ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 076
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Мяуче ти ходили на ОВ,аз мисля да се запиша сега за 09.12

# 271
  • offshore & overseas
Още не съм, предния път се провали моето ходене, а днес пък като бях, пак забравих да питам на "Информация" за какво иде реч (казват, че телефонът е дал фира). Май е голяма суматоха при тях с тоя преместен вход.

# 272
Честит рожден ден, Пеперудке.
Жива и здрава да си, леко и безаварийно приземяване през февруари!  bouquet
P.S.: Сега ти видях снимките в албума. Къде го събра това бебче, ей?! hahaha

Добре дошло и на новото мамче. Hug

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 18:01 от Xcat

# 273
  • Бургас
Някоя от мамите от Бургас няма ли да даде отчет какво изпуснах днес?   jumpuu
Вида,надявам се да са ти запазили място и съжалявам,че не можах да помогна  Hug
Уф ,ние пък в нашия комплекс нямаме вода,в продължение на една седмица я спират през ден  #Cussing out ...Май Танчето и Звездичката имаха такъв проблем по едно време,сега се джойн-вам в клуба.
Днеска се опитах да правя някои упражнения по английски от една граматика и познайте какво...установих колко съм затъпяла и как хич не мога да се концентрирам.
Незнам ,след седмица ми започват изпитите и не ми се мисли.Но съм решила да уча и хич няма да се пробвам да преписвам,че най-много да се притесня и да си вдигна кръвното.
Ще се пробвам,пък каквото стане.
Ох,май прекалих с моите словоизлияния.Съжалявам,ако съм досадила на някой.
Отивам да простирам.
п.с.качих една снимка на моето шкембаче в албума .

# 274
  • някъде тук
Честит Рожден Ден  Пеперудке   bouquet бъди жива , здрава и безпроблемни оставащи месеци  bouquet
Добре дошла  Ю Хуу Hug

На мен започнаха да ми правят записи  заради плацентата  всяка седмица ,само че в частната клиника при моят док  който ми прави инвитрото Peace

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 20:17 от bela *

# 275
Пеперудке честит рожден ден!Много щастие ти желая,а февруари леко раждане и здраво бебче!  bouquet
Готиноф радвам се,че резултатите са отрицателни!
Браво на мамите с хубави резултати от жк!Само такива да имаме!

Аз от много шетане счупих капака на прахосмукачката Confused После чаках с нетърпение мъжа ми да си дойде от работа,ама той пък като си дойде и легна да почине,че е поумалял от снощния запой с кума си!!! Crossing Arms И на мен пак ми е скучно!

# 276
Miss_butterfly Честит Рожден Ден!   bouquet Само хубави емоции ти пожелавам!  newsm38

YooHoo , Добре дошла и повече спокойствие и хубави емоции в оставащите месеци  smile3503

На нас вчера ни пристигнаха хладилника и печката, а днес - спалнята. Обаче всичко ни е на земята, защото стаите не са готови. Родителите на милото и той барабар с тях са се захванали и се надявам до събота да имаме завършена една стая. Мисля си, че ще стане хубаво, понеже всичко ще ни е новичко  Party

Пипиту, страхотна рисунка  #Crazy Как я направи? Ползва ли някакъв шаблон? Аз само точа лиги по такива идеи, ама засега гледам поне една стая да спретнем, пък занапред и на мен ми се ще да нарисуваме нещо в детската стая  Heart Eyes

За петък гледам, че темата е безпроблемно кърмене, така че ще гледам да дойда. Малко е кофти така да се изнизвам от вкъщи при всички тия ремонти  Blush , ама аз така или иначе не се включвам.

Записвам се за Люлинската среща в неделя  newsm10

# 277
plami 10
Най-сърдечни поздравления по случай новия ви дом, както казва Мечо Пух Hug  bouquet

Miss_Butterfly,
Честит Рожден Ден - много любов, здраве и щастие!

YooHoo,
Добре дошла Hug
Xcat & Шаманката ,
След като вчера посетих МД и категорично ( засега Mr. Green Mr. Green) отказвам да раждам там, днес ходих и до 2градска - поне ми е супер  наблизо,
за да питам за ОВ. На регистратурата бяха много любезни, но още чакали да мине инспекция и ХЕИ, за да  отворят вече от 1 Дек. Така или иначе утре ще
звъня, за да се запиша за 3 Дек или там когато ще има, та можем да си спретнем една мини срещичка:) Simple Smile Simple Smile
П.П. Ако има останали места за ЦУМ, ще дойда и аз!

# 278
Мерси на всички за пожеланията. Много сте мили! "Само си викам дано"  Wink

Сега гледах снимките на покупките ви. Росиии,  ooooh! ти направо комплексира. Направо си го обзавела детето до 1-ви клас.   Shocked И летни неща си накупила...Изобщооо няма да мислиш за дрехи бая време.
А аз днес скришом купих първата жилетчица  Blush Не съм казала на мъжа ми. Още не сме говорили за покупки. Ще взема да я снимам да ви покажа и аз нещо, че много ме е срам  Embarassed
 newsm45
Лошото е, че не знам за какво да дам следващия болничен - щеше ми се да поспестявам няколко месеца, за да замразя стволови клетки. Иначе нямаме скрин, дрешки не съм купувала (уж обещаха да ми дадат няколко приятелки), в кухнята - плочки и ламинат уж искаме преди детето да дойде. Абее въобще не знам кое по-напред  Shocked

# 279
plami 10   Hug,
НИдей рИва! Ние от една година сме вече нанесени, ама чак преди няколко месеца хралупата придоби що годе човешки вид Crazy
Да не говорим какъв зор беше да накарам мъжа ми да сложи дръжки на вратите #2gunfire, все миказваше " утре, утре" , а накрая като ги сложи - дори чакаше похвала Joy
Пишеш си на един лист какво най-ти се иска и не можеш без него и ги почваш нещата едно по едно:) За мен това беше голямата ми любов - миялната Heart Eyes Heart Eyes - и сега си я погалвам скришом Mr. Green

# 280
Пеперудке,   bigdance2 newsm59!
Добре дошла, YooHoo!
Днес се чудех как някои от нас правят 4 часови разходки, като аз след 2 часа не си усещам ходилата, болят, явно им тежи туловището ми. А бебка май е с главата нагоре, не съм ходила още на жк, но над пъпа усещам  нещо твърдо, по-голямо от краче е, май ще е глава....А сега така хубаво си похапнах печена тиква, че май това ще ми е вечерята. Не знам дали е лошо, че не взимам никакви витамини, ама нещо не ми се пият, не знам защо.... Има ли и други мами дето не им се пият витамини???

# 281
  • София
Здравейте!  Hug
Не съм писала отдавна... Rolling Eyes...но не пропускам пост... Grinning

Честит празник на Пеперудката!   bouquet

Нищо ново при мен, освен леки контракцийки, като на повечето от вас... Wink Беборана ме блъска яко, без да и пука, че това все пак са мойте вътрешности... Laughing Чувствам се вече много тежка и тромава, а килата са ми само +7...като тръгна да ходя някъде и охлюв ще ме надбяга... Mr. Green...а пък да не ви казвам колко се запъхтявам...не ставам за разходки...  Rolling Eyes

За ОВ в Шейново ще питам като ходя в петък при доки.

Аз освен витамини пия и още куп хапчолъци.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 18:58 от Karolin@

# 282
След като вчера посетих МД и категорично ( засега Mr. Green Mr. Green) отказвам да раждам там...

Велв, я разкажи какво видя, защото предния път казаха, че ще местят Родилното... На кой етаж беше родилното, как изглеждаше?

# 283
Xcat & Шаманката ,
След като вчера посетих МД и категорично ( засега Mr. Green Mr. Green) отказвам да раждам там, днес ходих и до 2градска - поне ми е супер  наблизо,
за да питам за ОВ. На регистратурата бяха много любезни, но още чакали да мине инспекция и ХЕИ, за да  отворят вече от 1 Дек. Така или иначе утре ще
звъня, за да се запиша за 3 Дек или там когато ще има, та можем да си спретнем една мини срещичка:) Simple Smile Simple Smile
Велви, аз съм тропнала с крак, че там ще е и т'ва си е. Така, че щат, не щат, ша ма приемат. Laughing
Ако не - имаше градинка към болницата, доколкото си спомням. hahaha
Ще звънна и аз на 1-ви, та живот и здраве ще се засечем. Hug

За витаминчетата - аз си ги пия чинно, барабар с фолиева киселина.

# 284
Моите кг са +9. Ходя на многочасови разходки без проблем. От време на време се стяга корема, почивам за кратко и пак продължавам. Давам си сметка, че ако не се движех толкова от началото още, досега да съм двойна най-вероятно, да са ми отекли краката и не знам още какво. Добре че времето е все още благосклонно и не ме спира. Вече 2 седмици не съм качила и грам след последната ЖК, но почти не ям сол. Сладко рядко, тестено хич още от началото. Засега контролирам положението със задържането на вода, пу пу.
mushmulka, ами правят се  Grinning. Въпроса е да не се губи ритъма, че после е много сложно. Аз само 2 седмици покрай епидемията си ограничавах излизанията и се почна с кг, води, а и после трудно влязох във форма, за да успявам отново да ходя по толкова. Аз упражнения не правя, това ми е на мен движението, а и по-добре сред природата, отколкото вкъщи или в зала да речем  Peace.
Витамини - само естествени...и по много Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт