Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 467
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Здравейте, имам сушилня за дрехи Електролукс EDC 66150 от 2 г.,но съм я използвала много малко,защото ми събира дрехите с по два номера. Нямам книжка на български език и сигурно бъркам нещо програмите -пускала съм само 3 програми. Не мачка дрехите,но работи по 3часа.
Проблема е че дрехите на децата окъсяват когато ги пусна в сушилната.
Ако някой може да ми каже на каква програма не се свиват дрехите и книжка на български мога ли да прочета някъде  в сайта. Hug

Здравей! Аз имам сушилня електролукс, но по-нов модел. Незнам дали са същите програмите/ моята е EDC 77570 / Суша всичко на памук екстра драй и досега нямам събрана или повредена дреха. В зависимост от влажността на прането тя сама си избира времето и досега не е сушила повече от 1:30 но много рядко, най-често около 1 час. Инструкцията си свали от сайта на електролукс и по-добре се обади в сервиза защото това 3 часово сушене не е нормално.

# 692
аз си купих съдомиялна Miele немска чудесия, верно скъпи са ако ги купиш чисто нови! Аз пообиколих магазините за 2-ра ръка бяла техника и ... хоп намерих си и то за колко 320лв... и вече от година мие и изсушава перфектно! И да ДОВОЛЕН съм и препоръчвам марката и втората ръка магазини!  Hug

Може ли да кажеш модел? По принцип 2-ра ръка са от времето на пра баба ми Laughing  А и новото миеле нЕма много общо със старото/откъм функции, програми и т.н. новости/ Flutter

Значи да води се старо за германците Simple Smile за жалост не пише отпред нищо освен Миеле, не съм я въртял да видя за модел, но от приятелката ми знам (понеже е германка) че Миеле са добри верно и скъпи но пък те в германия имат само Миеле верно някви нови модели но се пак каде е Германия каде сме ние Grinning ... и ще погледна за модел и ще драсна Simple Smile

П.С. от към функции си има всичко за измиване и изсушаване а дали ги подрежда сама по рафтовете ми липсва като функция Stuck Out Tongue Лек ден  Thinking

Имам предвид откъм усъвършенстване на кошниците, трета кошница, нови, по-хубави и повече програми. Допълнителни функции като например турбо, която съкращава програмата наполовина и тем подобни... Ами това, че старите собственици са я изцедили? Нали знаеш с времето всяко нещо се развива. Но това, че миеле си е миеле, не споря. Абе разбра ме, нали Wink  Лек ден и на теб  bouquet

# 693
Здравейте, имам сушилня за дрехи Електролукс EDC 66150 от 2 г.,но съм я използвала много малко,защото ми събира дрехите с по два номера. Нямам книжка на български език и сигурно бъркам нещо програмите -пускала съм само 3 програми. Не мачка дрехите,но работи по 3часа.
Ако някой може да ми каже на каква програма не се свиват дрехите и книжка на български мога ли да прочета някъде  в сайта. Hug

Здравей! Аз имам сушилня електролукс, но по-нов модел. Незнам дали са същите програмите/ моята е EDC 77570 / Суша всичко на памук екстра драй и досега нямам събрана или повредена дреха. В зависимост от влажността на прането тя сама си избира времето и досега не е сушила повече от 1:30 но много рядко, най-често около 1 час. Инструкцията си свали от сайта на електролукс и по-добре се обади в сервиза защото това 3 часово сушене не е нормално.
Здравей,аз също имам тази програма,но именно защото суши много сухо и за 1час предположих че ще събира най-много. Ти отделяш ли памук и синтетика? При мен суши 3часа,   защото натискам функция за деликатно сушене,при което температурата е по-ниска и до него имам едно копче-min,med,max,избирам min,което не знам какво значи.
Инструкция за моя модел има само 1ва стр. преведена в сайта. 

# 694

Здравей,аз също имам тази програма,но именно защото суши много сухо и за 1час предположих че ще събира най-много. Ти отделяш ли памук и синтетика? При мен суши 3часа,   защото натискам функция за деликатно сушене,при което температурата е по-ниска и до него имам едно копче-min,med,max,избирам min,което не знам какво значи.
Инструкция за моя модел има само 1ва стр. преведена в сайта. 

Не, не отделям синтетика и памук. Да, деликатното сушене много увеличава времето защото суши с ниска температура. Никога не съм ползвала тази функция. А това мин, мед, макс е нивото на изсушаване. Ако искаш да са ти перфектно сухи избираш екстра драй в комбинация с макс. Както казах аз събрана или повредена дреха нямам. Може би трябва да пробваш отново. Дано се получи  bouquet

# 695
Скоро и аз ще купувам сушилня, нямам идея каква да взема. Със сигурност трябва да е кондензаторна, защото при пералнята нямам място за сушилня. На малко места им пише консумацията, скъпите марки имат клас А. Чудя се дали да не разгледам какво предлагат в Технохит, ако дефекта е само външен не ме притеснява. Лошото е че в нашия град няма такъв магазин и ги гледам само в нета. Какво ще ми препоръчате? Пералнята ми е Горение и съм много доволна от нея... дали да взема пак тази марка?

# 696
Скоро и аз ще купувам сушилня, нямам идея каква да взема. Със сигурност трябва да е кондензаторна, защото при пералнята нямам място за сушилня. На малко места им пише консумацията, скъпите марки имат клас А. Чудя се дали да не разгледам какво предлагат в Технохит, ако дефекта е само външен не ме притеснява. Лошото е че в нашия град няма такъв магазин и ги гледам само в нета. Какво ще ми препоръчате? Пералнята ми е Горение и съм много доволна от нея... дали да взема пак тази марка?

В техномаркет в момента мисля, че имаше аег клас А за 1000 лв.

# 697
http://www.technomarket.bg/products/09022489/aeg-t59800

Предполагам че за тази става въпрос. Капацитета й е 6кг. това дали е достатъчно, не знам една пералня дрехи колко тежи... Аз гледах тази: http://technohit.bg/?p=5048 има я в един магазин на Технохит за 675лв., но не се знае какъв й е дефекта, дават 2г. гаранция. Дали изобщо си заслужава да ги гледам, някой ако е пазарувал от там да сподели.

# 698
  • Sofiа
Аз купих моята сушилня от технохит преди 2 месеца.
Сушилнята ми е АЕГ, клас А за 7кг. 2 пъти идваха а я взимат за ремонт в рамките на месец и на края ми я смениха с друга подобен модел, с която вече 2-3 седмици нямам проблем.
Факт е обаче, че първата сушилня си имаше проблем. Всичките пъти, когато се обаждахме в технохит реагираха бързо и идваха да си я виждат и накрая ми я смениха с друга безпроблемно.
Т.е. ако уцелиш машинката няма да имаш грижи, но ако има някакъв проблем не знам как ще се случва сервизирането, ако си в град, където нямат сервизна база newsm78
От там купих и пералнята - с нея проблем не съм имала.

# 699
ARISTON LFF 8314 B
Да ми дадете мнение за тази съдомиялна Simple Smile?
Категорично съм я заплюла Simple Smile

# 700
http://www.technomarket.bg/products/09022489/aeg-t59800

Предполагам че за тази става въпрос. Капацитета й е 6кг. това дали е достатъчно, не знам една пералня дрехи колко тежи... Аз гледах тази: http://technohit.bg/?p=5048 има я в един магазин на Технохит за 675лв., но не се знае какъв й е дефекта, дават 2г. гаранция. Дали изобщо си заслужава да ги гледам, някой ако е пазарувал от там да сподели.

Моята е подобна от Технохит, струваше 600 лв, нямам само приставка за сушене на маратонки, много си я обичам, пу-пу....

Ето я моята, клас В е, затова може би е по- евтина, сметката ви скочи с 10 лв.

http://technohit.bg/?p=5928

# 701
Знаете ли как стои въпроса с обслужването на гаранциите на Технохит извън София? Много се колебая... Ако се откажа от АЕГ от Технохит, ще взема сигурно Горение...

# 702
Aquawoman   Виж какво намерих http://relaxbg.org/Сушилня-Hotpoint-Ariston-TCDG51XB-8кг
 Линка не излиза,отиди на сушилни и виж Hotpoint-Ariston-TCDG51XB-8кг Цена: 350 лв
                             Незная дали е възможно аз купих такава за 600лв и съм много доволна.Провери ако искаш.
Ето за сравнение другаде: http://www.azola.bg/%EF%F0%EE%EC%EE%F6%E8%FF!-ariston-tcd-g51-(eu)%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0%A0-(%F1%F3%F8%E8%EB%ED%FF)__91930

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 00:04 от BobiPak

# 703
Имате ли отзиви за сушилня Аристон или да се насоча към друга марка . Имам съдомиялна и съм повече от доволна

# 704
Имате ли отзиви за сушилня Аристон или да се насоча към друга марка . Имам съдомиялна и съм повече от доволна
Имам комбинирана пералня със сушилня Аристон. Трета година я ползвам и съм повече от доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт