Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 387 066
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 945
При хладилниците /поне при нашия/ при положение 1 температурата е най-ниска.
Shocked
Ти пък ме разби!!! Какъв ти е хладилника? Винаги съм си мислела, че на едно е най-слабо... ooooh!

И аз Shocked

# 946
  • 1st floor
Така и така сме подхванали темата за хладилниците, та да я разнищим до края... Laughing Какво означава заледяването на капчиците по задната вътрешна страна ? Нямам no frost. По някога са си водни капчици, понякога са заледени, понякога нещо средно... newsm78

Пък собствениците на Либхер моля да кажат коя е най-слабата степен от едно до осем, че упътването ми още е в неизвестност...

# 947
  • Стара Загора
Непокорна, най-слабото е 1. В книжката пише да е на 4.
А упътване може да се изтегли от тук.

# 948
  • Перник
Здравейте, предстои ни смяна на печката, за фурна се спрях на 2 модела http://www.technopolis.bg/b2c/details/700515/P11110101~1/Furna-z … -BEKO-OIE-24300-B и http://www.zora.bg/?go=product&itemId=18340#!prettyPhoto Предполагам, че Самсунг е по-добра, но пък  разликата е 70 лв. Та ако няма съществени разлики, бих избрала по-евтината. Ще се радвам някой да сподели мнение, ако не за тези модели, поне за марките.
ПП на Беко нищо не сме купували.

# 949
  • Русе
Така като гледам литрите са еднакви, така че бих заоложила на Беко, фен съм им. Само бих се огледала за някоя с повече стъкла, гледам, че си с малки деца, особено едното. Държах да е със студена врата, макар че се научиха да не се врат в нея, но все пак да се застраховам. Не знам обаче дали от по-евтините фурни имат такава екстра. Иначе от тези двете твърдо Беко. Виж ги все пак, ако можеш на живо.

# 950
  • Перник
Благодаря  bouquet Фурната ще бъде на по-високо ниво и се надявам децата да нямат достъп до нея, поне малкия. Мисля на място да отида да избера, не по-интернет

# 951
  • Русе
Тогава наистина няма значение за студената врата, но определено аз обичам да ги вдя на живо. Защото така се отказахме от 1 хладилник на времето, не ни хареса.

# 952
  • 1st floor
Непокорна, най-слабото е 1. В книжката пише да е на 4.
А упътване може да се изтегли от тук.
Благодаря!!!  Hug

# 953
  • София
Вилиан, Благодаря, че отговори!
Опре ли човек до майстор, за едно и също нещо, нещата варират от "нищо" до 350 лв. А 350 лв. е нова пералня. Ето за това ме е страх толкова.
Не знам колко струва ремонта на програматора, но е редно от сервиза да ти се обадят и да ти кажат. Ти имаш право да откажеш ремонта, ако ти е скъпо. Peace

# 954
  • София
Привет, кои неща трябва да се знаят при избора/закупуването на хладилник.
Ще взимаме около 300л (с фризер поне 50л), знам че по-високия клас на ефективност е по-добре, въпреки че са по-скъпи.
Честно казано съм объркан.
Нещо такова мислим да вземем:
http://www.technohit.bg/technohit/stock/svobodno-stoyashi-hladilnici/

# 955
Линка ти не показва това, което искаш.
Иначе може да избереш дали да е но фрост или не. Гледат се неща, като на другите уреди: цена, производство, гаранция...

# 956
Здравейте!
Искам да Ви попитам как Ви се струва описанието на този климатик :
Скрит текст:
Тип:инвертор
Отдавана мощност (охлаждане)

1.30-2.50-2.80 kw

Отдавана мощност (отопление)

1.30-2.80-3.50 kw

Консумирана мощност (охлаждане)

0.80 kw

Консумирана мощност (отопление)

0.82 kw

Захранване

220V – 50 Hz

EER  (хладилен коефициент, охлаждане)

3.13

COP (коеф. на трансформация, отпопление)

3.41

Енергиен клас (охлаждане/отопление)

B/B

Нива на шум -вътрешно, външно тяло

22-47 db

Размери (вътрешно тяло)

(Шx Вx Д) 770x283x198 mm

Размери (външно тяло)

(Шx Вx Д) 658x550x275mm

Тегло (вътрешно тяло)

7 kg

Тегло (външно тяло)

28 kg

Хладилен агент

R410a

Произход

Тайланд

# 957
  • близо до морето
Харесах си тази пералня http://zora.bg/?go=product&itemId=21077#!prettyPhoto , може ли някой да сподели мнение за модела и марката?  Praynig Специално за пералните ме интересува качеството, иначе имам и друга бяла техника на Аристон. Благодаря!

# 958
Sheli ,  имам Ariston от 10 месеца . Доволна съм, моята се води super silent и наистина е много безшумна. Има доста  функции , почти всички ги ползвам , особено заключването за деца  Laughing На моята отложения старт е до 24 часа,а за тази 2 . Не знам дали ползваш по принцип и дали ще ти върши работа толкова малко  Peace

# 959
  • близо до морето
Благодаря!  Hug Купихме я, но ми казаха, че отложения старт е 24 часа.  newsm78 Тука защо са писали така незнам, сега ще видя в книжката.

Общи условия

Активация на акаунт