ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Гери, знаеш, че нямаш ядове, насреща съм винаги! Въпреки, че обикновено щом децата са под горната граница всичко си минава и заминава само с наблюдение, пък малчовците го израсват туй нещо.  Hug

Аз не пия витамини. Пиех ФК, но после нали ми изписа док желязо и в него се съдържа и ФК, та сега пия само това + Магнерот, разбира се.  Laughing

Мъжа ми като се прибра и видя каква съм я свършила с корниза, трижди лошо му стана. Мисля, че мама беше поздравена ... многократно и цветисто.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Досега пуфтя, но го оправи и закачи праните пердета.  Laughing

# 286
  • София
Мушмулка, и аз не съм пила и не пия никакви витамини, освен фолиевата киселина в началото. Нито магнезий, нито желязо. Изследванията ми досега винаги са били перфкетни. По принцип, нямам голямо доверие на разните химии, ама то като четеш всеки ден как всички пият магнезий например, и почваш да се шашкаш яко ти ли не си наред или докторът ти.

Както и да е, за себе си имам чувството, че ми остава твърде малко до раждането, за да започвам сега да пия някакви хапове. Както съм си карала досега, така ще си продължа.

# 287
Elidam  при кой доктор ще раждаш в шейново?
Аз събирам информация от всякъде  Laughing

# 288
След като вчера посетих МД и категорично ( засега Mr. Green Mr. Green) отказвам да раждам там...

Велв, я разкажи какво видя, защото предния път казаха, че ще местят Родилното... На кой етаж беше родилното, как изглеждаше?

Плами, родилното е на 3 етаж- супер мизерно ми се видя... Бяхме разделени на групи по 6, та се намъкнахме на 3 етаж - имаше 3 жени за раждане, а ние седим и ги гледаме как се превиват по леглата. Леглата са 6 - по 3 от всяка страна. От другата страна имаше стая с магаре, после операционна, две стаи - следродилни - там слагали на легло родилите за по 2 часа.
Обстановката като при Мадона в "die another day"
После - 12 етаж - там ни събраха цялата тумба от 17 жени ( плюс 2 мъжове и една проектобаба), разказаха ни за условия, цени и после ни пуснаха по стаите - така наречените "вип".
Имаше вече настанени мами и всички им се изсипваха на главите да позяпат Shocked Shocked Малки хлебарки също щъкаха по тъмния и неосветен коридор - факт Rolling Eyes Стаите са прилични, но на етажа е супер старо всичко. Обстановка : Небрежен соц. с елементи на алуминиева дограма и леки подобрения.

Най-големият купон беше на 7 етаж- обикновените стаи - жените нагъчкани като сардини, ние пак да видим всичките, имаше някакви братя Мангасарян дето мъкнеха един стар телевизор на сестра си Shocked, а аз понеже не щях да се ръчкам по стаите само зърнах няколко буркана с манджа по пода JoyЗа капак ни пуснаха и при бебетата - е, това преля моята чаша - представете си тумба от 15-20 човека без маски, без нищо, по едните калцуни как се шматкат сред  5-6- новородени Shocked Shocked Обстановка - запуснат пионерски лагер.

# 289
  • София
Пеперудке, Честит рожден ден и от мен!! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Пожелавам ти от сърце здраво и сладко бебче февруари месец.
 newsm59 newsm38
Кристинче, при д-р Станков ще раждам. Той ме следи откакто изобщо ходя на гинеколог. Аз също съм много доволна от Шейново.  Peace Чисто е, топло е и са много любезни хората там.  Peace  Но най-важното е, че имам огромно доверие на моя доктор!!  Peace Аз там се следя и в жк.

Ралка, чудесно е, че се чувстваш във форма. Само не се претоварвай.  Hug

Аз също намалих сладкото и тестото от 3 дни и направо мога да кажа, че поспаднах. Чудесно се чувствам, но ще се премеря чак в неделя.  Peace

Хайде спокойна вечер от мен!!  Hug

# 290
Леле, Велв, как го обясни само! Затова не ходя на отворени врати. Joy
Само във Втора градска ми е мерак да видя какви са ги свършили с ремонта и да се запозная в обстановката.

# 291
Пеперудке, честит рожден ден!  nbirthday  party023 Gift  bouquet С пожелания за здраве, радост, късмет, много осъществени желания и безпроблемно раждане!

Margarete, големи премеждия с тоя вашия майстор, бе!  Laughing Айде, дано скоро да завърши успешно ремонта.
Дани, pilio, gotinoff, поздравления за хубавите резултати!  Hug
Радост, WELCOME BACK!
Сънитка, съчувствам ти за водата.  Hug На нас със Звездичката ни е дълбоко познат проблема, за съжаление.

Сега и аз да дам отчет за 3-тата ФМ. Първо, всичко с органите на бебка е ок. Доцентът каза, че нямал никакви забележки. Второ, получихме 4-то по ред потвърждение, че сме мадама, така че аз си оставам в отбора на женските мами.  Wink Трето, имам леки наченки на стареене на плацентата, което било нормално след 30-та седмица. Балев ми каза, ако искам да вземам по 1 таблетка аспирин на ден след хранене. Някоя от вас има ли същия проблем и знае ли нещо по въпроса? Май Star беше дала някакъв линк на предна страничка, ще взема да хвърля едно око.  И последно, според Балев терминът ми е на 06.02.2010, но по размерите на беба сега излиза 08.02.2010, което не било тревожно изоставане. Иначе беболанка е с главично предлежание, като двете й ръце и едното краче са отляво. Аз се чудех защо последните 5-6 дни мърда само от лявата ми страна, пък тя явно ме "боксира" с ръчички.  Laughing

Ами, май че това е всичко от мен засега, мацки. Хубава вечер! Hug

# 292
Леле, Велв, що за ужас в това МД  Joy
Заради моите премеждия в неделя се "насладих" на обстановката там, макар и само на един кабинет Shocked. Няма по-голяма мизерия, скапана апаратура и т.н...нямам думи. Аз там на преглед повече не бих отишла, камо ли да раждам! Сега и теб като чета явно не ми е погрешно впечатлението  Naughty
Ели, и аз съм като теб по отношение на Шейново. Ходя там от 9 години и съм много доволна от всичко Peace.
Тани, супер за прегледа!

# 293
  • София
Аз също съм абонирана за Шейново...и аз навъртях там 9 години... Mr. Green
А и докторът ми е слънце - д-р Станков... Hug...и аз като Ели само на него имам пълно доверие във всичко. Ако каже да раждам под крушата с него - там съм... Joy

# 294
Чета и не вервам на очите си - още ли е същото в МД както преди 7 години ? Ама ни моите да мъ уплашите! Моя лекар е там и за нищо не го сменям!Ще се трае за няколко дни..

# 295
Добър вечер мами Simple Smileаз днес цял ден се шматках с мъжа ми по бебешките магазини,харесахме си вече окончателно количка http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=128 и след седмица вече ще ходим да я взимаме с кошарката.
Вече сме почти готови с покупките Simple Smile

# 296
Количката е супер, Илиана.  Simple Smile
Ние първоначално се бяхме спряли на нея, но не ми хареса това, че е с две дръжки и избрахме друга.

# 297
Запис на тонове чааак в девети месец, и то последните 2 седмици, мисля. От 41 г.с., ходиш на запис всеки ден. Това е именно за ЖК-то на Шейново, там ходих с Халюшка, ходя и сега. Аз родих в 38 г.с. и така и не ми направиха НИТО ЕДИН запис в ЖК-то, ако щете вярвайте. Но докторът, който си бях избрала, се ангажира с това и ме водеше на втория етаж в предродилното (след 36 г.с.), че били по-добри апаратите (там пък не стига че се гавреха с корема ми, ами и ми искаха да плащам пари на ръка без негово знание, аз трябваше да възроптая, ма айде, след дъжд качулка). Сега обаче май имат нов апарат... Както и да е, аз пак да припомня, че при мен имаше проблем, та затова ходех толкоз рано.

Мяу и аз се очудих много ,защото с Георги съм ходила само последните 3 седмици преди да родя,но явно на този док . от ЖК са му такива  методите  newsm78
мойто доки още не ми е казал да си мерим тоновете,но тази процедура с него май ще я оставим за януари Thinking

# 298
  • София
Запис на тонове на мен ми правиха в последните 3 седмици преди раждането, нещо такова си спомням - шумно и досадно.  Laughing

Велв, нищо не си преувеличила, точно така е в МД.  Peace На мен ми направи ужасно лошо впечатление това, че снаха ми нямаше достъп до децата си /освен в определени часове, които персонала зорко следеше да се спазват/, но в същото време цяла група бъдещи мами по време на ОВ влизаха при същите тези бебета без проблем!  Shocked
А иначе снаха ми казва, че интензивното бебешко отделение е свръх добре оборудвано - нови модерни кувьози и т.н. Това отделение май е на 8-ия етаж /вече започнах да забравям подробностите/. Истината е, че за децата се грижеха добре, въпреки тоталното информационно затъмнение какво точно им се случва, защо и какви мерки се взимат.
Тя беше на 12-ти етаж. Понеже не успяха да я изпишат без децата /не им се даде/ я накараха да освободи ВИП-а и да се премести в обикновена стая, пак на същия етаж. Брат ми също замъкна телевизор там.  Laughing Хлебарките са факт неоспорим по всяко време на денонощието.

# 299
  • offshore & overseas
Кристинче, при д-р Станков ще раждам. Той ме следи откакто изобщо ходя на гинеколог. Аз също съм много доволна от Шейново.  Peace Чисто е, топло е и са много любезни хората там.  Peace  Но най-важното е, че имам огромно доверие на моя доктор!!  Peace Аз там се следя и в жк.
Е, не, това вече ме срази! smile3544 Много се радвам, че и ти споделяш мнението ми. Grinning

Но как ще го делим трите с Карото нИнам, еле па ако тръгнем и в един ден. Ето с кого още можем да се засечем, значи, на ЖК.

Нещо ми нашепва, че е крайно време вече да му се обадя за уговорка hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт