Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, търси се консултант за магазина на Кадемлия. Ако има желаещи--на лични.
tv
.................
Аз,Аз ....хехе ,че имам толкова информация за споделяне  Joy

# 16
Момичета, търси се консултант за магазина на Кадемлия. Ако има желаещи--на лични.

Това защо? Може би защото тооолко ги "похвалихме" тука, че са рашили най-накрая да променят отношението  Twisted Evil

Бамбинче, тази първата си я познах, че е моя отдалече  Blush  Толкова ми се е прияло сладко от едно известно време, че се ограничавам с влизането тука, защото после ходя до магазина и си купувам готова торта  Crazy  Пък все пак трябва малко линията да гледам, че нема да ме хване ножа кат ме кълцат  ooooh!

Което ме подсеща, че пак така с влизането тука и облизването, отидох до Фантастико и о, торти на "Двете Фукли" по 600 гр за 10-тина лева. Кака веднага си купува торта "Брюле" защото й потичат лигите и се прибирам у дома само, за да открия, че в това маслено нещо дето си закупих няма никакво, ама никакво брюле .....

# 17
Момичета, помощ! Опитах се да направя аmerican icing, но като прибавих допълнително мляко, ми се пресече (или нещо подобно Thinking). Появиха се някакви дребни парцалчета. Случвало ли ви се е нещо подобно и може ли по някакъв начин да се оправи newsm78

# 18
Bambinkamalinka , да е живо и здраво бебенцето!Много сладка тортичка!

Сребърен облак , честито на принцесите!Макар и домашна торта,по-вкусна от мамината няма!

stasi76 , много красива и елегантна!

И от мен две...

Пепи,бързо оздравяване.Нещо не можем да се нацелим с теб...първо ние -болни,сега -вие...Че май трябваше да те разтоваря от боички...   

# 19
bambinkamalinka,много детайли по тортата,ли4и си 4е си вложила 4увство  bouquet
Сребърен облак,да ти е жива и здрава малката помощни4ка :love:4акаме следващата торта
Стаси,какво да кажа ..суперр  bouquet
Пепи,то ве4е доста банално,но какво да  каже 4овек за твоите красоти..изпипано,4исто,красивоо..  bouquet
Ван4е,Ван4е,при теб пак е затишие пред буря,кой знае какви 4удеса пак гласиш Heart Eyes

тук има снимки на изрязаните блатове,може да са полезни на някой http://patriyani.snimka.bg/hobby/relaxs.351093.16089473

# 20
  • Бургас
Много ннова тази тема Laughing Записвам се да ви следя Grinning

# 21
Стаси ,много чаровна торта Hug
Сребърен облак  bouquet
Бамбинка ,чудесна идея  Hug
Красимира ,двете торти са много красиви  bouquet
Патрияни ,от сърце ти благодаря,кабриото е супер Hug

# 22
Имайте милост ...станах разногледааа...

Сребърен облак....честито завръщане! И да споделяш повече хубави торти с нас.

Пепи
, страхотни са ти тортите, а тази с кучето е много интересна.

Партияни, пак интересно кабрио, с клоун вътре. Страхотно е!

Bambinkamalinka много вкусна Династия. Добре че си ти, явно сладкото е спомогнало за бързото раждане на дъщеричката.

Ай-ай, хубав щърк, не се притеснявай за целулита.

Имам питанка - трябва да направя торта "Баскет" или нещо от тоя сорт. Идея как се свързва това?[/b] НЕ съм я правила аз! Това е пример.

Имам предположение че се прави в две отделни купи, които се покриват отделно и се свързват след това помежду си? newsm78
Но на снимката виждам подложка?

Моля за разяснение от по-можещите и знаещите   chef bowuu

# 23
  • Vaudreuil Canada
Дарилка правиш си две торти полукълба - едната торта стъпва на тясната си част набучваш си подпорки в нея и върху тях слагаш подложка изрязана с диаметър широката част след това отгоре обръщаш втората торта (можеш и да си сложиш подложката под втората торта и с нея да пренесеш тортата - както ти е по-удобно) - така няма да сляга много топката. Покриваш наведнъж с по-жилаво покритие - аз кръгли работи само с ММФ съм покривала защото най-добре се прибира отдолу на тясната част. Релефа явно ще се прави след покриването.

# 24
Аз това съм си записала, че е тестото на Нелка:
1с.л. желатин
3с.л. вода
2с.л. лимонов сок
1ч.л. глюкоза
+/- 500гр пудра захар

# 25
добре де, тази баскетболната топка, тази торта която е отдолу за основа, няма ли да поддаде, на горната, и как да е направена 4е да не се дефермира, дори и да няма горната и част, тя нене стабилна основа?
 newsm78

# 26
  • Vaudreuil Canada
azals топките са си много стабилни торти а и тази е с толкова блат че няма страшно да поддаде. За предизвикателство сезони правих снежен човек (снимки има в подписа ми) - там са две топки една върху друга и бяха много стабилни, но леко се сплескаха точно защото не сложих междинна подложка вътре в топките а само между двете топки.

Дарилка в последното предизвикателство Аталанта беше правила тиква на този принцип с вътрешната подложка.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 20:04 от shemet_neveroiaten

# 27
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР НАТУРАЛЕН - ПО 2.75 ЛВ. ЗА 1 КГ.
1 КГ./ОП. КУВЕРТЮР ДЕЛИКАТ - ПО 3.70 ЛВ. ЗА 1 КГ.
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР МЛЕЧЕН - ПО 2.45 ЛВ. ЗА 1 КГ.
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР БЯЛ - ПО 2.25 ЛВ. ЗА 1 КГ.
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР КАФЯВ - ПО 2.55 ЛВ. ЗА 1 КГ.

моля помогнете какв ае разликата в тези видове шоколади
аз ми трявба за крем ганаш, и ми трябва 5 кг
кои купувате вие и защо?
мерси много

# 28
  • София
Успях да прегледам пропуснатите страници от предната тема, тук също, но да коментирам не се наемам. Confused

Рая, само да те похваля за студения порцелан, че и там, ако ида да изчитам, няма да стане и утре - много са гладко изработени цветята. Поздравления! Торти ми липсват от тебе, въпреки, че показа 2. Черната роза е много смела украса, а герберите са безспорни, защо се колебаеш?

Албенче, какво стана с РА. Тази много нежна сватбена торта беше целта, нали - какво е в крайна сметка шприцованото по нея? (Не са ми достатъчно големи снимките, за да видя по-добре)

# 29
моля помогнете какв ае разликата в тези видове шоколади
аз ми трявба за крем ганаш, и ми трябва 5 кг
кои купувате вие и защо?
мерси много
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР МЛЕЧЕН - ПО 2.45 ЛВ. ЗА 1 КГ.
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР КАФЯВ - ПО 2.55 ЛВ. ЗА 1 КГ.
5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР НАТУРАЛЕН - ПО 2.75 ЛВ. ЗА 1 КГ.
1 КГ./ОП. КУВЕРТЮР ДЕЛИКАТ - ПО 3.70 ЛВ. ЗА 1 КГ.

5 КГ./ОП. КУВЕРТЮР БЯЛ - ПО 2.25 ЛВ. ЗА 1 КГ.

Подредих ти ги по горчивина. Аз предпочитам Деликата. Най-горчив и ароматен е. И става почти черен.
patriyani - Невероятна изработка!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт