ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 19 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
и аз наскоро си получих една две контракцийки,но не разбрах веднага,че е това,и аз така се поразрових и като разбрах за какво става дума една паника ме хвана Crazyсега отвреме-навреме си ги имам,но са леки и понякога не ги усещам.сякъш бебчо вече ми казва:"готви се,излизам скоро" Simple Smile

# 631
Уффф, де да беше скоро...цели три месеца има още. baby_neutral

# 632
ох,не знам,доскоро го нямаше този търбух отпред,сега като се погледна в някоя витрина или в огледалото и виждам как корема ми си върви две крачки пред мен Laughingднес в маршрутката докъто ме видят и вече ми бяха освободили три места Laughingмъжа ми се муси:"и аз имам шкембе,а мен ме гледат на кръв като седна" Joy

# 633
Уффф, де да беше скоро...цели три месеца има още. baby_neutral
  За мен остават точно 2 месеца, ако всичко въври по план и е наред разбира се!!
  Докторът ми е казал да си избера дата за секцио между 25- 31 януари, последната седмица на месеца!!
    Дано само всичко да е наред  до тогава!  Praynig

# 634
и при мен остават толкова и ако бебока не си застане с главата надолу сигурно ще ме клъцнат и мен.доки още миналата седмица на ехографа ми каза ако мъника не се извърти директно на масата.

# 635
mama_widow, така е - ти си с предимство. Няма какво да се оплаква мъжлето.
Пак добре, че ти правят място, де. Simple Smile

Маргото, добре си си ти. Sunglasses
А ние с нормалното раждане, ще треперим в очакване на Годо. hahaha

# 636
Xcat,взех да се чувствам като бабичка Joy на тях не им правят толкова място колкото на мен Joy

# 637
И аз бях така първия път, но с хубавото отношение бързо се свиква. Grinning
Замислих се, че тази Коледа ще ни е последната като тричленно семейство... Rolling Eyes

# 638
пожелавам ти красиво и здраво бебче  bouquetаз като се замисля тъкмо за свети валентин с таткото ще си подарим едно малко сладко подаръче Simple Smile ох,вече нямам търпение!

# 639
Момичета да си призная нещо Rolling Eyes- сега като започна да  наближава моментта с раждането и нещо започнах да се чудя как ще мине ,защото миналия път нямах никакви позиви и доки сам ми предизвика раждането на Гогата.Обаче сега нещо ми се е свило сърцето ами ако ме свари нещо неподготвена този юнак,не че съм паника,ама се чуствам странно. Аз с Георги и звук не издадох докато го раждах нищо че ми е  първо бебе,знаех че трябва да си изтърпя болките и толкова ,ама сега нещо съм се притеснила многоооо леко  Rolling Eyes и реших да ви споделя таз моя малка мъка Hug. Вие как се чуствате по този въпрос? newsm78

# 640
пожелавам ти красиво и здраво бебче  bouquet
Благодаря. На теб и всички останали мамчета пожелавам същото. Hug

Даниелке, няма да се панираш. Hug
В тази ситуация това е последното, от което имаш нужда. Първият път аз бях самото спокойствие, без паники и разни там истерии, всичко мина много бързо, но раждането щеше да ме довърши.
Сега...не знам. Подготвена съм вече какъв ужас е и мислено стискам зъби. Ще се справим.  Sunglasses

# 641
мен като ми е за първи път,притесненията ми съм сигурност са повече  Rolling Eyes но да - ще трябва да се справим  Praynig
 И аз като Съни нямам никакви болежки и оплаквания за сега и все се притеснявам,че няма да разбера кога да тръгна към болницата-луда работа Crazy

# 642
Дани,и аз се притеснявам доста...доскоро си се подготвях за нормално раждане,изчетох сума ти книги кое как протича,сега нещата отиват към секцио и ме хвана друга параноя-ами ако не извадят бебо навреме или упойката му навреди?и аз си мисля че юнака ще ме изненада и ще се паникйосам супер много.и...не знам...надявам се всичко да мине добре при всички февруарски мами и въобще при всички и тая параноя и страх я намирам за нормална. Simple Smile всичко ще е наред  bouquet Hug

# 643
  Здравейте! Ако не възразявате, да се включа и аз по въпроса с паникьосването. Blush Аз съм истерясала от момента, в който разбрах, че съм бременна, вероятно защото ми е второ дете. Първият път не беше чак толкова кошмарно, но сега като че ли нямам кураж да раждам пак така, та мисля да ми играят едно скалпелче. ( С това изобщо не искам да започвам тема за или против секцио ). Исках да успокоя Даниелка, като разбере, че тя с наближаването на раждането леко се е притеснила, а аз не съм спала като нормален човек от 7 месеца, защото сигурно съм лудаааа. (лека шега, или... newsm78 може би не? ).
   Ох, само глупости изписах, май беше по-добре само да чета. Laughing

# 644
Поне сме единодушни, че паниката или поне известните притеснения са напълно нормални на този етап.
Важното е да са умерени и да не им се даваме.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт