ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 076
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Ралипо, на нас на курса ни казаха, че е по-добре да си вземам комплекти от 2 части, а не гащеризони, защото 2-рите омаляват по-бързо. Разбира се, това не означава, че нямам поне 3 купени гащеризона за новородени  Simple Smile

yoo-hoo, добре дошла и леко бременеене до края   bouquet

шаманке, аз много бих искала да дойда на тази среща, ще помисля и ще потвърдя участие  Mr. Green

Ох, на мен нон-стоп ми се спи, вече имам и торбички под очите, защото 8 часа сън не ми стигат  Joy

# 241
Xcat , звъннах на телефона. Бях звъняла преди няколко седмици и също толкова учтиво ми се извиниха, че ремонта продължава повече от очакваното и ме помолиха пак да звънна на 25ти  Grinning
Шаманче, в една и съща държава ли живеем? newsm78
Току що звънях на централата - там дори не знаят за какви отворени врати иде реч, да оставим настрана да получиш някаква информация.
Дадоха ми телефона на родилното, откъдето ме уведомиха, че до вчера били в ремонт и още не били започнали, та да се обадя на 1-ви. Grinning
Затова пак питам - как успя да се вредиш и колко ще ми струва телефона, на който ти си звъняла? Joy

# 242
Срещу 3 шоколада и моя телефон барабар с апарата давам  Mr. Green
Ето тук звънях, инфото е от 9 месеца сайта, но старата програма: 02/915 83 20

# 243
Пак евтино ще мина. Grinning
На същия телефон звънях и ми казаха да се обадя на 1-ви. Може да съм попаднала на неинформирана акушерка. newsm78

# 244
  • София
Ехооо  Hug И аз ви изчетох!! Урааа!!  Hug
Звездичке, ще се конкурираме за Мис Макси, а и първата награда не си мисли, че толкова лесно ще я вземеш. Аз съм много сериозна конкуренция  Joy Joy Joy И най-странното ми е като ми кажат "Ама ти изобщо не си напълняла. Само коремът ти е голям"  hahaha Абе, нали се усещам аз колко съм качила. Но и аз съм любител на тестеното и сладичкото  Peace Честно казано от 3 дни съм ги намалила, даже мога да кажа, че съм ги спряла.  Peace
Добре дошла на новата мама! Леко бременеене и здраво бебче февруари й пожелавам!!   bouquet
По повод вирусчетата, които си отглеждаме в къщи - аз пия осцилококцинум  и ще хапна чесън, както ме посъветва Ника. Peace Hug
Пък да видим - дано ме размине. Мъжът ми също си е в къщи. Дано не се разболея, когато вече отмениха грипната епидемия!!  Praynig Praynig Peace Голям резил ще е!!  Praynig
Още не сме купували нищо за беболанка. Искам да вляза в 8-ми месец и ще мисля. Може би за Коледа ще напазаруваме разни неща.
Реших да раждам секцио и докторът ми каза да си избера дата за края на януари, защото терминът ми е 06.02 по последни данни. Ще раждам в Шейново  Peace Но аз съм си чиста порода мама-февруарка!!  newsm68
Мамчета, мисля да си полегна.  Hug
А на вас много  lovekiss lovekiss

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 14:16 от Elidam

# 245
  • София
Щом ще се разменят телефони за шоколади, само да кажа, че давам два телефона за три шоколада!  Laughing Единият шоколад приемам и да е наяден /ама малко!/, защото на единият телефон му пада бързо батерията.  Crazy

# 246
Честна размяна ще бъде, Ника - танто за кукуригу! hahaha

# 247
Записче  Hug
Отивам да чета ...

# 248
  • София
Момичета, минавам само да ви почерпя виртуално за Р.Д.-то ми !   wavey

# 249
Miss_Butterfly, ЧеСтИт РоЖдЕн ДеН !

# 250
  • София
Miss_Butterfly, честит рожден ден!   bouquet

# 251
  • Бургас
Пепрудке ,Честит рожден ден ! Много здраве и късмет и знаеш...най-хубавия подарък февруари месец !

Yoo-Hoo добре дошла при нас !  smile3525
Танче,чакаме отчет от ФМ .  Hug
Ох,искам пък и аз шоколад.... Май ще пратя съпруга до магазина,че няма с кой да правя трампи  hahaha

# 252
  • Burgas
Честито на рожденичката

# 253
Честит рожден ден, Miss_Butterfly! ПОжелавам ти много здраве и леко бременеене до края!

# 254
Miss_Butterfly много здраве, щастие и леко раждане   bouquet

Аз да се отчета  Sad
мисля ,че се пристрастявам към фейсбук  Rolling Eyes не спя по цели нощи... и се мотая в нета, чета ви ,пиша си с приятели и хапвам така редовно и добре, че вече съм + 16 кг. Cry
Още съм бездомна, и се моля да не падне сняг, че ще си остана затрупана в планината  Sad По тази причина не съм купувала никакви бебешки неща... Разхождам новата прахосмучка, сервиз за хранене, две вази и 16 бр. пердета в колата си от месец  Crazy , вече са станали на хармоника и не знам кой ще ги глади преди да ги закача... и как ще ги закача с този корем  newsm78
Моля се в Петък като отида до апартамента мебелите да са там и да започна чистенето и пренасянето  Sad С такава нагласа отидох и миналия петък, но нямаше и един болт вътре  Cry
А с мъжа ми сме обявени за разстрел от няколко софийски магазина, поръчките ни са пристиганли преди 3 месеца , но нали няма къде да ги сложим та им заемат място в складовете  Cry Embarassed
А кретена дето ни прави ремонта все катастрофира, жена му го напуска, прекара свински грип, разболя му се роднина и... ахх Sad За токова време хората крило на болница ремонтирали, а той 4 стаи не мойе да изкара  ooooh!
Май попрекалих с дължината на поста Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт