Банкетно време - кога, как, с кого?

• 8 193
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
Ами за някои няма, за някои има, кое му е толкова странното. Те хората в съседната стая на апартамента си посред вечеря с приятелско семейство изневеряват, вие за парти с 20/50/200 човека говорите  Mr. Green

Изобщо, ама никак не мога да приема аргумента, че щом ходим по отделно значи ме е срам от него или се крия. Ние работим в една и съща банка, но в различни отдели и сгради. Всички обаче знаят че сме женени, фамилията ни е специфична, отделно ни познават много хора, просто такава ни е работата и на двамата. Така че криенето ми е последния аргумент, да знаете.

Да, то изневери се случват толкова безпрепятствено (и нагло), кво говорим за флирт.

Или сега нова тема "Що е това флирт. Прилики и разлика с изневярата" ?

Моят флирт с колега е по-скоро пиперливи закачки, отколкото заченаци на любовна / секс авантюра.

# 121
Е, принципно едно парти с повечко хора и без половинки, след повечко алкохол, танци, манци...ами предразполага си към  флирт определено  Wink

# 122
Ами виж сега, Никол, аз съм идеалния пример. С мъжа ми се запознахме в общи линии по служебен повод, не на банкет и се оженихме.
Мисълта ми е че ако някой реши да се жени, да изневерява или да прави секс има достатъчно удобни поводи. Щото сега тръгвайки по твоята логика, ще излезе, че във фирми, в които няма банкети, не изневеряват. Или безработните не изневеряват. Или домакините. Човек иска ли- ще намери повод. Айде, да не разправям какви ги бистрят майките по площадките, по повод някой престрашил се татко в пясъчника  Wink

# 123
аз съм имала коледни партита със и без половинката ( в зависимост от политиката на компанията ) и не виждам голяма разлика... в повечето случаи на половинката и е скучно, тъй като не познава мнозинството от колегите/колежките.  Когато е било без половинките е от материални съображения ( в сегашната ми работа партитата бяха традиционно с 1 гост за служителите(съпруг, приятел, приятелка и т.н.), но поради рецесията миналата година отрязаха това и партито си беше само за служители - и кво, пак парти си беше Grinning
Смешно ми е да чета за изневери по коледни партита и тийм билдинги, който иска да изневерява няма да чака фирмен купон ...

# 124
...
Мисълта ми е че ако някой реши да се жени, да изневерява или да прави секс има достатъчно удобни поводи ...

Така е, но има фактори, които благоприятстват  Simple Smile

... повечко алкохол, танци, манци...

# 125
Амче то и ние се взехме "служебно". Той ми беше шеф, аз служител.

А за изневярата - трябва не само желание, а и възможност и предразполагащи обстоятелства иначе...

# 126
Според скромното ми лично мнение, ако се случи нещо на такова парти, всички го разбират. А ако някой толкова го е засърбяло, та иска всички да го разберат, определено не му трябва повод.

# 127
Не е вярно това. На такова парти се отпускаш и евентуално си заплюваш обекта за изневяра, защото се заражда една близост такава непринудена...уж колегиално, но всъщност - лично отношение  Wink

# 128
Пак ли ще се излагаш  Wink

# 129
Ами какво да ти кажа - явно да  Joy

# 130
viliko, ще ти дам един добронамерен съвет - помоли модератор да забърше (ти си знаеш какво + моя пост) и не пиши повече по този върпрос, за да не ревеш после.

# 131
Тук има някаква игра, която не разбирам...
Аз мненията си не трия, нито променям, само защото някои - не зная защо, ги счита за излагане  Thinking
Не виждам кое тук ви провокира?
Не разбирам защо пък и трябва да рева?
Нито ме е срам от личното ми мнение. Еми това съм аз, като на някои не му харесвам - какво да направя  Wink

# 132
Тук има някаква игра, която не разбирам...
Аз мненията си не трия, нито променям, само защото някои - не зная защо, ги счита за излагане  Thinking
Не виждам кое тук ви провокира?
Не разбирам защо пък и трябва да рева?
Нито ме е срам от личното ми мнение. Еми това съм аз, като на някои не му харесвам - какво да направя  Wink

Viliko, те бяха наистина добронамерени. И прозорливи.

Общи условия

Активация на акаунт