хмм и на мен на това ми намирисва

Ние много обичаме пъщърнак. Заешко пробвахме вчера - гадост, не го хареса, даже кучето не го изяде. Много мирише нещо...

Относно алергиите, не се включвах досега, но не мога да не се стърпя да изкажа и аз мнение. KayRen беше писала в един пост - ако детето прояви слаба алергия към нещо, след време пак да се пробва - харесва ми!
Аз се интересувах доста за алергиите, включително и от чужди /не български/ статии.
Избрах това, което ми хареса най-много - вариянти много.
Има алерголози-изследователи, които са привърженици на стари методи - даваш на детето, докато не преживее алергията. Разбира се не всеки ден, но чакаш месеци-година и пак. Има много примери за така гледани деца.
Също така съм привърженик на идеята, че каквото си ял през бременнестта и докато кърмиш, дори да е силен алерген не трябва да се притесняваш да го даваш на детето си - разбира се, ако е подходящо за възрастта.
Естествено много зависи, колко ще се прояви алергията! За мен избиването на пъпчици около устата не е алергия! Реакция към храната - да, но чак алергия...
В крайна сметка всяка майка си знае...някои са по-внимателни към едно, други към друго.

Направих четвърт век,дано го и преполовя

Та това е клюката
.Плюе го,бърка в устата и го вади,а за финал го повръща.