Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 387 026
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Коя марка има хладилник с фризер широк 75см,че аз досега намирах само Хотпоит Аристон-70см?

# 916
  • Русе
Моят е Беко, но е вече на 10-ина г. Имаше преди и Самсунг или LG, да не излъжа.

# 917
  • в града на вечния купон
Здарвейте!
Не знам дали темата е точното място за моя въпрос,но не видях друга по-подходяща. Hug
Искам да попитам с какъв препарат почиствате пералнята си отвътре?От къде да купя,как се ползва?Вчера ми върнаха старата ми пералня,която бях дала за временно ползване и щях да припадна!Миришеща на влага/мухъл/ в барабана #Cussing out,отделението за прах-пълно с прах #Crazy!!!Отвън я измих с меглио,но кажете отвътре какво да я правя,моля!Благодаря   bouquet
сложи калгон и пусни на най високата температура празен цикъл и це се оправи ,гаранция

# 918
  • с/у ОколоМръсТното
Аз бих отишла във фирма (но не търговска верига тип ТП, ТМ)
И защо да не отиде в търговските вериги??? Shocked Shocked Shocked
Защото често нищо не знаят. Дори разликата м/у обикновена и инверторна машина не им е ясна.
За София ли говориш?

и не само... Simple Smile

# 919
Здарвейте!
Не знам дали темата е точното място за моя въпрос,но не видях друга по-подходяща. Hug
Искам да попитам с какъв препарат почиствате пералнята си отвътре?От къде да купя,как се ползва?Вчера ми върнаха старата ми пералня,която бях дала за временно ползване и щях да припадна!Миришеща на влага/мухъл/ в барабана #Cussing out,отделението за прах-пълно с прах #Crazy!!!Отвън я измих с меглио,но кажете отвътре какво да я правя,моля!Благодаря   bouquet
сложи калгон и пусни на най високата температура празен цикъл и це се оправи ,гаранция
Благодаря,ще пробвам! Hug

# 920
  • Berlin
Ние си купихме хладилник онзи ден, с фризерната част долу. Решихме, че така ще ни е най-удобно на нас при ползвне, защото не ползваме фризерната част много много. Избрахме Сименс, в магазина ме разубедиха от LG.

# 921
Айде и аз да питам... Търся си климатик, който да не ми харчи много ток за хола ми и да не е огромен. В нета си харесах от онлайн магазин ето този http://www.jilishta.com/shop/-visokostenni-klimatici/301--klimatic-chigo.html, но не съм чувала тази марка Ghigo. Някой случайно да има отзив за марката?

# 922
хеее... то пък не излиза нищо от линка, май не е позволено... както и да е  Rolling Eyes

# 923
  • Пловдив
Коя марка има хладилник с фризер широк 75см,че аз досега намирах само Хотпоит Аристон-70см?
Аз имам точно същия 70см хотпойнт аристон. За други не съм виждала. На моя фризера е отгоре - аз така харесвам. Повече от 3г си бачка безпроблемно, само децата му счупиха вътре чекмеджетата за зеленчуци и плодове (две) и ги лепих със силикон Close

# 924
  • Русе
Ето примерно хладилници, широки 70 и 75 см. По наше време имаше 3 вида или поне аз за толкова си спомням.

П.П. Нещо май не може да се даде директно линк към сортираните хладилници по см, но всеки може да си провери. Изключително удобен е такъв голям хладилник, събират ми се и големите тенджери и пак има място.

# 925
  • Пловдив
За удобството - спор няма, слагам вътре две дини, пъпеш и доста вода и пак има място за това-онова.  Обаче проклетото нещо освен широко 70 е и дълбоко 70 см и заема много място. Но на мен не ми пречи.

# 926
  • Русе
Янтра, и на мен Simple Smile.

# 927
  • София
За удобството - спор няма, слагам вътре две дини, пъпеш и доста вода и пак има място за това-онова.  Обаче проклетото нещо освен широко 70 е и дълбоко 70 см и заема много място. Но на мен не ми пречи.
Аз си имам достатъчно място и тези размери са ми супер.Сега имам отделен фризер и отделен хладилник по 180см високи,но вече са си за смяна,пък и фризера все стои наполовина празен.Радвам се да чуя добро мнение за Хотпоинт Аристон,че рядко се среща отзвук за тази марка.Аз първо се бях ориентирала към тези хладилници сайд бай сайд,но те са толкова тесни двете половини,че е направо смешно,особено фризерната част.Аз гледам и общия обем да е към 450л.
http://www.technomarket.bg/products/09117894/daewoo-frn-x22f2vi
Най ми е кофти,че Хотпоинта нямат диспенсър,само Веко имат модел широк хладилник с диспенсър,но нещо не мога да им се доверя като марка.

# 928
  • Русе
Аз мисля следващия хладилник, дано не е скоро все пак, да е от двойните. Мисля, че при правилно разпределение на нещата, си е добре, но и аз гледам по-големите литражи. За марката какво да кажа, фен съм си на Беко, макар че за новата кухня не купих нищо тяхно по стечение на обстоятелствата. Миналата седмица обаче си купих пералня и твърдо гледах само Беко. Отлично съотношение цена качество.

# 929
  • На точното място
Ние си купихме хладилник онзи ден, с фризерната част долу. Решихме, че така ще ни е най-удобно на нас при ползвне, защото не ползваме фризерната част много много. Избрахме Сименс, в магазина ме разубедиха от LG.

А какви са им доводите, че и ние сме се насочили към LG?!

Общи условия

Активация на акаунт