ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 065
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ника,ти къде ходиш на ЖК? Не че ще седна да се местя тепърва,но да питам все пак, след като си доволна...

# 346
  • София
В кварталната п-ка.  Laughing Живея в Младост.

# 347
  • Burgas
Абе той и моя лекар е много внимателен,обяснява,пита за оплаквания и въпроси,абе за сега съм доволна уж.

# 348
ЗДРАВЕЙТЕ МАМЧЕТА!НА НОВОТО  welcome
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПЕРУДКА ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И ВСЕ С ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ ЗА БЕБЧО.
ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ЗА ХУБАВИТЕ НОВИНИ-САМО ТАКА  Hug
ПРИ ВСЕКИ ПРЕГЛЕД НА ЖК СИ МИНАВАМ НА ЕХОГРАФ И СИ ЗАПЛАЩАМ СЪОТВЕТНО  ПО 15 ЛВ.,НА КАНТАРА ТАМ  СЪМ СЕ КАЧВАЛА 1 ПЪТ И ТОЙ НЕ БЕШЕ ВЕРЕН  Joy,НО И КАЗАХ КОЛКО  КГ.СЪМ И ТОВА Е. ДА СЕ "ПОХВАЛЯ"-ВЕЧЕ СЪМ +10КГ.  Embarassed

# 349
Аз ходя на ЖК само платено и то по 2 причини: не мога да отделям по половин ден, да не кажа цял, всеки месец (ходя на работа все още) за да вися пред някой кабинет в поликлиниката,  и освен това имам доверие на лекарката, при която ходя сега, защото при нея си ходя още от преди да забременея. Тя ми мери всичко както си му е реда, видя пола на бебчо още в 4-ти месец и е много любезна.  Simple Smile

# 350
  • София
Олала, напомни ми за още една екстра на моя доктор - не се виси пред кабинета за ЖК. Дават ти час от предната ЖК, като отидеш се записваш на регистратурата и при тях автоматично излиза на компютъра, че си там вече в уречения час. Излиза акушерката и те вика поименно. Повече от 20 минути не съм чакала, което си е съвсем приемливо, в частен кабинат със записан час съм чакала и доста повече. Laughing

# 351
ЧРД на Пеперудката на патерици! Много здраве и щастие ти желая. Видях че има и добри новини, това е хубаво.
Днес една приятелка роди момиче и много се кефя. Друго какво... май няма.
Да уточним пак за ехографа - не е вреден ако щете и всеки ден да си го правите, защото е ултразвук, който се излъчва от главата на трансдюсера. Ултразвука преминава коремната стена и се отразява във всичко по-твърдо в корема и хоп , образа излиза на екрана.
На кой номер звъняхте за 2 градска? Нищо не пречи и аз да отида да видя.

# 352
  • offshore & overseas
Шамана го беше публикувал по-рано в темата, Бръмби! Май за 3 декември се записват дамите.

Срещу 3 шоколада и моя телефон барабар с апарата давам  Mr. Green
Ето тук звънях, инфото е от 9 месеца сайта, но старата програма: 02/915 83 20

# 353
  • София
Здравейте Simple Smile

Исках да попитам дали има възможност да си купя накрайника на ръ4ната помпа на AVENT, понеже една позната ще ми даде помпата и исках да си мой накрайника??
Поръ4ах си и коли4ка много съм доволна Simple Smile Сега я 4акам да пристигне Simple Smile

Сега се връщам да ви 4ета 4е като гледам доста има  Hug Hug

# 354
  • София
Здравейте Simple Smile

Исках да попитам дали има възможност да си купя накрайника на ръ4ната помпа на AVENT, понеже една позната ще ми даде помпата и исках да си мой накрайника??
Поръ4ах си и коли4ка много съм доволна Simple Smile Сега я 4акам да пристигне Simple Smile

Сега се връщам да ви 4ета 4е като гледам доста има  Hug Hug

Каква количка си поръча и от къде , аз мисля да поръчам тази другата седмица http://www.bimbomarket.it/bg/en/trio-3per8-lx-tecno-blu-94-kit-car-P13039.htm   bouquet

# 355
  • София
Сашкова, ето го вносителя на Авент, би трябвало да можеш да си купиш отделно накрайник, след като имат гаранционен сервиз.
http://www.infobulgaria.info/companies_new.php?bransh=386&pa … amp;comp_id=29441

# 356
  • Burgas
Съни имат ли доставка до БГ?
На мен също ми обещаха да ми дадат помпа на Авент,но приятелката ми каза,че някакви гумички са се скъсали и трябвало да си купя нови,като ми я даде смятам да ходя да търся,да видим дали ще намеря,някой знаели за какво става на въпрос?

# 357
  • София
Съни имат ли доставка до БГ?
На мен също ми обещаха да ми дадат помпа на Авент,но приятелката ми каза,че някакви гумички са се скъсали и трябвало да си купя нови,като ми я даде смятам да ходя да търся,да видим дали ще намеря,някой знаели за какво става на въпрос?

Да, с доставката ще ми излезе 670лв а в България са между 800-850лв, писаха ми че за 1 седмица е при мен.

# 358
Тенкю, Мяу. Сега звънях, но нямаше навити да ми вдигнат. Thinking

# 359
Гледам че за ехографите сте си говорили...аз от самото начало на бременността,сигурно 20 пъти ме е гледала лекарката на ехограф,и на вагинален и на коремен,тя тая клиника като втори дом ми стана Rolling Eyes,сега даже ми каза че от 30-та седмица натам ще ходя всяка седмица за тоновете

Общи условия

Активация на акаунт