Петиция "В помощ на майките"

• 10 461
  • 217
  •   1
Отговори
# 45
Мда, и аз срещнах негативи. По различни причини. Все пак всеки си има мнение по въпроса. Не мога да ги накарам зорлен да се подписват. Само после да не реват..  Peace

Обаче пък от разпратените по пощата са подписали доста електронната петиция. Виждам, че за няколко дни са се разписали повече от 1000 човека! Браво! С тези темпове след няколко седмици ще има материали за министрите!  Peace

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 17:00 от 22

# 46
Еми Мариелка ще има.Ако те имат пари,за да си гледат децата,мн.ясно,че няма да разчитат на държавата.Е аз пък смятам,че дори и да не разчитам щом държавата е казала,че дава,значи си ги искам.Нали ми се полагат,значи си искам моето.Карай,бавно,но славно ще успеем.  Peace

# 47
Нещо има голямо затишие и ме съмнява, че в понеделник, като си (ако си) получим парите и всичко ще замлъкне... Но това не трябва да е така, защото другия месец пак ще е така и тогава пак ще има недоволни.
Май хората се примириха и загубиха бойния си дух! newsm78

# 48
Podpisah tazi peticiq,dano da yspeem vsi4ki maiki da postignem tova koeto iskame.Tova e bezbojie s na6ite deca.Te ne gi za4itat za vajni.A decata s uvrejdanie se ostavat sa6to na proizvola

# 49
В новините по Бтв в 19ч казаха, че утре ще има репортаж по темата за забавените изплащания на детските надбавки.  Peace

# 50
В новините по Бтв в 19ч казаха, че утре ще има репортаж по темата за забавените изплащания на детските надбавки.  Peace
Но колко часа, в 19:00 ли?  Или през деня?

# 51
Ох, нямах достъп до нета. Вчера в централните новини - 19ч го даваха, ама нищо ново не казаха. Те са си спазили сроковете.. Ей това трябва да се промени. Не може заплатите да си ги взематот 1-15то число на следващия месец, а детските от 15-30то. Безумие!  #Cussing out

# 52
Добро утро.Това за срока ще е едно от исканията ни,да се превеждат от 1-15 число.Замсиляме и други неща,за повече инфо,ако искате ми пишете на скайп.В подписа ми го има.Имаме си тема и обсъждаме какво ще правим.За сега тук няма да издавам какво става,защото не е ясно кой чете.Ако наистина подкрепяте идеята и искате твърдо да се борите за правата на децата ни,пишете ми на скайп и там ще разберете всичко  Peace Предстои ни доста сериозна организация,в която ще се включат майки от доста далеч,но ще дойдат до София.Имаме нужда от помощ,така че давайте

# 53
Здравейте момичета и от мен. Днес попаднах на темичката и много ми допадна.Аз съм твърдо ЗА да потърсим правата на децата ни. Ще подпиша петицията и ще я изпратя и на доста мои познати. Искам да ви обърна внимание, че относно майчинството не е зле в петицията да се обърне внимание и за болничните, които после намаляват обезщетението. Мен ме осигуряват на реалната ми заплата и всеки месец ми се одържат големи осигуровки и това в продължение на 3 години. А сега като съм бременна и съм с кървене и се налага да съм на легло, накрая обезщетението за детето ми ще е нищожно. Е питам аз за какво тогава през тези години съм си плащала осигуровките. Перличка, внимавай и със скайпа, защото и там не е сигурно кой точно стои от другата страна

# 54
Здравейте, и аз подписах петицията.
Добро утро.Това за срока ще е едно от исканията ни,да се превеждат от 1-15 число.Замсиляме и други неща,за повече инфо,ако искате ми пишете на скайп.В подписа ми го има.Имаме си тема и обсъждаме какво ще правим.За сега тук няма да издавам какво става,защото не е ясно кой чете.Ако наистина подкрепяте идеята и искате твърдо да се борите за правата на децата ни,пишете ми на скайп и там ще разберете всичко  Peace Предстои ни доста сериозна организация,в която ще се включат майки от доста далеч,но ще дойдат до София.Имаме нужда от помощ,така че давайте

Мога да се опитам да събера и аз подписи. Става въпрос за София. Ще се свържа по скайпа.

# 55
Разпратих петицията на много хора,така,че там резултата ще е доста добър Peace

# 56
Здравейте и от Пазарджик.Подписах веднага петицията в интернет и съм готова да помогна за събиране на подписи в моят град.Свържете се с мен на лични за да се уточним как ще се събират тези подписи.Имам голямо желание да помогна.Имам доста приятелки и познати.Днес дано най-накрая ни преведат детските надбавки.
[/size]

# 57
Подписала съм петицията. Дано има полза от цялата работа.

# 58
Подписах дано има полза !

# 59
Роси как вървят нещата. Пиши ми и на ЛС ако не искаш тук да издаваш подробности от кухнята... Аз другата седмица ще ти пусна моите подписки по пощата.... Няма да мога да събера повече, защото малката отново се разболя и си я гледам, няма кой друг.... Но дано съм от полза все пак!

Общи условия

Активация на акаунт