90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Незнам как успявате да готвите за семействата си и да спазвате диетата. Аз започнах да им купувам готова храна, защото докато готвя съм пред прпадък от миризмата. Иначе докато ядат гледам да изчезна от стаята-много съм сладокуса и трудно устоявам на изкушенията, но все още се справям.

# 121
.... Аз ги направих за домашните защото ми остана тесто от въглехидратния ден. Та да се оплача от вчера ги гледам и много ги обичам  ooooh! и да се похваля -не съм ги опитала  smile3505

Ето затова имаш такъв страхотен резултат Simple Smile
Видях ти снимките в другата тема Simple Smile Няма ли да се похвалиш и тук и да окуражиш всички нас  Hug
Надявам се,че не се сърдиш,че те издадох  Blush

# 122
Лелеее,страшни сте ,кога успяхте да изпишете толкова не мога да ви изчета #Crazy #Crazy.Много новички гледам welcomeна правилното място сте.Аз да ви кажа се зарибих с някаква ферма и ресторант във фейсбук и цял ден това правя ,хубавото поне е ,че не мисля за храна.Ама като децата на игрички си играя Joy                                       Полинче,каква е тази вода,ако се продава с мускулите- да пием само от нея Joy Joy Joy

# 123
.... Аз ги направих за домашните защото ми остана тесто от въглехидратния ден. Та да се оплача от вчера ги гледам и много ги обичам  ooooh! и да се похваля -не съм ги опитала  smile3505

Ето затова имаш такъв страхотен резултат Simple Smile
Видях ти снимките в другата тема Simple Smile Няма ли да се похвалиш и тук и да окуражиш всички нас  Hug
Надявам се,че не се сърдиш,че те издадох  Blush

Ами да се похваля,много си се радвам  Embarassed

На първата съм 87кг а на втората 76

# 124
# 125
момичета здравейте,искам да попитам какво готвите за втория бобов ден,нещо по бързо и лесно ако може,как се справяте с диетата като сте на работа по цял ден?благодаря предварително

# 126
bariksto  браво страхотен резултат.  bouquet
zubka  - може ориз със зеленчуци ,  картофи , може леща ,  може боб , царевица , грах. Незнам обаче на работа колко ще ти е удобно да ги ядеш. newsm78

# 127
@zubka

Запържваш една глава лук в малко олио, като стане готов, изсипваш 1 1/2 ч.ч. вода и изчакваш да заври, изсипваш 1 чаша измит ориз, намаляваш котлона, за да не прегори. Слагаш капака на съда и оставяш 5-10-15 минути, колкото се наложи, за да поеме ориза водата. Проверяваш дали е готово с опитване от най- горната част. Става много вкусно, вкъщи е една от универсалните рецепти Grinning Можеш да си го носиш в кутийка и да го ядеш на работа, удобно е, аз съм го правила.  Peace

На 1 чаша ориз се слага 1 и малко по- малко от половината чаши вода
на 2 чаши ориз се слагат 2 и малко повече от половината чаши вода

А можеш и да хапваш консерви царевица. Или червен боб.
Можеш също да си запечеш малко червен боб от консерва с ориз и разни подправки, също е вкусно.
Или печени картофи с подправки и царевичка  Peace

ПП: Гладна съм и въображението ми се развихри Mr. Green

# 128
момичета, а картофите към кой ден спадат?

# 129
Картофите са във втория ден - към варивата.

# 130
Tea-fea,Milena80,Gabriel2благодаря ви.Голям стимул ми бяха снимките преди и сега ,най-после доживях и аз да имам снимки от "преди" Сега имам въпросче-29 ми ден водният се пада на 6 декември Никулден.Та въпросчето ми е дали може да си направя предния ден плодовия на воден та да си празнувам със семейството на Никулден? Да се повайкам и друго мисля да отказвам цигарите-отново  Confused притеснението ми е ,че лятото като ги спрях за две седмици въпреки ,че се ограничавах качих 2кг  ooooh! пък от друга страна не ми се дават толкова пари за тия цигари,сега като ги и вдигнат....но пък и килограмите ...така трудно си ги свалям . Е какво да правя?

# 131
bariksto - за цигарите и аз се замислям сериозно. Направих грешката да не ги спра по време на диетата Confused , ако можеш  ги спри докато тече диетата ..Така според мен няма да качиш .

# 132
bariksto прекланям ти се браво  Hug

# 133
  • област Софийска
bariksto , браво, впечатляващ резултат  smile3501 А цигарите ги спри най-добре. Аз от две години не пуша и се радвам. Че като гледам как скачат цените им...

# 134
bariksto прекланям ти се браво  Hug
Оооо Ели,моля те   Blush ,след твоя резултат...всичко друго е.... Като показах на дъщеря си твоите снимки и тя каза "Не може да бъде" Но аз знам че може!

рина благодаря   bouquet Само им се каня на тия цигари ама... #2gunfire колко работи мога да си купя с парите дето ги давам...яд ме е. Мисля да включа спорт в режима си ,че досега все ме мързи и да пробвам отново,пък дано успея и дано спорта помогне да не качвам кг.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 20:44 от bariksto

Общи условия

Активация на акаунт