Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 266 382
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
Матрака е твърд и много удобен,ако питате за модел-не знам Simple Smile Безплатен е ,само комплекта спалня + гардероб + нощни шкафчета + ракла, заплатихме Simple Smile

# 436
АЗ ПЪК НАЙ-ИДИОТСКИ РЕШИХ ДА ПОВЯРВАМ В КОРЕКТНОСТТА НА "МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ" И СИ ПОРЪЧАХ СПАЛНЯ. КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ДОСТАВКА БЕШЕ НА 17.07--ОЩЕ Я ЧАКАМ. СЛЕД БЕЗКРАЙНИ РАЗГОВОРИ НА МЕСТО В МАГАЗИНА В ПЛОВДИВ И ПО ТЕЛЕФОНА В ЯМБОЛ СЕ УСТАНОВИ,ЧЕ "СЛУЧАЙНО" СА МЕ ПРОПУСНАЛИ В СПИСЪКА. А СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ПРОДАВАТ СПАЛНИТЕ И ЧРЕЗ НЯКАКВИ ВАУЧЕРИ НА ГРАБО И СИ МИСЛЯ ЧЕ ТАМ Е ОТИШЛА И МОЯТА СПАЛНЯ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ Я ПЛАТЯ В ПЪЛЕН РАЗМЕР,А НЕ С НАМАЛЕНИЕ. НА ТОВА МУ ВИКАМ "КОРЕКТНОСТ" #2gunfire мОЖЕ ДА СЪМ ДРЕБЕН КЛИЕНТ,НО ПО-ЕДЪР НЯМА ДА ИМ СТАНА.

# 437
  • София
Дъното се поръчва заедно с механизма и струва 50 лв. Ние ги поръчахме и е хубаво, защото можеш да слагаш багаж под матрака.
т.е общо 50 лв? Трудно ли се сглобяват и монтират?

Сглобяването е лесно- за всеки мебел си има номериране на частите и инструкция. Сам си сглобих нещата, но ми отне време, защото сръчността ми е нулева. Холната ни секция все още е закрепена на стената, което е показателно, че съм се справил  #Crazy Мисля, че предлагаха и монтаж, но не знам каква е цената на тази услуга.

# 438
Моите отзиви са много зле на 27.06.2012 порачах спален комплект и днес 28.07.2012 отидох до магазина да ги попитам какво става със спалнята и те ми заявиха че не е дошла все още и ми казаха за другата седмица ако до четвъртак не ми се обадят ще ходя да отказвам поръчката и ще искам неустойка която има в договора НЕ СЪМ НИКАК ДОВОЛЕН ОТ ФИРМА ВИДЕНОВ!!!!

# 439
Много бързате бе хора, на 07,06,12 поръчах спалния комплект и пристигна на 13,07,12,
служителката си ме предупреди , че въпреки срока в договора, който е записан до 30дни, че я доставят, да се настроя за 40 дена, защото имат много поръчки и несмогват.
За мен по важното е че всичко пристигна и нямаше липсващи елементи, защото в други фирми и това се е случвало и пак чакаш над месец.

# 440
Аз бих чакала и два месеца, все пак са доста ниски цените.

# 441
Матрака е твърд и много удобен,ако питате за модел-не знам Simple Smile Безплатен е ,само комплекта спалня + гардероб + нощни шкафчета + ракла, заплатихме Simple Smile
Да бе - безплатен!
Да не си мислиш ,че ти повярвахме. И специално се регистрира за да хвалиш спалните. От месеци разглеждам сайта на фирмата и досега на безплатен матрак не съм попадала. Дори да купиш цялостно обзавеждане, матрака се плаща отделно.

# 442
Кажи речи си е безплатен, спален комплект Надежда , който аз си поръчах без матрак и със матрак , разликата в цената беше 20лв., аз на това му казвам без пари  Mr. Green
Далеч съм от мисълта да ги хваля, но на бялото черно не мога да кажа  Peace

# 443
А на нас едни табуретки ни ги оправят от 2 месеца и вече пишман станахме... Може и на пук да ни го прави вече консултанта ама нямам думи просто...

Аз бих чакала и два месеца, все пак са доста ниски цените.

А ако чакаш повече от 2 месеца??? Вярно,че са ниски цените, но това не означава да се примириш с качеството на обслужване. Щом си даваш парите на някого той трябва да го оцени и да си свърши работата..

# 444

А ако чакаш повече от 2 месеца??? Вярно,че са ниски цените, но това не означава да се примириш с качеството на обслужване. Щом си даваш парите на някого той трябва да го оцени и да си свърши работата..

Само в кауфланд има хубаво и евтино. Wink (шегувам се)

# 445
Чак и те вече не си вярват, смениха си логото Wink

# 446
Чак и те вече не си вярват, смениха си логото Wink
Хах, от кога?! Не е за вярване. Laughing
Явно няма как хем да е евтино, хем да е бърза доставката имайки предвид че всеки обича да му излиза по-евтино. Все пак живеем в България. Simple Smile Peace

# 447
Искам да попитам: на някой от вас налагало  ли се е да си закара мебелите със собствен транспорт от склада на фирмата до апартамента??

# 448
Добре че не се прекарах с тях.Харесах си трапезен комплект.В Бургас магазина.Първо с малко дете стоях 20 минути ,да чакам докато една жена се чудеше тази ли онази ли спалня да си поръча.Въпреки че още 2 момчета се мотаха наоколо.После ми казаха за доставка на 20 км от магазина,където живея 45 лв.За една маса и  стола.После пък 30 дни да чакам.А маса и столове нямам,как ще чакам 30 дни,нанасям се в ново жилище все пак след 10 дни.Решиха все пак да погледнат в склада...момчето излезе подхилквайки се и каза че имало 1 маса останала.После пък решиха да видят и столове дали няма...пак хилейки се заяви че има 2 стола ,но различен цвят десени...И всичко това ми отне 1 час от живота да се разправям с тях и да си губя времето.При това с малко изнервено дете.НЕ можаха ли да кажат-няма и това е.Ми чакай да проверим...ми има една маса...ми чакай пак-има 2 стола ама различни.... #Cussing out

# 449
Има и един такъв момент, че всеки гледа да е много евтино, ама в същото време и на момента да му се случат нещата и да не си губи времето и още милион претенции. Това, мили хора, в нашата държава няма как да стане. Като искате супер качество и всичко да ви се изпълнява на секундата - има си магазини със съответните цени. Не искам да защитавам фирмата, защото ми е все тая за тях, но се набиват на очи претенциите без покритие. Нищо лично  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт