Петиция "В помощ на майките"

• 10 461
  • 217
  •   1
Отговори
В подкрепа на майките!

Нека застанем твърдо и да покажем, че НЕ сме доволни от социалното подпомагане в България!!! Нека направим тази подписка в простест на това, че 35 лв. детски надбавки на месец и 240 лв. майчинство НЕ стигат да се отглеждат здрави и щастливи деца!!! Нека се подпишем и изпратим това на министерството на финансите на Република България, за да види, колко са недоволните майки в България!!!

Ние Българските майки искаме Държавата да мисли повече за бъдещето на България,т.е. за децата на България.
Ние Българските майки искаме да получаваме подобаващи помощи,за да отглеждаме нормално децата на България.
Ние Българските майки искаме да получаваме редовни помощи за отглеждането на децата си.

Драги Управляващи,не забравяйте,че ние Ви гласувахме доверие.Вие управлявате благодарение на нас.Ние искаме да получаваме уважение,както и нашите деца.Мисля,че не е редно като честни и редовни дънакоплатци да ни орежете с помощите за нашите деца.За бъдещето на България,защото нашето и вашето бъдеще са нашите деца.

Ето тук е линка за петицията http://bgpetition.com/za-decata-ni/index.html

Поради постоянното бавене на детски надбавки,последните месеци както и помощите за деца с ТЕЛК,решихме да направим подписка и да отстояваме правата си.С няколко майки от различни градове се заехме да събираме подписки на хартия.Ако някой иска да се включи нека ми пише на лични мейла си,за да изпратя таблицата.Време е да се обединим,да бъдем силни,единни и да отстояваме правата на нас и нашите деца.Ако сами не си помогнем,няма кой да помисли за нас.
Смятаме като ми се върнат подписките да принтирам електронната и да ги занесем в Министерството на финансите.Можем да поканим и някои ТВ,за да се отбележи това.До кога ще позволяваме да ни тъпчат?Днес за някои детски има,за други не.Другия месец може да няма изобщо.Трябва да действаме  Praynig  bouquet

# 1
  • Panagyurishte
Колкото повече майки се включат, толкова по-добре!

# 2
Колкото повече майки се включат, толкова по-добре!

Браво! Много сме, силни сме, както се казва! Дано се включат повече майки, пък и не само те..  Peace Hug

# 3
Трябват ни няколко мами от Пловдив,Варна и София,които да се ангажират да съберат подписи на листовка.Който иска да ми прати на лични мейл или скайп,за да изпратя таблицата.Аз сама цяла София не мога да покрия,така че ако наистина ви е грижа помагайте.Нищо не ви пречи в парка до като се разхождате с детето да кажете на хората,никой няма да откаже.МОже да дадете в млечната кухня,ясла,градина,учлище,на работа,в магазина.Варианти има мнооого.   bouquet

# 4
# 5
Перличка, пращам на лични е-mail за таблицата. Аз съм в София, Дружба 2 - обикалям все тук общо взето, но и това е нещо.  Peace

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 12:01 от 22

# 6
22 не мога на лични,трябва на мейл да я прикача към писмо или по скайп  Peace

# 7
Гласувах, но не мога да поема събиране на подписи. Отдавна попреминах времето за разходка по градинките, а и нямам физическа възможност. С бебета като бяхме повече поддържахме контакти помежду си, а сега виждам по един - двама родители когато взимам детето от ДГ.

А детски от десет години не взимам. Тъй решиха - че сме богати и на моите деца не се полагат. Да не говорим че сумата е нищожно малка.

# 8
  • СОФИЯ
Подкрепих, но съм песимист за резултата. Бюджетът скоро ще мине на второ четене и е нереално да се очакват драстични промени на първоначалния вариант.

# 9
Здравейте и от мен на всички мами във форума.Аз подкрепих подписката и искам да изкажа и аз своето мнение за проблема.
Дайте поне веднъж да се вдигнем всички на протест.Дайте да защитим правата както на майките така и на децатани.Това го правим за тях.Колкото повече мълчим и се примиряваме с абсурдната ситуация в държавата ни,толкова повече няма да ни обръщат внимание.Как така държавата нямала пари за децата ни,а министрите си гушкат големите заплатки?До кога ще търпим да ни унижават и да ни се подиграват по този начин.Да се организираме всички заедно и да защитим НАШИТЕ ДЕЦА!!!

# 10
Здравейте и от мен на всички мами във форума.Аз подкрепих подписката и искам да изкажа и аз своето мнение за проблема.
Дайте поне веднъж да се вдигнем всички на протест.Дайте да защитим правата както на майките така и на децатани.Това го правим за тях.Колкото повече мълчим и се примиряваме с абсурдната ситуация в държавата ни,толкова повече няма да ни обръщат внимание.Как така държавата нямала пари за децата ни,а министрите си гушкат големите заплатки?До кога ще търпим да ни унижават и да ни се подиграват по този начин.Да се организираме всички заедно и да защитим НАШИТЕ ДЕЦА!!!
  smile3501 smile3525 Дано повече хора мислят като теб   bouquet

# 11
И аз това искам миличка и не само повече хора да мислят като мен,а ВСИЧКИ хора да мислят така,защото в крайна сметка правим това за нашите си деца а не за нечии други и ако ние не ги подкрепим и не има осигурим добър старт в този скапан живот,винаги ще ги подритват по този начин !
УСПЕХ на петицията и МАМИ СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!!!ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!!

# 12
Роси (перличка) днес излизах с една мама, събрах един лист и половина в подписи, и един дадох на една мама с идеята да ми пише после на имейла, за да и дам адреса ти и тя да ти пусне по пощата подписката.
Утре пак съм по центъра и пак ще събирам. Чесно казано заболяха ме крака, уста кръст и т.н. но обикалям и се обеснявам както луда. Хората са малко скептично настроени, но все пак подписват.

Междуд другото в Горна Оряховица има слух, че парите ще бъдат преведени на 10.12.2009, но това е слух, не потвърдена информация!
За мен е хубаво, когато получих всички подписки, да се свържеш с Господари на Ефира, според мен те ще могат да уредят нещо или с Бареков, той също е много наперен, а и скоро не е правил "Барекади"  Joy
Това е от мен, събирам подписи активно! Laughing

# 13
jabka_28 браво   bouquet Не бързайте да ми ги пращате,трябва да съберем хиляди подписи,иначе няма да ни обърнат внимание  Peace

# 14
Много малко хора се включиха към петицията ....Аз съм от Казанлък и всеки разпитва кога ще ги преведат детските , а не виждам мами и татковци ....ВЪЗМУТЕНА СЪМ от съгражданите си .....не боите се няма да се изложите....днес я препращах по -скайп дано поне от там някои се включат

Общи условия

Активация на акаунт