Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

  • 91 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 81
някой трие ли ми картинката с ножа в двата форума или.....(може би заради пикселите newsm78)казвайте ми за да се поправям

Не знам как си мислиш, че може да видим картинката ти, която е в abv пощата ти  newsm78


Качи я някъде другаде. Например в http://www.radikal.ru/ или http://prikachi.com/, че не искат регистрация
Много съм проста,от бързане не се съобразих Sick мерси пепи

# 31
  • Мнения: 81
...а знаете ли кой ще напуска от магазина на ул.Кадемлия newsm78 Rolling Eyes

# 32
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
...а знаете ли кой ще напуска от магазина на ул.Кадемлия newsm78 Rolling Eyes

Едва ли ще са собствениците му за съжаление  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 33
  • Мнения: 310
......да попитам момичета,купих си този нож (за ролки като от "Неделя")мисълта ми е какъв кувертюр трябва да ползвам и на каква температура да бъде той.Пробвах с шварцтау или нещо таква беше ,но не стана на ролка Embarassed

Не виждам снимката, но предполагам за какво говориш.
Шоколада трябва да е по-мек.В една сладкарница използват Carmen http://www.novagel.org/index.php?page=products&oid=81&cat=2&lang=bg Направо си стържеш от блокчето кувертюр, не е необходимо да го загряваш.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 05:26 от Бобсито

# 34
  • Мнения: 818


Бамбинче, тази първата си я познах, че е моя отдалече  Blush 

Аха ,твоя е,хапни си сладко,само внимавай,че кумицата като изяде 1/2 торта и получи разкритие,а като гледам на тебе още ти е рано Laughing

Сори за спама

# 35
  • Мнения: 2 185
 Joy Joy Joy Е това с обявата за Кадемлия е майтапът на месеца  hahaha

# 36
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
Joy Joy Joy Е това с обявата за Кадемлия е майтапът на месеца  hahaha

Ъхъ ... аматьорки такива ...   hahaha hahaha

# 37
  • Мнения: 1 329
Шемет, благодаря много за съдействието. Мисля че те разбрах, сега трябва да взема и да се справя със ситуацията.

Азалас, ако искаш можем да си делнем тоя кувертюр, бих взела 2 кг от Деликата. Ако ти е в повече  Laughing

Фиолеткеее, ти ша "държиш" че имаш още времеее...ще ти направим и на теб една Династия, споко  Laughing

# 38
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
Дарилка само ще те посъветвам да разточваш дебело както е на картинката - аз винаги разточвам много тънко и релефа си личи твърде много а и по-добре се прибира тестото като е дебело разточено.

# 39
  • Мнения: 634
Диме ,да получи се роял айсинтът.Всички шприцовани орнаменти са от него ,а отгоре точно под статуетката се вижда много доре.Имам още доста и днес ако остана малко свободна смятам да направя някоя пеперуда .Доволна съм от резултата ,прибавях пудра докато предцених ,че става за шприцоване.

# 40
  • Мнения: 1 173
 Една спайдърска глава ...снимката е ужасна  ooooh! .Оказа се че не съм добър паяк - мрежата я развалях 2 пъти .

 http://raya1979.multiply.com/photos/album/1/1

# 41
  • Мнения: 289
Здравейте!И аз да се запша в новата тема с втората ми торта,но нещо ме е срам да си я покажа.Такав провал няма.Първата беше сто пъти по добре.Работих с шоколадовото тесто на ванчето.От натурален шоколад чаршаф-беше  толкова твърдо,че сега имам мазоли.Загрявах го и за 2 сек пак камък и се начупи при слаганто.Ужас.От млечен шоколад нищо не стана въобще не се стегна и се лепеше ужасно и нищо неможеше да се прави.Сложих го в хладилника,но както започнех да го пипам и ми се разтапяше в ръцете.От белия шоколад май стана най добро тесто.Абе пак ми се лигавеше и ми бягаше но се разточваше нормално що годе.Несмятам да загрозявам темата затова живи здрави ще ви покажа другия път третат торта.

# 42
  • Мнения: 79
Здравейте и от мен!И аз не съм писала отдавна.
Рая , Спайдърмена е готин.
Назад имаше и много други красоти , но няма да изброявам.Всички сте майсторки!  Peace
Аз имам да показвам три тортички.Първата е Татяна - за домашна консумация.А другите бяха по повод рожденни дни.







Тази седмица ще се боря с една двуетажна.Дано да се справя.Мисля да я направя с ганаш с бял шоколад.По-точно с бял кувертюр.МОЛЯ , някой който е правил да ми каже на 1 литър сметана 1 кг кувертюр много ли е или малко?А ако смеся кувертюра със бял шоколад LZ?Благодаря предварително!
Лек ден на всички!  bouquet
И продължавайте да творите такива красоти!

# 43
  • Ловеч
  • Мнения: 119
ИСКРА smile3501,ясно е ще ти идвам май на гости.

# 44
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Исе, красиви тортички   bouquet

Пати, твояа кола е невероятна.

Красимира, мисля че под чаршафа трябва да се опитваш тората да е по- гладичка. Така ще има по - ерфектен вид тортата  bouquet
По заглаждането, Пепи и Албенка могат един семинар да ни спретнат   chef

Дарилика, топката ми спря дъха, в първия момент помислих че е твоя...

stasi76, твоята тортичка, ми изглежда позната Wink Готино копие!

Облак, прави по - често торти и даай на децата да тренират. То се видя че си изменничка, но имаш смяна, която може да е по - сериозна от теб  hahaha Ама покажи и триизмерното пони де  Whistling

Аз сега да си покажа двете нищо особени торти. И двете са с вафлена корчка.  Confused Embarassed
Два дниправих шоколадова апликция на Блуум и ставаше готина. Нооо вчера я напекло слънцето и само като я пипнах цлата се натроши, от яд я хвълих  боклука..... и отидох да разпечатам корички  #Puppy dog

Но пък прдобих опит с тях. Под такава коричка на е добре да има сметана + фарситура или само сметана. Картинката се сбръчква като дърта баба.
Под по - малката торта имам маслен крем. Като метнах картинката тя седеше някак суха, но опъната. Много е важно да е почти идеално гладко под картинките, за да не се гърчат допълнително. Важно е и под артинките да нямавъздух. Лепят се като тапети  Mr. Green
Днес тортата с маслото зглежда перектно. Картинката е опъната и готина, а другата ако се вгледа човек е набръчкана като бабишкерка. Ако увеличите снимките ще видите. Та това е от мен. Провалих се почти, о змазах с коричките  Mr. Green




Общи условия

Активация на акаунт