Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте и от мен
отново  сте сътворили невероятни торти   bouquet
Буболинка-бонбониерата ти е съвършенна  Hug
Пепи-дано детенцето ти по-скоро се оправи - а тортичката ти носи приятно коледно настроение  Laughing
както и тортичките на Ванчето- са страхотни  bouquet
но добре  е че има таланти като вас та такива като мен да има от кого да се учат   bouquet
аз днес пак съм на вълна кошница -която подарих на благотворителен търг в помощ на нуждаещи се хора

в момента правя и една коледна но ще я снимам утре на дневна светлина че с телефона не стават хубави снимки-макар че не съм никак доволна от заглаждането- толкова момичета притеснявах с въпрос за заглаждането но нещо не се получава както  трябва а може би трябва време

# 616
Бубе, страхотна ти е тортата както винаги. Картичката с маркер ли надписва?Голяма врътня е било и направата на самите бонбони, но се е получило уникално добре. Капака картон ли е?
Бетина, поздравления за кошницата. Много е красива. И много благодородно от твоя страна да зарадваш хората по този начин. Браво на теб.

Момичета, желая ви весели празници изпълнени с много песни, танци, добро настроение и сладки моменти.   newsm57 santa2
Аз изчезвам и ще съм без интернет доста време, така че към НГ ще се появя.  txtloves

# 617
  • София
Момичета пак сте във вихъра си CrazyМного красиви торти видях,Браво на Вас HugБубулинка бонбониерата е страхотна както и другите тортички(какво е покритието Wink)Ванче дядо Коледа е невероятно реалистичен,лилавата тортичка е много нежна(много обичам този цвят),кво не и харесваш на колата newsm78Огледалата ги забелязах,но преди да прочета поста си помислих,че е търсен ефект Laughing.Пепи,разбирам защо си нямала вдъхновение за торти.Скорошно оздравяване на детенце PeaceТортата е много сладурска.Патрияни каква е тортата с дядо Мраз,а и самия той с впряга си от какво е?Да се отчетеш и с първоачалния замисъл на двуетажната торта Mr. Green.Бетина много красива пролетна кошничка.bicho malo уцелила си коледния дух HugВидях и една страхотна китара мисля,че беше на Ели(извинявам се ,ако съм сгрешила Embarassed)направо ми идва да засвиря на нея CrazyЕдни много сладурски подаръчета на Жени.Виолетката много добре си се справила HugЧудя ти се как си се навила да направиш не една,а цели 2 торти,като знам колко време ми отнема на мен ooooh!,хем не съм в воето положение.Албенка туитито е много "духовито"-няма крачета(в кръга на шегата)Аз съм замислила един трансфер за новогодишната торта,ще се отчета догодина Whistling
Весели празници,изпълнени с много радост и хубави емоции!!!

# 618
тортата за детската градина,а красотите ви ще коментирам по късно

# 619
  • София
Страхотни коледни, а и не само, торти:)

Ванче, брадата на Дядо Коледа е страхотна!
Бубе, много красиви панделки правиш!
Пепи, почини си, ще чакаме нови красоти след НГ:) Дано детенцето не ти създава ядове по празниците и да сте здрави и спокойни!
Пати, къде са подаръците на Дядо Коледа? Но пък е толкова мило старче:)
Бети, то при тези коледни Т, може и цветя да се появят:) Красиви гербери!

Светли празници, момичета!

# 620
  • София
Bubolinkata, чудесна е! Заоблените ръбчета на кутията ме озадачиха - от какво е правена? Истинска кутия ли е или е друг номера?

Весела Коледа на всчики ви! Пожелавам ви много време и вдъхновение за тортоправене!

# 621
  • София
Ех, оставихте ме безмълвна!...  bouquet
От мнооооого време не съм се вясвала и влязох, за да ви поздравя за празниците, но красотите са толкова много, че не се въздържах!
Аплодисменти за невероятните колекции на Бубето, Ванчето, Патрияни, Албенка, Жени, Гушанка, за коледното настроение, което създават тортите на Дими, Пепи, Бичо Мало, за нежните творения на Хрисив и Блю, за перфектната китара на Ели, за веселата торта на Шеметчето, за чудесната кошница на Бетина. Специални поздравления за героизма на Violetblue.  bouquet

Пожелавам на всички една Коледа, изпълнена с много любов, весело настроение и топлина!

# 622
Момичета,пак чудни торти....Гушанка,направо удоволствие за очите....Ванче,Дядо Мраз е станал убийствен....И тъй като се вижда,че си "гъста" с мразовците,кажи да мине някой и през нас,че всички надежди за тая година почти ми умряха.... Rolling EyesДими,много нестандартно мислене бе,или украсата или вътре ще е нещо "изкелиферчено"-де да имах една стотна от фантазията ти....Дай малко на заем.. ConfusedВиолете блу,живот и здраве,ще имаш много време да си мажеш и покриваш тортите права.... LaughingПатрияни,хич не ми се видя претупана коледната торта,носи много настроение. Азалс,какви жалки опити,бе,тогава моят албум как да се казва....... Mr. Green
И аз един въпрос и бягам,ще чета чак след коледа...Може да направя една торта,не съм сигурна дали ще ми стигне време и сили,щото по празниците съм с доста заета,но все пак ако реша,как да направя тортата да изглежда като покрита със сняг newsm78 Май не искам роял айсинг,щото ще ядат и деца,а с тия сурови белтъци...Направила съм къщичка и мисля да я цопна отгоре,тя пък доста голяма стана....Но както и да е,как да направя снежна торта...?????
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛА КОЛЕДА,ЗДРАВЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАДВАТЕ ВСИЧКИ С ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА,КОИТО ТВОРИТЕ.  bouquet

# 623
  • у дома
Дарилка, 4-те птички трябваше видимо да са "захапали" 4-те краища на "пелерината", "чаршафа" или какво и да е там, все едно носят бебето Simple Smile но не ми се получи  Mr. Green
eli_c, с MamaMargo сте се справили страхотно  Hug сега остава и тя сама да се похвали  Mr. Green
bubolinkata, за твоите творби думи нямам  Shocked  Hug van444eto и трите торти ми харесват, ама този дедо Коледа, ли, дедо Мраз ли, много нежен, беееее  Laughing благодарЪ за критиката  Hug

Весела и Приказна Коледа, мадами  Hug  bouquet

# 624
  • Варна, морето и сините вълни!
Мили дами, Весела Коледа!!

Не мога много да коментирам, защото като Баба Яга съм яхнала метлата!
Пати, много готина торта!

Ванче, дядо Коледа е върха, чакаме подробности!

betina33 хубава цветна кошничка!

bubolinkata, перфектна както винаги!

Пепи, бързо оздравяване на детенце! Микитата са голеи сладури!

Ето я моята торта за училищното парти!
и цък

# 625
  • София
Бетина - кошницата е страхотна, а жестът - много благороден.
Патрияни - много весела и зимна торта. Възхищавам се и на таланта, и на неуморния ти дух да твориш.
Мимито - много весела и снежна! Фигурките от захарно тесто ли са? Как ги закрепи върху тортата?
Момичета, голямо мерси за хубавите думи по мой адрес. И да отговоря на няколкото питания:
- картичката я надписвах с маркер, малко криви ми станаха "редовете", но принципно пиша с ляв наклон и десният ме затрудни
- покритието е фондан на Пик-ко (вече само с него работя, да е жива и здрава Женик, че ме открехна)
- капакът е също от фондан, разточих го върху силиконовото килимче с орнаменти, после го оформих като капак върху истински картонен капак, обвит във алуминиево фолио, за да не залепне и оставих да съхне. После с тънка четка и черна боя повторих орнаментите - голяма играчка и доста трудно се оказа, особено при по-вдлъбнатите участъци, но все пак се получи сравнително добре. Като изсъхна го обърнах да изсъхне и от вътрешната страна.
- самата торта отстрани измазах с маслен крем и облепих с ленти от фондан. Ширината им беше със сантиметър по-голяма от височената на тортата, за да мога да подгъна горния край и да се получи този по-дебел ръб.

# 626
  • ВАРНА морето сините вълни
благодаря момичета за хубавите думи  Laughing
ето я моята коледна торта-има още какво да уча но горе долу съм доволна

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

# 627
  • Варна, морето и сините вълни!
betina33, много хубава торта и идейна!

Мимито - много весела и снежна! Фигурките от захарно тесто ли са? Как ги закрепи върху тортата?

Фигурките са рязани с Patcwork Cutters, много ме кефят тез джиджявки  Mr. Green Поесле ги оцветявах с четка, бавно и пипкаво, но пък ми хареса резултата. А иначе са закрепени по тортата с топче моделираща съхнеща маса, набодено в него едно малко телче, залепено по фигурката и после боднато в тортата. Телчетата ги купих от едно магазинче тук в което преди време ме беше пратла Корнишонка, ако някой тук си я спомня. С тези телчета май се правят разни герданчета..не знам, но са адски удобни. Много по-красиво е елегантно, от клечка за зъби  Mr. Green

# 628
Здравейте момичета,страхотни торти правите   bouquet
Бихте ли ми дали рецептата на торта трюфел,търсих,търсих,но не намерих,а нямам много време Sad
Благодаря ви предварително.
Весели празници,много радост,здраве и късмет ви желая .

# 629
  • София
ето и от мен един шоколадов мотор,но не е мое дело:
Аз помагам с неговото изяждане само. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт