518,а то какво Shocked +1кг ужас намразих го кантара  smile3515идишими да счупя кантара

# 724
привет момичета и от мен Hug
честит първи сняг на всички Nature Snowman
на тези който не свалят ще кажа не се отказвайте грам по грам става килограм  Peace

# 725
здравейте дами,аз от два дни зарязах малко диетата,нещо ме прихвана и ме налегна един глад,искам да питам друго:свалих си били бланкс,обаче гледам играят с едни ластици,вие откъде си ги купувате,аз досега играя по упражненията на синди крауфорд,но сега ще играя тае бо.

# 726
  • TX
zubkaластици такива има по спортните магазини виждала съм в сайта и магазина на фулмакс, но  Това с ластиците е малко по сложничко и е по скоро демонстрационно. Аз също първо си дръпнах него и след това Тае-бо аеробика пак е на Били, по е приятна не е тежка и имам одобрение за нея  (братовчедка ми води тае -бо преди време и е веща) Успех и добре дошла в Скок компанията и запомни винаги стегнато дупе и корем  Hug

# 727
  • България
enii не се отчаиваи така.нали знаеш че много зависи с колко килограма стартираш.ако са малко към 60кг се сваля по бавно и трудно.поне при мен е така независимо каква диета започвам.сега за 12 дни/старт57.200кг/сам смъкнала около 2кг,но виждам че диетата действа и е много лесна за спазване,няма никакви забранени храни.трябва да сме по упорити.аз лично не се тегля всеки ден за да не рухна ако не харесам резултата.правя го след плодовия ден които никак не ме затруднява,даже ми е любим.малко ми е трудно да спазвам часовета между храненията.закуска към 9.30ч,обяд 13ч и вечеря 18-19ч.в спорта хич ме няма,мързел голям!сега метнах една тиква да се пече за плодовия утре,имам и кило мандарини.понеделник сутрин сам на кантара,дано не си проличи хапването на баклавата!  bouquet

# 728
Доро утро момичета,хайде на кафе

Не мога да спя от нетърпение ,че днс ми е въглехидратен  Joy
Нещо задържам  Confused не мърдам цяла седмица вече , но затова пък настроението е на шест и не губя стимул !
Някой май трябва да пусне нова тема вече  newsm78

# 729
Добро утро и от мен.Хайде и аз да ви предложа по кафе..Боже,не е истина какъв студ е навън.Не ми се излизаше из под юргана,ама не би.Лек и отслабващ ден ви желая на всички и да си стоите на топло. Hug Hug Hug

# 730
  • TX
gargamel   Hugи bariksto  Hug Благодаря за кафенцето от мен режимна закусчица
Днес ми е въглехидратен и съм спретнала спаначен крокодил  Wink
Нещо много вяло тази седмица, надявам се да не сте прегрешавали и затова да етака.
Моят край се види ама март тук пак , а през другото време ще ми е насочето храненето към тези часове , тази закуска и тези групи храни
Лека и отслабваща неделя

# 731
  • България
 baloniдобро утро!   kaffeetrmker_2много плодове и много сняг!!!   отслабващ ден ви желая!!!

# 732
Murka кога свършваш всъщност?  Колко свали за целия период?

# 733
Добър ден!Аз сега ставам и за подарък са ни спрели водата и ми стана едно весело. #Cussing out
Приятен уикенд!  bouquet

# 734
Здравйте фиданки!
Аз съм режимна и съм тук, разбира се къде без мене.  bowuu
Днес съм варива, мисля да направя ориз с картофи на фурната, но мисля да е поотделно. Трябва да има нещо различно, защото ще ме изгонят от вкъщи.
Не можем да изпишем темата от 2 дни. Защо така, къде са всички?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт