Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 238
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 765
Аз си го настройвам на 27-28 и да духа надолу, докато ми се стоплят краката и след това на 25.
Цял ден духа на 27  градуса и все надолу - на мен ми е добре , като сложа по- дебели чорапи що годе става , ама детето то си е дете - горе - долу слиза,  играе на земята и гледам носът му текнал и станал студен , заедно с ръчичките. Ама главата ми пуши вече да избирам пералня и климатик. #Crazy

Трябва да се ходи с чехлички и да има килими. Иначе колкото и да топлиш, пода си е студен.

# 766
Благодарско за отговорите. Аз по - скоро за по принцип питах, не конкретно за модела, на който сме се спрели. Предполагам, че до 2ч машинката ще е у нас и мисля да я тествам. Програма за освежаване що ще рече - например застоялите от миналата година зимни дрехи, но иначе чисти, ако ги врътна на тази програма, би трябвало след това да са ок, така ли да разбирам? Друг сигур тъп въпрос - 8кг капацитет - мокри или сухи? Логично би било за мокри да става въпрос, но знам ли  newsm78

Някой ползва ли такива
DRYER BALLS и наистина ли вършат работата, за която ги рекламират?

Още нещо ми хрумна да питам (прощавайте, но трЕбе да знам предварително) - имам едни съхнали - недосъхнали дрехи - имам ли опция да ги пусна да изсъхнат или си трябва да са мокри, току що изпрани дрехи?

Здравей, понеже и нашата е Аристон, но друг модел  Crazy, на упътването пише, че 8 кг. се отнася за сухи дрехи, а не за мокри...  Peace
Може да пуснеш недоизсъхнали дрехи, просто ги пусни на малко минути, според зависи колко са мокри. Минутите и степента на сушене може да ги регулираш сама, но това ще го видиш като си получиш упътването  Wink

# 767

При СОР 4.04 на FUJITSU и PANASONIC ти се довери на консултант, който ти е дал машина с СОР 3.68. Защо не четете показателите на машинките си? Освен ако ти е идвало твърде скъпо...

Певицата, другарка РЕНИ, серия LKC на FUJITSU e подобна на Тошибата на  `GHOst whisSpeRer* ~
Вземи си LEC серия на FUJITSU, да ти е мирна главата. И няма да пускаш радиатор при -20 градуса.
Ако имаш възможност, най-добре си вземи PANASONIC E12 LKE (или MKE).

Шани, сега се загледах в коментара ти. Не съм съгласна с теб. Crossing Arms В момента с моята машинка си топля 80кв. без никакви проблеми на слаба степен на вентилатора Flutter А и на -15 градуса запазва 50% от мощността си, а при -10 68% така че.... Панасоник от 1500лв., та и нагоре  и фуджицу от lec и близките до нея серии, през зимата ще дишат прахта на моята тошиба и само ще мечтаят за неговите показатели Naughty

# 768
Аз мислих, смятах, кърших пръсти.... Mr. Green - и накрая взех един конвектор Аdax 2 кВт. Знам,че климатика е по-икономично, но духа, много е скъп, при -25 / както става при нас / - не зная дали ще издържи.
Та така..

# 769
Аз мислих, смятах, кърших пръсти.... Mr. Green - и накрая взех един конвектор Аdax 2 кВт. Знам,че климатика е по-икономично, но духа, много е скъп, при -25 / както става при нас / - не зная дали ще издържи.
Та така..

Мисля, че няма да съжаляваш  Peace. При нас стават големи зими, а Адакса се справя перфектно  Wink

# 770
Здравейте, интересува ме мнението ви за бяла техника Самсунг. Предстои ми обзавеждане на кухня и гледах техни уреди, но не съм чувала никакви отзиви по отношение на бялата техника Самсунг.

# 771
  • с/у ОколоМръсТното
, през зимата ще дишат прахта на моята тошиба и само ще мечтаят за неговите показатели Naughty

Joy Joy Joy
Божкей  ooooh! Tired... така да бъде. Нека им диша прахта.  Crazy
Но се запаси с още някакво отопление, при минус 10, минус 15 градуса, ако наистина имаш 80м2. и ги топлиш с 12-ка. Това е съвет.

# 772
  • София
Незнам доколко тук е подходящо място, но да ми препоръчате ако някой знае свестен майстор за развален бойлер? За София, Младост
Моооля, че съм на голям зор Praynig

# 773

В момента с моята машинка си топля 80кв. без никакви проблеми на слаба степен на вентилатора Flutter А и на -15 градуса запазва 50% от мощността си, а при -10 68% така че.... Панасоник от 1500лв., та и нагоре  и фуджицу от lec и близките до нея серии, през зимата ще дишат прахта на моята тошиба и само ще мечтаят за неговите показатели Naughty
Ай ся, 80 квадрата с климатик 12-ка  Whistling Ние сме с два панасоника - 9ки на 50 квадрата и като падне под -15, - 20 се озорват  Whistling Whistling Whistling А ми прави впечатление, че при такива температури само нашите държат, другите в блока минават на алтернативно отопление  Rolling Eyes Аааааааааа да, и едно Футджитсу държи някъде на етажите над нас ...

# 774

В момента с моята машинка си топля 80кв. без никакви проблеми на слаба степен на вентилатора Flutter А и на -15 градуса запазва 50% от мощността си, а при -10 68% така че.... Панасоник от 1500лв., та и нагоре  и фуджицу от lec и близките до нея серии, през зимата ще дишат прахта на моята тошиба и само ще мечтаят за неговите показатели Naughty
Ай ся, 80 квадрата с климатик 12-ка  Whistling Ние сме с два панасоника - 9ки на 50 квадрата и като падне под -15, - 20 се озорват  Whistling Whistling Whistling А ми прави впечатление, че при такива температури само нашите държат, другите в блока минават на алтернативно отопление  Rolling Eyes Аааааааааа да, и едно Футджитсу държи някъде на етажите над нас ...

Да!!! Но това беше тогава, когато писах коментара. Сега затваряме едната стая и се справя за сега с останалото Hug

# 775
Моля да ми препоръчате марка хладилници.
Да не са скъпи. 300-400 лева.

Четох позитивни мнения за ВЕКО. Вие какво мислите?

# 776
Либхер.

# 777
Здравейте!
Имам комбинирана пералня със сушилня Аристон armxxl 105.
Ползваме я 1,5г, а вече дава някаква грешка по време на сушене, малко след започването започват да мигат всички светлинни индикатори и спира да работи.
Проблемът ми е, че в Русе няма кой да разбере на какво се дължи тази грешка Tired

# 778
Обадете се в някой оторизиран сервиз.

# 779
  • Пловдив
И аз тук да попитам. Значи купих си нова съдомиялна BEKO dfn 6833 с дисплей . Пуснах я с таблетите на финиш които са всичко в едно дадени ни със съдомиялната и не сложих сол но я настроих на 1 за твърдост на водата . Обаче не показва вярно таймера на дисплея оставащото време. Пуснах я на бързата програма която е 59минути тръгва добре намаля минутите и като стигна до оставащите минути 39 се забрави стоя може би 20минути и я спрях. Иначе мие вътре. После я пуснах на плакнещата програма която е 20минути. Тръгна добре намаля си времето и като стигна 1 минута остана още 20минути да суши. Общо 40минути беше плакнещата програма. Не знам да я връщам ли , техник ли да викам имала съм досега съдомиялна но винаги си е отброявала правилно времето

Общи условия

Активация на акаунт