Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 264 464
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
И аз много харесвам мебелите им, но за съжаление разбрах за тях след като си бях обзавела почти изцяло апатрамента Sad
Най- се ядосвам за дивана ми  ooooh! дадохме 1200 лева за него (да беше по поръчка с 3 табуретки но нищо кой знае какво)
Сега съм харесала шкафовете им за обувки- много са красиви и на страшно ниски цени Wink Ще съм ви страшно благодарна ако някои ми каже къде се намира магазина им или ми даде точен адрес, понеже никъде не успях да открия координатите на магазина им в софия  Hug

http://www.videnov.com/bg/network-of-shops.html

# 91
Хвърлих око на  Ксения  Sunglasses

Dai4eto доколкото разбрах на него му се сваля  тапицерията.

Относно качеството- за тази цена, не можем да искаме доживотна служба  Peace
Всеки се постила според чергата си- нали така беше  Peace

# 92
  • София
desperation много ти благодаря   smile3525

# 93
Aко кантовете са обикновени меламинови , плоскостите тънки и от евтинджоса хич няма да ходя да гледам друго освен дивани . Пести се и от обков и евтини механизми , предпочитам да си направя всичко сам поне диванчетата хващат око , ето това примерно ми изглежда много прилично и функционално :
http://www.videnov.com/bg/5/478-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D … D0%BB%D0%BD%D0%BE

# 94
  • Бургас
Може ли да се поръча диван без кожа-само дамаска?
Не може - и аз исках така, ама... но пък кожата е само отстрани, така че не създава проблеми - ползваме си диванчето вече 8-9 месеца с кеф и без проблеми.

# 95
  • София
Може ли да се поръча диван без кожа-само дамаска?
Не може - и аз исках така, ама... но пък кожата е само отстрани, така че не създава проблеми - ползваме си диванчето вече 8-9 месеца с кеф и без проблеми.

Ние поръчахме диван само с дамаска , а в магазина беше с кожа. Нямаше никакъв проблем.

# 96
Миналата седм пор1чахме диван  " Никол" ,чакаме го след 20 дни Simple Smile

# 97
  • Бургас
Хора и аз съм се насочила към диванките и се колебая много между Ксения и Неви  newsm78 Искам нещо, което да се пере цялото, и калъфките и това на което се седи също, другото е кожа то може и с гъба. Това легло Неви изглежда много добре, защото става на легло, а Ксения става ли като легло - едно до друго да се премести?
Нашия е Ксения, снимала съм как изглеждат калъфките, http://radid.snimka.bg/photos-from-gsm/divan.483731.17844222, за да се изпере. В сайта даже са дадени размери в разгънато положение - погледни там!

# 98
Ние си поръчахме детско обзавеждане от тази фирма по интернет. Отначало се притеснявахме да не е някоя фирма менте,че искат капаро,но след като се поразровихме из форумите,видяхме,че всичко е наред....Наистина е мн евтино!Нямам търпение да пристигне...

# 99
  • Пловдив
Момичета, вчера поръчахме доста неща от Виденов - спален комплект с надстройка за гардероб и повдигащ механизъм за леглото, холни секция и масичка, портманто. Поръчах по телефона, предплатихме около 20% и сега чакаме Simple Smile Дадоха ни срок за изпълнение 1 месец, т.е. 15 март. Ще докладвам веднага, щом пристигнат мебелите  Peace
Anitka,  получихте ли мебелите? Я пусни някоя друга снимчица!  Mr. Green

# 100
# 101
# 102
 Момичета, утре ще си вземем мебелите, имахме забавяне в срока за изпълнение от 1 седмица, но не мисля, че е фатално Simple Smile
 Веднага, щом ги сглобим, ще пусна обещаните снимки, не съм забравила  Hug

# 103
здравейте,някой може ли да ми обясни как е сглобил пружинния механизъм на лежанката на дивана...
след като го направихме не седи вдигнат,а трябва да се държи,в магазина седеше....

# 104
Благодаря ви  Hug ако поръчваме диван оттам ще да бъде, щом всички сте доволни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт