ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 19 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Добро утро !  Hug

# 601
Добро утро и от мен!

Пак не се наспах като хората, ама това е  Rolling Eyes

Емо е на работа до обяд, аз ще видя какво ще свърша дотогава и дано има желание за разходка от негова страна Heart Eyes

Хубав уикенд, мами!  sun lovekiss Flowers Bouquet

# 602
ДОБРО УТРО!

ДНЕС ПАК МЕ ЧАКА ГОЛЯМО ЧИСТЕНЕ,НО ПОНЕ ИМАМ СТИМУЛ-ИЗЛИЗАМ ПОСЛЕ НА РАЗХОДКА.
НИКА ,ЧЕСТИТИ ХУБАВИ НОВИНИ ЗА ЮНАКА.
ТИЯ БОЛНИЧНИ НЕ МОГА ДА ГИ СХВАНА,ДОБРЕ ЧЕ ИМАМЕ СЧЕТОВОДИТЕЛКА,ТА ТЯ МИ ОПРАВЯ ДОКУМЕНТИТЕ.

# 603
Ами защото неизвестното те притеснява, вероятно, поне аз заради това не искам нормално.  Laughing
Peace Точно това е причината... Wink

Мяу, намаш грижа душко, с теб съм тогава... Mr. Green

А бе мами, аз не смея да легна, щот мойто само това и чака и почва да ме блъска яко... чак ме боли.... и вие ли сте така?

И аз съм така, само да легна така че да му стане по-свободно и направо побеснява: с мъжа ми се шегувахме дали случайно не съм глътнала топчица и сега да си играе с нея  Joy

# 604
 Добро утро и от мен!
 Ника,Рали честито за добрите новини  Hug
 И аз не можах да се наспя тази нощ-от 3 до към 5.30 се бях ококорила и в осем едва станах.А съм цяяял ден на работа  Sad но пък това са последните ми работни събота и неделя  Grinning После още седмици ми остават и това е.Реших да не работя чак до края на декември

Хубав ден,момичета!

# 605
Добро утро, момичета!
Силвъри, добре си решила. Аз все още ходя на работа, но моята работа е за по 3-4 часа дневно и то 3-4 дни в седмицата иначе отдавна да съм се кротнала. Честно казано и това понякога ми идва на нагорно. Най-вече ставането рано сутрин ми е мъка, но когато се наложи ставам, няма как. Още малко остана.
Тук прекопирах нещо от темата на ноемврийките за тия възглавнички, за които си говорихме:
Цитат
в м-н Хиполенд продават едни дунапренени подложки за спане с две ограничителни възглавнички. Слагаш бебето и като подпъхнеш одеалцето около него няма как да се завърти. Струва 10 лв. На Бертони е, но после гледах в Джъмбо имаше подобни за 10лв. и за 6 лв. Аз така малката спокойно я оставям сама да спи не я наглеждам през 5 мин.
По-евтино.
Чудя се днес къде да ходя.., хич не ми се стои в къщи..Sad А мацките ги чета че като се хванат с бебоците и обикалят по 4 часа, но нали има кила за сваляне. Ех, а нас сигурно ще ни хване големия студ.

# 606
Добро утро на всички Hug Hug
И много благодаря за пожеланията вчера Heart Eyes
Сега набързо да докладвам и аз:
видяхме се с Ника Hug ( ама много се радвам, че така ти е казал Марков и всичко е наред- браво!).
При нас също нещата са наред - даже сега ми каза, че нямало нужда от секцио Shocked, добре, че няма 4 ФМ, че иначе щях съвсем да изтрещя Joy
Бебун е 30 см и 1,640 грама - абе добре си върви детето, а и майка му си се търкаля вече Crazyгрух Crazy, така че ще устискаме нещата ( дай, Боже Praynig)
до Февруари.
Да ви почерпя - моята майка ми  има днес РД, за това отивам на лов за подаръци Mr. Green

До вторник ще сме на вилата - малко на въздух Simple Smile, сигурно ще имам доста да си ви чета като се върнем, но пък на 3 ще се видим с някои във 2 градска Hug
Хай-хубав уикенд на всички и се забавлявайте Mr. Green
Mepofka, ,
Добре дошла Hug

# 607

ето и едно кафенце,пък дано ме събуди

# 608
     аууу,тортата е ракошна...
  Велв Честит рожден ден на майчето-да е жива и здрава!И честито за хубавите новини
  Бръмби тя и моята работа е по 6 часа,но няма събота и неделя (тогава даже сме по цял ден),няма празници-който както му се падне,а не ми се иска по празниците да работя-искам да им се наслядя напълно тази година,така че ще се скатая от работата  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 11:01 от silvery

# 609
     аууу,тортата е ракошна...
  Велв Честит рожден ден на майчето-да е жива и здрава!И честито за хубавите новини
  Бръмби тя и моята работа е по 6 часа,но няма събота и неделя,няма празници-който както му се падне,а не ми се иска по празниците да работя-искам да им се наслядя напълно тази година,така че ще се скатая от работата  Twisted Evil

Ми то ти се полага направо. Да не си всяка година бременна. Почивай и да не ти пука. Grinning

# 610
Добро утро, милички!

Благодаря за плодчетата, кафенцето и прекрасния морски пейзаж.  Hug Аз преди малко се излюпих. Снощи до 2 ч. играхме карти с едни приятели. Следобед с мъжо сме на лекция за "Пренаталното възпитание на бебето". На него миналия път му беше доста скучно на лекцията, ама го изнудих пак да дойде.

Ралка, Никич, velv, браво за хубавите резултати, момичета! Само така!
Velv, да ти е живо и здраво мамчето!  nbirthday newsm67
Добре дошла на мама Mepofkawelcome Безпроблемна бременност до финала!  Hug
Каро, много ме разсме с тая случка от "Горчиво". Малеее, горката женица как се е изложила...

Хубав ден на всички! Използвайте последното необичайно топло време за разходка. Ние с мъжо вчера ходихме на горска разходка до Аладжата, много беше приятно. Доскоро!   Nature Sunny

# 611
  • София
Добрютро!  Hug

Ника, браво за чудесните резултати при Марков! Спомних си и за нашето емоционално и успокоително посещение при него в 20 г.с.  Heart Eyes
velv, чудесни новини! Честит празник на майка ти! Simple Smile

Хихи, аз също съм приватизирала малко дрехи на мъжа ми. Предимно тениски и суичери, че са по-широчки. В такива моменти се радвам, че съм си го взела едрогабаритен (преди да забременея тежеше 30-35кг повече от мен). Ми така де, да си помагаме и в добро, и в лошо!  Crazy

# 612
Добро утро!Днес голям сън му дръпнах,събудих се към 9 и викам айде още малко и то стана 11часа Simple Smile
Ника,Велв,Рали страхотни новини!
Велв да ти е жива и здрава майчицата!
Силвъри почивай си и хич не му мисли Wink
Оф с тия болнични е голяма тъмна индия.На мен сега като ми свърши сега този ми остават едни 12 дена преди да изляза майчинство,но за да не влизам заради тях отново в болница мисля да се разбера със шефката ми да си пусна малко отпуска и да си взема 7-дена от личния лекар,но като я знам каква е се съмнявам,че ще се съгласи,но дано сега като и тя е бременна се окаже по-любезна,ако не пак ще се ходи в болница Close
Още повече че аз пък ще излизам майчинство от 31.12-надали ще има кой да ми издаде боничен лист тогава!
А иначе 180 са дните за една календарна година,няма значение дали прекъсвани или не.
Сега отивам да пооправя,че после ще ходя да чакам съпружеското тяло и да ходим да пазаруваме за беба Сияна.Да видим с какво ще се приберем,че мъжа ми нещо снощи ми вика,че с количката можело да поизчакаме до след Нова Година Close

# 613
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

# 614
Добро утро от мен,то си е добър ден де но аз нещо се отплеснах и си поспахме дружно до по- късно  Blush

вижте едни симпатични колички , на доста прилични цени за тези от вас които не са си избрали още

http://www.mothercare.com/gp/search/ref=sr/276-8223615-9932633?i … d-keywords=Silver Cross

Общи условия

Активация на акаунт