Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 361
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 605

Затова искам аз но фрост  Confused

Този, който купихме и за който писах по- горе е ноу-фрост. Доволна съм от охлаждането, но май точно заради това е по- шумен. Имай предвид този факт, ако хладилникът е в помещение, където се спи или учи напр.
И хладилникът, и фризерът ни са НоФрост - и двата са Аристон. Изобщо не се чуват Simple Smile

# 1 606
А изсушават ли? Взех да се плаша от такива коментари  Confused
Има ли по- нова и по- съвършена технология вече?

# 1 607
Какво да изсушават  newsm78
От 94 година нашите купиха Candy No Frost и от тогава друг хладилник не признавам.
Всичко, което прибирам в хладилника е покрито или в найлон - нищо не оставям открито. Нямам идея, ако се оставят отворени нещата как ще е, но за мен това не вариант.

# 1 608
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз знам, че "ноу-фрости" изсушават продуктите, ако се оставят открити. Просто самата системата действа така, на принципа на . Сега някои хладилници имали овлажнители. Аз също не оставям открити продукти, така че не съм забелязала нашият да ги изсушава.

духи-пухи, вашият хладилник с какво ниво на шум е? Трябва да пише в характеристиките на уреда.

# 1 609
И аз знам, че "ноу-фрости" изсушават продуктите, ако се оставят открити. Просто самата системата действа така, на принципа на . Сега някои хладилници имали овлажнители. Аз също не оставям открити продукти, така че не съм забелязала нашият да ги изсушава.

духи-пухи, вашият хладилник с какво ниво на шум е? Трябва да пише в характеристиките на уреда.
Никак не ми е хигиенично да оставям нещо открито. То и в стаята да го оставиш на въздух само ще се изсуши от стоене - няма как да е различно Simple Smile
Идея нямам какви и къде са му характеристиките - преди 12 години е купуван Аристон, голям много - 2м. е висок и 80 см. е широк, с горна камера (мразя тип "фризер" отдолу които са).
Спя на метър от него (хола и кухнята са заедно и сега с дребната спим в таз стая Simple Smile ). Никога не съм се и замисляла, че има хладилник Simple Smile

Знам какво е да бръмчи, защото старият ни фризер (обикновен) беше страшен бръмчалник  Crazy Новият не съм го чула изобщо Simple Smile

# 1 610
То и в стаята да го оставиш на въздух само ще се изсуши от стоене - няма как да е различно Simple Smile

Идея нямам какви и къде са му характеристиките - преди 12 години е купуван Аристон, голям много - 2м. е висок и 80 см. е широк, с горна камера (мразя тип "фризер" отдолу които са).
Спя на метър от него (хола и кухнята са заедно и сега с дребната спим в таз стая Simple Smile ). Никога не съм се и замисляла, че има хладилник Simple Smile

В нета има обяснено на много места защо системата "ноу-фрост" изсушава продуктите и се препоръчва да не се оставят открити.

Преди 12 години май нямаше "ноу-фрости".  А и системата е предимно за фризера. Нещо да не си се объркала и хладилникът ви да е саморазмразяващ се напр.?  newsm78

# 1 611
Аз ти казвам, че майка ми купиха Candy No Frost още '94 година - което е преди 20 години Simple Smile Със сигурност Simple Smile Ползвала съм го редовно и си имаше надпис No Frost. Беше доволна цифра, но работеше като куче и никога не е размразяван Simple Smile Развали се тази година и си купиха пак No Frost - мисля, че Индезит беше.
Нашият Аристон със сигурно е купуван преди 12 години - тогава се нанесохме в апартамента Simple Smile И на него си пише No Frost в ъгъла.

На свекитата хладилника е обикновен. Тя винаги ги оставя открити, което мен адски ме дразни. И на другия ден не приличат на нищо - изсъхват и то много бързо.

# 1 612
Привет   bouquet
Аз ни в клин, ни в ръкав сигурно се появявам, но  спешно ми е нужно мнение за пералня АЕГ Lavamat 74800 или същата, но модел 88840 - трябва да вземем утре пералня, тези две набелязахме (бюджета е ограничен, поради което предпочитаме да вземем нещо подобно 2-ра употреба, за сметка на нискокачествена нова. И така, някакви отзиви за тях? Другият вариант е Miele, но сякаш доста по-старички ми се сториха наличните, на малко по-високи цени от AEG-то  Rolling Eyes
 Благодаря предварително  Hug

# 1 613

Намерих една по- стара тема, в която се обсъжда този проблем. Мисля, че ще ти е от полза да прочетеш повече мнения:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236726.0;all

# 1 614
  • Пловдив
Искам да си взема съдомиална, но мястото ми е с размери 55/78см т.е. тя трябва да е по -малка, за да влезе там.
За дълбочината няма проблем.

Има ли подходящи като размер?
Аз разглеждах, но всичките бяха или 45см, но на 85 см, или по- ниски, но пък по- широки...

# 1 615
Искам да си взема съдомиална, но мястото ми е с размери 55/78см т.е. тя трябва да е по -малка, за да влезе там.
За дълбочината няма проблем.

Има ли подходящи като размер?
Аз разглеждах, но всичките бяха или 45см, но на 85 см, или по- ниски, но пък по- широки...
2 размера са само стандартните. И при нас беше така по-ниско (под мивката предполагам) - махнахме горния капак на миялната (така се свалят около 3 см.) + мъж ми изряза малко една прехлупваща дъска и се напъха гадината  Crazy).
Единствения вариант е свободностоящите, те са по-малки, но като търсихме всички бяха без помпа и нямаше как да е под плота...

# 1 616
  • Пловдив
Няма никакво значение дали ще е свободно стояща или за вграждане...
Няма как да махнем дъска, мивката ес плота са лети...  ooooh!  Мивката е в средата, от едната страна има място за пералня и съответно пералнята е там, а от другото е празно, но е по -ниско...Уффф, и аз само как го обясних...

# 1 617
  • Пловдив
На свободностоящите миялни като им махнеш отгоре плота се снижават с около 3см. Само гледай да не е с цял лят корпус. Води се за непълно вграждане, но не навсякъде го отбелязват. А може да е налично на съответния модел. Тоест - трябва да го премериш на живо.

# 1 618
На свободностоящите миялни като им махнеш отгоре плота се снижават с около 3см. Само гледай да не е с цял лят корпус. Води се за непълно вграждане, но не навсякъде го отбелязват. А може да е налично на съответния модел. Тоест - трябва да го премериш на живо.
Точно това имах предвид Simple Smile И нашата е така натикана..

# 1 619
  • Пловдив
И на моята го махнах - защото като е с капак влиза съвсем плътно и много трудно я вадя за да чистя отзад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт