Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 405
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 510
Инка, аз комбиниран хладилник с 1 компресор не бих купила.
Трябва да са 2 - един за фризера, дин за хладилната част. По възможност Данфосс .

Шани ще каже повече, но нашия е такъв, с 1 компресор,  10 година работи без проблем гада, а така го чакам да се счупи  Mr. Green

Според мен е добре да са 2, ако решиш някога да изключиш нещо /хладилника или фризера/, при нас това никога не се случва. Любопитно ще ми е да чуя други аргументи за 2-та компресора.

# 511
  • София
Ох,аз нищо не разбирам от техника.Мъжът ми пък не се интересува.Общо взето,който модел му покажа, този ще купим.Просто ми направи впечатление,че някои имат 2 компресора и мисля,че е по-добре.От друга страна тези комбинира ни сайд бай сайд,някои от тях също са с 1 компресор,пък са около 500литра,а този на Бонпани е 300л.А нещо за марката да кажете?Мъжът ми вчера ме пита откъде съм го изкопала точно този Mr. Green
Аз и друго гледах,че сайд бай сайд комбинираните няма бели,а нашата кухня е в бяло и кафяво и не върви да тупнем инокс или сиво,та този Бонпани много би ми вървял.Вие виждали  ли сте бели и на поносима цена под 2000лв сайд бай сайд хладилници ?

# 512
  • Бургас
какво е сайд бай сайд?

# 513
  • София
Eто тези хладилници,пак комбинирани,но от едната е хладилника,а от другата страна фризера:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/660622/P11100303 … A-LG-GR-P207-FTQV
имат и разни други,безмислени за мен, екстри като диспенсър и т.н.

# 514
  • София
От  този модел хладилници (сайд бай сайд) кой според вас е с най- приемливо съотношение
цена-качество?

При избора на такъв модел, какво задължително трябва да се гледа, освен двата компресора?

# 515
Аз имам нужда от помощ!!! Другата седмица ще взимаме климатик но изобщо не съм наясно какъв, така че, имам нужда от помощта ви. Смятам да се отоплявам на него през зимата а не всички ги бива в това. Ще го сложим в хола, който е около 35кв. Апартамента е с вътрешна и външна изолация ПВЦ дограма, ново строителство. Моля да ми препоръчате. Мога да отделя до 1100лв.

# 516
Вземи си Дайкин и няма да съжаляваш!!! Peace

# 517
Аз имам нужда от помощ!!! Другата седмица ще взимаме климатик но изобщо не съм наясно какъв, така че, имам нужда от помощта ви. Смятам да се отоплявам на него през зимата а не всички ги бива в това. Ще го сложим в хола, който е около 35кв. Апартамента е с вътрешна и външна изолация ПВЦ дограма, ново строителство. Моля да ми препоръчате. Мога да отделя до 1100лв.
Аз съм с инверторен панасоник 12ка на 25 квадрата - големи прозорци, външни стени, алуминиева дограма и без изолация - седма зима се топля - успява дори при минус 15 да стопли и поддържа градуси. Мисля, че за тези пари Панасонка е това което ти трябва (Хитачи също са в този ценови диапазон, но от тях нямам впечатления)

# 518

Да но дайкин ще ми дойдат малко скъпички. Не мисля, че ще намеря до 1100лв.

drozi можеш ли да ми кажеш модела? Доста ме заинтересува. А за хитачи гледам че сега са на промоция в техномаркет.

# 519
дори и да го изровя от гаранционните карти, със сигурност няма да намериш същия - панасоник пускат по няколко нови модела всеки сезон. Тук в темата имаше доста въпроси и отговори точно за панасониците - дано се включи някой компетентен да препоръча модел от този сезон или поне такъв, който още го има в магазините  Peace
Само да ти кажа, че моят е китайски инвертор. Четох доста негативи за тях и сглупих та взех за друга стая малайзийски обикновен сплит на почти същата цена- ами трябва да ти кажа че китайския инвертор се оказа бетон - хем по-евтин, хем по-читав и ефективен  Peace За първи път скоро идва човек да му прави профилактика и каза, че нямам какво да му прави освен да го изпрахосмучи за финия прах  Wink

# 520
дори и да го изровя от гаранционните карти, със сигурност няма да намериш същия - панасоник пускат по няколко нови модела всеки сезон. Тук в темата имаше доста въпроси и отговори точно за панасониците - дано се включи някой компетентен да препоръча модел от този сезон или поне такъв, който още го има в магазините  Peace
Само да ти кажа, че моят е китайски инвертор. Четох доста негативи за тях и сглупих та взех за друга стая малайзийски обикновен сплит на почти същата цена- ами трябва да ти кажа че китайския инвертор се оказа бетон - хем по-евтин, хем по-читав и ефективен  Peace За първи път скоро идва човек да му прави профилактика и каза, че нямам какво да му прави освен да го изпрахосмучи за финия прах  Wink

Аз вече харесах един панасоник- http://www.technomarket.bg/products/09070721/panasonic-cs-cu-re12jkx-1 май трябва да е нов модел. Какво мислите за него?

П.С. Това че е китайско според мен не е гаранция че не е хубаво. Wink

# 521
Мисля, че не бих си го купила от Техномаркет, защото монтажите им не са много професионални.

# 522
`GHOst whisSpeRer* ~  при избора гледайте и коеф. COP и EER. Ние дадохме малко повече пари за Daikin от серията Profesional и сме много доволни, много тих климатик  Peace

# 523
  • Бургас
ама аз съжалявам. ще го сменям.

# 524
ама аз съжалявам. ще го сменям.

Shocked Shocked Shocked За пръв път чувам някой да се оплаква от дайкин. Ех... де да можех да отделя още малко пари... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт